Warning: getimagesize(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201607/1469538388-dsc-1520jpg.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Извънреднo от "Позитано" ! Корнелия Нинова и ген. Румен Радев ca кандидатурите за президент на Коалицията БСП лява България

Pan.bg 03 авг 2016 | 04:35 views (2892) commentaries(11)
img Коалицията БСП лява България застава зад кандидатурите за президент на Корнелия Нинова и ген. Румен Радев. Днес в централата на БСП, левицата се срещна с 12 партии – коалиционни партньори от БСП лява България, за да обсъдят номинациите от проведените конференции в БСП, съобщиха от „Позитано” 20. На срещата присъстваха ПП „Движение за социален хуманизъм“, ПП „Европейска сигурност и интеграция“, ПП "Български социалдемократи", ПП „Политическо движение ЕВРОРОМА“, ПП „Комунистическа партия на България“, ПП Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, ПП „Нова Зора“, ПП Политически клуб „Екогласност“, Партия на българските комунисти, ПП Политическо движение „Социалдемократи“, ПП „Съюз на комунистите в България“, ПП „Обединена социалдемокрация“.

По-рано днес Нинова заяви, че БСП отива на преговори с АБВ и "Движение 21" с 6 кандидатури за президентска двойка и че самата тя няма да се кандидатира.

БЛИЦ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 11

 1. #1
  сърбосек шопски 03 авг 2016, 07:49
   
  4
   
  6

  Алоу Панчовци, пишете нещо за Лудия Лудогорец. Снощи гадните сърбежи пцуваха българите и България 2 часа, ама нали са ви любимци след блядта, ви е кофти да драснете нещо. Срам и позор, нали сте патриоти ...

 2. #2
  Онзи 03 авг 2016, 10:23
   
  3
   
  4

  Тия да не са луди да издигнат кандидатурата на Нинова? Тя няма абсолютно никакъв шанс! Само генерал Радев има, и то само за президент, а не за вицепрезидент! Ако го предложат за вицепрезидент, това ще означава, че подаряват победата на ГРОБ!

 3. #3
  Томов Краси 03 авг 2016, 11:09
   
  5
   
  11

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 4. #4
  Teraflop 03 авг 2016, 12:45
   
  3
   
  2

  Разбрах,че "Лудогорец" е опраскал "Цървена звезда" с 4 на 2 и са на един кръг от класиране за Шампионската лига.Бравосъ,момчета зелени, лудогорски!!!!!!!!!!!!!! Сърбетата и да псуват ,файда нема.

 5. #5
  Подкрепм Ген.Румен Радев! 03 авг 2016, 14:50
   
  9
   
  4

  За мен идеално би било Президент Ген.Румен Радев, вице Корнелия Нинова, тя ще обере много от гласовете на жените.Но е абсурд тя да се съгласи да бъде вице.А аз искам Ген.Румен Радев за президент, така че идеалната двойка е невъзможна, но пък ако сложат някой, само да не е Калфин за вице, и Ген.Румен Радев президент, пак ще съм доволен : )

 6. #6
  Време е 03 авг 2016, 15:03
   
  8
   
  3

  Дойде времето България да има един достоен ръководител и президент, а именно Ген.Румен Радев.

 7. #7
  Този 03 авг 2016, 15:11
   
  4
   
  8

  След като червените сами се обесиха с кандидатурите си на стари партийни труженички и един неизвестен военен тъпанар(то щом е военен,няма как да не е тъпанар) бате Бойко може пак да пусне кучето си на изборите и да ги спечели - вече не му е зор да търси добра кандидатура щото с куцо пиле всяко магаре може да се състезава !

 8. #8
  Томов Краси 03 авг 2016, 17:52
   
  4
   
  3

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 9. #9
  Онзи 03 авг 2016, 17:53
   
  6
   
  2

  До №7: "Този", по-просташко изказване ("щом е военен, няма как да не е тъпанар") не бях чел! По тая логика и твоят любим генерал Бойко Борисов е тъпанар! Ще отнесеш няколко хиляди псувни само оттук!

 10. #10
  Този 03 авг 2016, 23:18
   
  1
   
  0

  Наистина ли не си чел?!Щом можеш да четеш-чети(при военните грамотните са като самуиловите войници-на 100 един може да чете):
  Военните са хуманитарна, държавна организация с идеална цел. Въпросната цел е да се изхарчат максимално количество от парите на хората, като в същото време се загуби максимално много време на същите тези хора. Резултата от дейността на военните е повдигане на самочувствието на населението.
  Добре известен факт е, че най-лесният начин да заблудиш хората, че организацията ти върши нещо, е да измислиш сложна йерархична структура с много дублиращи се функции и безсмислени звена. Военните са добре информирани за този факт и имат един от най-добрите образци в тази област.

  Офицери - Военни специално обучени в изкуството на простотията, преди да бъдат пуснати да я предават на другите класове военни. Водят се някакъв вид началници.
  Сержантски състав - Военни без специална подготовка, но показали дълга и упорита простотия
  Войници - Безделници. В началото са мислели, че просто ще взимат пари за игра на мъдобар, но с времето простотията неизбежно ги побеждава и те стават като горните класове военни.
  Наборен състав - Това не са военни. Напротив, това са хората, чието време военните са се заели да губят. Предимно се срещат сред войнишкия състав, но понякога военните се опитват да вкарат хора при сержантите и офицерите, за да могат да казват, че при тях не всички са прости. С времето военните са разбрали, че никой не им вярва и школите за сержанти и старшини-школници(внедрявани при офицерите) са премахнати. Наборния състав се ползва за цялата черна работа при военните. Интересен факт е, че за наборен състав не се ползва близкият до хората вид - Жени, който обаче се среща при военните (виж Жените военни) Наборният състав е въоръжен с лично оръжие - метла.

  За да се отличават военните са въвели звания. Бележат ги на пагоните на рамената си със звездички (офицерите) и лентички (сержантите), защото в противен случай ги забравят. По-високо звание означава повече простотия.
  Военните често използват кодове. Войнска чест е код, означаващ крадене на всичко, което може да бъде откраднато(най-вече бензин, нафта и други горива) и корупция. Войнската слава е придаване на важност пред хората, докато им губят времето. Същите тези хора не биха им обърнали никакво внимание в реалния живот и ги уважават по-малко от кучешко лайно. Друг популярен код е "Защитаване на националните интереси и сигурност", което означава убиване на хора и окупиране на чужда държава. Военните много рядко практикуват последното, защото е свързано с прекалено много усилия.
  За да не се обърка някой, военните носят униформи, които ги отличават от нормалните хора. По този начин няма опасност хората да не забележат военните и да пропуснат да се отнесaт към тях с полагащото им се презрение. Униформите са така подбрани, че да няма опасност дори най-заблудения в естетическо отношение човек да облече такива дрехи по случайност.

 11. #11
  негър - комунист (шахмати 03 авг 2016, 23:35
   
  0
   
  1

  За изборът на Радев червените получават "отличен", но ако искат да загубят нека му привържат Курнелията!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка