РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ СПУКАХА ОТ БОЙ ПЛАТЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ИСЛЯМИСТИ - НАД 2000 ЗАГИНАХА! СНИМКИ И ВИДЕО

Pan.bg 06 авг 2016 | 14:12 views (12906) commentaries(8)
img
blitz.bg

Бандитите подготвят армия от камикадзета

В Алепо продължава съвместната руско-сирийска хуманитарна операция за оказване на помощ на мирното население на града, въпреки опитите на бандитите от терористичната групировка „Джебхат ан Нусра” и така наречената „умерена опозиция”, подкрепяна от САЩ, да попречи на местното население да напусне блокираните райони на града. Военен източник разказа за „Руская весна” подробности около операцията. През всичките хуманитарни коридори, разгърнати в източната част на града за спасяване и оказване на помощ на мирните граждани, оказали се в плен на терористите, вече са напуснали 608 мирни жители. По пунктовете за хуманитарна помощ на бежанците се оказва първа медицинска помощ.

За бандитите, доброволни съгласили се да сложат оръжие, в северната част на града е организиран отделен маршрут, така наричания коридор на сигурността, през който вече са напуснали 94 терористи. Спрямо тях е започната процедура за амнистия.

Video:

Бандитите търпят огромни загуби в Алепо

Бандитите от терористичните групировки под ръководството на „Джебхат ан Нусра” се опитат да разкъсат обсадата на югозападните входове в Алепо и да деблокират бандитските формирования в южните и североизточните райони на града. Скорошните мащабни настъпателни действия на бандитите от страна на Хан Туман се провалиха. Терористите претърпяха значителни щети в жива сила и техника.

В резултат на бойните действия на правителствените войски с подкрепата на руската авиация само за четири денонощия бандитите са изгубили над 2000 души, над 3500 от тях са ранени. Унищожени са 63 пункта за управление и опорни пунктове, най-малко 37 танка, 22 БМП, 150 пикапа с картечници, 66 миномета, 35 склада с боеприпаси и 49 единици друга техника.

В момента бандитите са спрени, но те не прекратяват опитите си да пробият отбраната на правителствените войски. При това бандитите получават подкрепления от провинциите Хама, Хомс, Латакия. Духовният лидер на „Джебхат ан Нусра” Абдаллах ал Мухайсини призовава към война в Алепо дори жените и децата.

При това терористите продължават да изпращат малки отряди, които да обстрелват мирното население в блокираните райони на града, опитвайки се да провалят хуманитарната операция. Масов характер е придобило използването на терористи-камикадзета. През последните две денонощия в провинция Идлиб са били подготвени 250 терорист-камикадзета, които трябва да бъдат прехвърлени в южната част на Алепо.


Video:

image
image
image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  Коча 07 авг 2016, 20:57
   
  20
   
  2

  "Бандитите търпят огромни загуби в Алепои, "
  Те търпят загуби, но разполагат с неизчерпаеми мобилизационни резерви. От цял свят ислямисти, в т.ч. организирани от частни армии, с парите на Печатарите и печатницата на пари, подпомагани от най-западния Запад, а доскоро и от Турция попълват загубите.
  Войската на Асад е изчерпала всичките си мобилизационни ресурси и ако не е руската авиация са обречени

 2. #2
  EnchoDobrev 07 авг 2016, 21:39
   
  5
   
  30

  Тези освободители по 45 години минимум остават да се уверят, че всичко е освободено както трябва. :)

 3. #3
  БАРАК АКБАР 07 авг 2016, 23:19
   
  14
   
  3

  А ФАЩ пак са громили болница с деца !

 4. #4
  Geocom 07 авг 2016, 23:21
   
  29
   
  3

  Енчо аз от предишните ни освободители за които лъжеш че оставали по 45 години един не съм видял но от сегашните ни редовно виждам да се разкарват с пушки из България.

  Точно обратното е на това което казваш - руснаците никъде не са останали но за разлика от тях американците където влязат няма излизане.- може да си направиш справка колко бази по света имат руснаците и колко американците и съответно числеността на войниците им зад граница.

  То с лъжи и пропаганда не става - има и хора които могат да сии ползват мозъка.

 5. #5
  KOREKTOR 08 авг 2016, 19:28
   
  5
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 6. #6
  KOREKTOR 08 авг 2016, 19:38
   
  8
   
  0

  До #2 EnchoDobrev

  ****

  МИНАЛАТА ЕСЕН , КОГАТО РУСНАЦИТЕ ПОДПУКАХА ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ЕДНОВЕРЦИ ГЛАВОРЕЗИ КРЪВОКОЖКИ УЖ ПРИВЕТСТВАШЕ РУСКИТЕ УДАРИ И ИМ ПОЖЕЛАВАШЕ УСПЕХИ.

  ТАКА ЛИ БЕШЕ БЕ ЛИЦЕМЕР ДОЛЕН ?

  ИЛИ ВСИЧКО Е БИЛО ПОДЛОСТ И ДВУЛИЧИЕ ЗА ДА НАПРАВИШ МИЛИ ОЧИ НА КОМЕНТИРАЩИТЕ ?

  ****  ***
  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 7. #7
  KOREKTOR 08 авг 2016, 19:41
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 8. #8
  KOREKTOR 08 авг 2016, 19:47
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка