БЗНС ИЗБУХНА: ГЕН. РАДЕВ Е КАНДИДАТЪТ НА КРЕМЪЛ! РАДЕВ Е РУСКОТО ОРЪЖИЕ НА ХИБРИДНАТА ВОЙНА! НЕКА СПРЕМ ЛЕТЕЖА МУ

Pan.bg 03 авг 2016 | 01:13 views (8282) commentaries(43)
img
Това бе публикувано в официалната страница на партията на военния министър Николай Ненчев във Фейсбук.
Ето така земеделците, начело с лидера им Николай Ненчев се отнасят към един достоен български генерал.
Коментарите оставяме на вас...


АБВ на Първанов превзе БСП, чрез Радев


Руски самолети в българското небе, проруски кандидати в българските президентски избори - да им спрем летежа!
Единствената политическа изненада е, Радев да е номиниран от БСП, а не от АБВ, чийто продукт е той.
Реформата започна с договор за военната авиация, сега е време да продължи с политическа преориентация. Демократите трябва да заменят не само руските МиГ-ове, но и лобистите им и протежираните от тях елити в българската партийна система. Това е същинската реформа.
Радев е не просто лява кандидатура. Радев е кандидатът на Кремъл в българската президентска битка през ноември.
1/ Радев е симбиозата между БСП и АБВ, между Гоце и другите кланове на ДС.
2/ Радев е генерал, чиято политическа заявка го превръща в проводник на геостратегическите интереси на външната политика на Путин.
3/Радев е повече Кремъл, отколкото ПЕС
4/ Радев е оръжието и механизма на хибридната война ,водена от съвременна имперска Русия в България.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 43

 1. #1
  доплер 03 авг 2016, 03:37
   
  131
   
  6

  Я, как си изтърваха нервите и се лъснаха идеално селяндурските демократ-механизатори !
  Чак пяна им излиза на устата от злобната ярост, с която беснеят.
  Значи това са "първенците" на "Америка за България", първи безродници и продажни мекерета !
  Ето за кого е нужно да гласува народа...точно за този, когото така яростно хулят !
  Че да се елиминират плановете на българоубийците от "Козяк" !

 2. #2
  Аврора 03 авг 2016, 04:20
   
  111
   
  6

  Сорсоидите почнаха да квичат.Ако сте се колебали, гледайте какви викове надигат "ястребите", сорсоидите и всички предатели.Щом ги е страх от Ген.Румен Радев, значи той е човекът!

 3. #3
  Borei 03 авг 2016, 07:17
   
  88
   
  6

  Брей, колко ги е страх от Русия?

  "..Руски самолети в българското небе, проруски кандидати в българските президентски избори - да им спрем летежа!.."
  Спри ги, ама ще останеш въобще без самолети.. Любимите ти американци и един скапан "кукурузник" не са ти дали, с който да си пръскаш лозето от високо, но така добре са ви обработили заоблените мозъци, че постоянно крещите за тях!

  "..Демократите трябва да заменят не само руските МиГ-ове, но и лобистите им и протежираните от тях елити в българската партийна система. Това е същинската реформа....."

  Видяхме ви вече "същинската реформа"! "Демократите" с всички сили за последните 28 години се стремяха да унищожат всичко българско. От една нормална страна, станахме най-измъчените в Европа. "Хибридната" война на САЩ и Натото беше много успешна и доведе до истински и много осезаеми поражения...
  Предлагам да се заменят всички чужди марионетки, без изключение, с истински българи! И какво значение има, чии самолети или оръжие ще имаме, ако можем да си го позволим и е съвременно и с него можем да си осигурим отбраната?

  Изглежда САЩ имат доста добро психотронно оръжие? Хващат кой да е екземпляр, обработват го и след това става техен заклет последовател и защитник, не вижда изобщо фаталното положение и промени в собствената си страна, когато е в услуга на тях?
  Оправдава всичките престъпления на САЩ по света, оправдава лъжедеморацията и го е страх от истината.. Тези не се интересуват изобщо и от народа, който също има право на глас. Вече като чуя думата "демокрация", на смях ме избива...
  Това което смятат САЩ и техните последователи за "демокрация" , доведе света до пълен хаос и на прага на ТСВ!
  А такива психически обработени "сащиянолюбци" има в доста страни и успешно прокарват САЩ-иянската диктатура по света, а след тях реки от кръв се леят!
  Доколко са заслепени и "нашите" сащиянолюбци, се вижда и от това, че чалмите избиха вече стотици европейци, обявиха ни тяхната "свещенна война" и Европа е на прага да се превърне в бойно поле, НО те виждат само и постоянно някаква си "руска заплаха", а това изобщо не го виждат!?
  Явно САЩ са им програмирали заоблените мозъци да виждат само заплахите за САЩ, но не и истинските заплахи за нас?
  До сега Русия не е убила нито един европеец или българин, имат хората и вили и апартаменти вече са купили в България и не сме чули от тях някой ненормалник да е взел брадва и да тича за Алах да коля българите или да е взел някой ТИР и да е премачкал 100-ина българи?

  И ако не бяха руските самолети, днес нямаше да имаме изобщо никакви. Това са фактите и такива "демократи", като тези, писали в официалната страница на партията на военния министър Николай Ненчев във Фейсбук такива глупости, няма да избера НИКОГА. Тези работят не за България, а за САЩ! Не ви искам глупавата демокрация, която превърна България в едно голямо НИЩО!

  И не искам вече на власт в България да идват хора, прокарващи чужди интереси, под прикриетието на някаква си "демокрация"!!!
  Дали ще сте ДПС, земедеци, демократи, комунисти... или каквито и да е, няма значение! Важното е да ви разпознаем бързо и да ви отстраним на време от власт, за да спре чуждата политика в България! Само тогава ще може страната пак да тръгне по правилният път!

 4. #4
  Тангра 03 авг 2016, 07:55
   
  80
   
  4

  Тия соросоиди тотално откачиха! Отличници!

 5. #5
  Натото 03 авг 2016, 08:10
   
  94
   
  4

  ГЕНЕРАЛА Е НАЙ ДОСТОЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ .ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ СА КАТО ТОЗИ ЧЕХЛЬО ...КОЙТО ИМА АКЪЛ В ГЛАВАТА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ ...С КАКВО ГИ УПЛАШИ ТОЛКОВА ЧЕ ВЕДНАГА ЗАПОЧНАХА ДА ГО ПЛЮЯТ .НИМА ОНИЯ СУХАР СЪБИ Е ПО ДОБЪР .ТЕЗИ НЕ МОГАТ ДА МУ СТЪПЯТ ДОРИ И НА МАЛКИЯТ МУ ПРЪС...

 6. #6
  Гражданин 03 авг 2016, 08:17
   
  86
   
  6

  ПО ДОБРЕ КАНДИДАТ ОТ КРЕМЪЛ ОТ КОЛКОТО НЯКАКЪВ ДУПЕЛИЗЕЦ НА ФАЩ КАТО ПРЕДИШНИЯТ

 7. #7
  Geocom 03 авг 2016, 09:40
   
  73
   
  5

  То за цялата соросоидна паплач всеки който не защитава американските интереси и милее за България е агент на Кремъл.

  Страх ги е и то много защото усещат че дните им са преброени.

 8. #8
  Н Лишев 03 авг 2016, 11:47
   
  55
   
  3

  БЗНС на Ненчев пишат такива неща, само за да фиксират активност пред господарите. Сигурен съм, че преди са писали друго, за да угодят на други господари, но такъв е животът - устроен е върху биологичното и поведенческо многообразие на способите за оцеляване. Неприятно е обаче, когато оцеляващите чрез прислужване станат много и определят облика на нацията, което е обидно за останалите. Статийката на Ненчев и БЗНС-то му е дреболия в стремежа за угаждане, сравнена с показното, ритуално и с очевидно удоволствие от това, унищожаване на цялото въоръжение на държавата ни, по най- позорния начин, самоунижаващ ни като народ и нация , конкретно -чрез нарязване на цели полкове от самолети, не скрито някъде и нощем, а строени на Полосата, на която са излитали и кацали десетилетия за да ни защитават, направено от тези ,който са ги обслужвали зиме и лете, години наред и пред очите на тези, посветили живота си за да летят на тях. Това е унижение, което е непростимо. Този позор се запомня за винаги и от него ще се срамуват и децата ни. Това ни унищожава като хора, нация и народ и то в главите ни, защото няма как да скрием самоунижението от самите себе си. Следващото ще спестя, но вие си го знаете.

 9. #9
  Teraflop 03 авг 2016, 12:50
   
  50
   
  4

  Земледелците с перчемлъци насадени нали си получават кинтите от САЩ? Затова се бунтуват,защото си пазят джобовете.Проста работа.

 10. #10
  Thunder 03 авг 2016, 13:16
   
  50
   
  3

  Кремъл ако ще праща хибридни оръжия, то ще да е някоя проститутка със Сифилис.

  Щото през Ненчев цялото МО и БЗНС ще прихване заразата ..

  Тоя земеделец къде е писал тая сводка, ми звучи като сифилистик в напреднал стадии.

 11. #11
  Ум Белия Делфин 03 авг 2016, 13:35
   
  23
   
  3

  Живот и здраве на изборире ще има една секция в която на 100% ще се види името на строя:-)
  Участниците в НАТО мисията в Афганистан- секция ,сямо от военни(и служебни лиця,де).
  Ще ми се да видя лицето на Мини като се види какво мисли бай военен.Хям там скрито покрито няма да има хехехехехейййййк

 12. #12
  Този 03 авг 2016, 15:05
   
  11
   
  65

  След като червените сами се обесиха с кандидатурите си на стари партийни труженички и един неизвестен военен тъпанар(то щом е военен,няма как да не е тъпанар) бате Бойко може пак да пусне кучето си на изборите и да ги спечели - вече не му е зор да търси добра кандидатура щото с куцо пиле всяко магаре може да се състезава !

 13. #13
  Илия 03 авг 2016, 15:57
   
  41
   
  5

  Усмърде се на цървули и свинска мас. Къде бяхме 30 години след 09.09.1944, когато бяхме със СССР и къде сме сега 30 години със САЩ и ЕС.

 14. #14
  калинко 03 авг 2016, 16:02
   
  39
   
  5

  колкото повече реват и от герп и от бзнсето и соросчетата,толкова по убедително се оказва попадението на К.Нинова с номинацията на истинския генерал Радев за кандидат президент на готините хора в България.банкянския "лъв" е яко уплашен и е пуснал палашите да джафкат срещу нози достоен генерал.

 15. #15
  вълшебната флейта 03 авг 2016, 16:42
   
  14
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 16. #16
  Христо Б. 03 авг 2016, 17:28
   
  46
   
  6

  Много кал ще излеят върху този стойностен Човек! Точно той бих искал да е следващият ни президентт. И ще бъде президент а не Прецедент като сегашния продажник! Ако в България все още има нещо като гражданско общество с малко мозък в кратуните си ще бъде той.

 17. #17
  Томов Краси 03 авг 2016, 17:58
   
  7
   
  17

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 18. #18
  Христо Б. 03 авг 2016, 18:31
   
  7
   
  2

  Отговор на коментар: #17 Спете спокойно лумпени !!!

 19. #19
  параплане 03 авг 2016, 18:38
   
  7
   
  4

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 20. #20
  Pishmana 03 авг 2016, 19:06
   
  29
   
  3

  Брей, срам, страшен срам за всички, които имат нещо земеделско в кръвта си! С тая върхушка, обсебила ръководтвото му, това не е бзнс- това е " бранник", дори по-скоро "ратник"! Остава само да заквичат "хайлхитла"... Позор! Ама к'во да чакаш от подлоги, безродници и продажници!

 21. #21
  Томов Краси 03 авг 2016, 20:21
   
  13
   
  4

  Отговор на коментар: #20

  Подкрепям те напълно ,Боклуци са!

 22. #22
  Томов Краси 03 авг 2016, 20:27
   
  2
   
  4

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 23. #23
  Шеф съм на "Емека" 03 авг 2016, 21:06
   
  18
   
  2

  Ех, много работа се задава...Боко, Мокеин и сие се ИзПоНа-сраха от страх. Страх анал от Генерал разбираш ли...

 24. #24
  KOREKTOR 03 авг 2016, 21:22
   
  2
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 25. #25
  Томов Краси 03 авг 2016, 21:29
   
  2
   
  2

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 26. #26
  KOREKTOR 03 авг 2016, 21:43
   
  4
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 27. #27
  Тангра 03 авг 2016, 22:00
   
  36
   
  7

  Едно време, много отдавна, когато Румен Радев беше ст. лейтенант в пресата се появи статия как американските льотчици са коментирали летателните му способности като пилот на МиГ-29 и как са му подредили интериора в помещението, което е обитавал, докато се е обучавал при тях. Определено са се възхищавали от него. И сега - някакви никакъвци земеделци, последователи на ТУПЕТО - се изхождат като добитъци, без да имат и грам представа за какво иде реч. Народ ли сме?!? Не - идиотията и хомосексуализма ни е превзел отвсякъде! Много ми е интересно като ни нагазят рязаните тез "земеделци" как ще се проявят, тяхмата мама мръсна....

 28. #28
  KOREKTOR 03 авг 2016, 22:00
   
  3
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 29. #29
  Томов Краси 03 авг 2016, 22:01
   
  2
   
  2

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 30. #30
  Томов Краси 03 авг 2016, 22:13
   
  2
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 31. #31
  KOREKTOR 03 авг 2016, 22:32
   
  3
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 32. #32
  Krivakov 03 авг 2016, 23:39
   
  28
   
  6

  Когато Румен Радев, беше прозападно настроен, тия утрепки още викаха по събранията КПСС, ПКП, слухтяха да доносничат и се подмазваха на началниците. Като интелигентен и честен човек, както и с житейския си опит, предполагам че ген Радев си е изградил една реалистична позиция спрямо запада и спрямо Русия. Това е човекът, който ще работи за интересите на България по съвест и с достойнство а не като лигавия плазмодий, който е в президенството в моимента и чака указания от Козяк даже и когато трябва да си каже името.
  Пожелавам му успех, това е един добър избор на Нинова. За първи път от много години ще има кандидат за който ще си струва да се отиде и гласува.

 33. #33
  KOREKTOR 04 авг 2016, 06:18
   
  1
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 34. #34
  Стойо 04 авг 2016, 07:55
   
  19
   
  4

  Трябва да махнем анти-българите, про-американски, про-турски, про-атлантически, про-западни про-полуидиотски, про-лумпуенски, про-кретенски .... А от Русия сме видели само добро? Ако не беше Русия и до сега щяхме да бъдем дунавски вилает в Турция. Някои явно това искат, за да ги "уважават" рязаните изотзад.

 35. #35
  Земеделец 04 авг 2016, 10:18
   
  14
   
  2

  Ама моля ви се, как генерала най-достоен?! Аз от земеделска гледна точка, твърдя че по-достойно от една тиква - няма!!

 36. #36
  охх 04 авг 2016, 18:52
   
  0
   
  1

  Тази статия за о.р. Шивиков ли е?
  Хо хо хо

 37. #37
  stefan ivanov 04 авг 2016, 21:30
   
  5
   
  1

  NEN4EV DOLEN DUPEDAVEC NA AMERIKANCITE PREDATEL I VRAK NA BALGARIA

 38. #38
  Военен 05 авг 2016, 12:21
   
  7
   
  3

  Ха-ха-ха... Страх лозе пази. Сегашните ни управници и на Св.Петър кусур ще намерят. Ген. Радев е ЧОВЕКЪТ. Ще се размажа от кеф, да им го натресе по генералски. Ястреба литна, пилците се разбягаха.

 39. #39
  дедо 05 авг 2016, 15:23
   
  0
   
  1

  Отговор на коментар: #13
  Къде си бил? В стария "Москвич" на път за родното си село, да садиш картофи, докато някой го набутва в широката такова на жена ти, у тясната панелка

 40. #40
  сурчо 05 авг 2016, 15:29
   
  0
   
  1

  Отговор на коментар: #17
  Сигурно си питал, дали психоложката на ввс е кандидатка за Първа дама, ха-ха!

 41. #41
  Коце 05 авг 2016, 18:44
   
  2
   
  0

  Пародията е, че полските ВВС (НАТО), за които земеделците лобират ще охраняват нашето небе със същите руски самолети (МиГ-29, купени от Германия, бивша собственост на ГДР и модернизирани) срещу които са основните им критики. :-))

 42. #42
  ЧичТиВрущял 06 авг 2016, 15:08
   
  1
   
  1

  Какво ми ги плетете проруски,проамерикански,прокитайски и др.Защо не се запитате,къде е пробългарския президент.Разделили сте се на някакви блокове,и само серете един връз друг!През това време цяла България страда,от децата до пенсионерите.Военните заплатите,руските самолети ,американките самолетоносачи,а обществото-ХАОС.И руските и американските подлоги,това ги устройва,идеално при това.Разделяй и владей!Крали са ни и руснаците и американците,турците,сърбите и румънците дори.Вместо да пишете по цял ден постове,в някакви блудкави червени сайтове,действайте,активизирайте се и по някакъв начин се борете срещу всичкото това,което се случва.Пълни смотаняци сте!Отделно като гледам нивото на пишещите тука,визирам Коректор,или Редактор ли е,не го знам какъв е,само говори по себе си за високото ниво.Лошото е,че не само той е тъпото парче в тоя сайт,още по лошото е,че 80% са такива тук!

 43. #43
  румен стоянов 06 авг 2016, 20:35
   
  0
   
  0


  Анализ на “Булг-стратфор”

  Приятели,

  Американската "президентска" битка и битките между специалните им служби, се водят не само в Турция, но и в България…

  За който не знае - да знае...:
  До президентските избори в САЩ, в България ще е трудното нещо е да си "слуга на двама господари"...
  - Хем на ЦРУ, подкрепящо Д.Тръмп, който смята, че за всички е по-добре да се търгува с Русия…
  - Хем на Външнополитическото разузнаване на САЩ командвано от Х.Клинтън..., което иска на всяка цена да накара някоя държава управлявана от идиоти, да започне война с Русия…

  Ако в Америка Тръмп докосне властта, то в България…:
  - Агентите на ЦРУ, Борисов и Първанов ще предложат, като голяма коалиция по “германски” президентска двойка Ивайло Калфин и Маргарита Попова...!

  Но…

  Ако в Америка Х.Клинтън докосне властта, то в България…:
  - Агентите на Държавния департамент (външнополитическата разузнаване на САЩ), по заповед на Х.Клинтън и Сорос, отново ще предложат "красавеца" и еничаря-послушко Плевнелиев и може би Кунева...
  Първоначално реших – Това е толкоз просто и логично... Но сгреших за Плевнелиев… Забравих, че царя на плъховете напуска първи потъващия кораб…
  (макар, че мокър или суш пак могат да ни натресат Плъшока за президент…)

  В този случай остава ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ – Кой ще е премиера, който по американска заповед ЩЕ ни ВКАРА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ… Избора е очевиден…:
  - Недоразумението Плевнелиев, Мишока Митов и… Министъра на военните перуки…
  В този малко вероятен случй единствен конкурент на Б.Б. за поста-пристанище “Президент” и личната му сигурност остава Кунева… Лакомията и за власт винаги е замъглявала разума…, а и толкова пари взети в аванс, май от бате Сорос и “Сосиете…”, трябва да се “избиват”…

  (май-юли.2016 г.)
  .

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка