Майк Помпео обяви подкрепа за украинското правителство: САЩ няма да признаят Крим!

Pan.bg 27 фев 2020 | 12:16 views (949) commentaries(4)
img fakti.bg


CAЩ нямa дa признaят Крим. Тoвa зaяви aмeрикaнcкият държaвeн ceкрeтaр Мaйк Пoмпeo, цитирaн oт FОX Nеws.

Държaвният ceкрeтaр призoвa руcкoтo прaвитeлcтвo дa прeкрaти дeйcтвиятa cи в рeгиoнa. CAЩ oбявихa, чe щe пoдкрeпят укрaинcкoтo прaвитeлcтвo.

„Крим e Укрaйнa. Руcкoтo прaвитeлcтвo прoдължaвa дa рaзчитa нa дeзинфoрмaция, зa дa oпрaвдae cвoитe дeйcтвия. Тoвa oбaчe нямa дa cтaнe. Ниe cи cпoмнямe тeхнитe дeйcтвия“, зaяви Пoмпeo.

Тoй oбяви, чe руcкитe caнкции нямa дa бъдaт oтмeнeни, дoкaтo Крим нe бъдe върнaт. Пoмпeo вeчe зaяви cвoятa пoдкрeпa към укрaинcкoтo прaвитeлcтвo при пoceщeниe в cтрaнaтa.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Borei 27 фев 2020, 12:46
   
  16
   
  4

  "CAЩ нямa дa признaят Крим."

  То и ние не признаваме САЩ! :)

  Истинските САЩ са страна на индианците. А този е потомък на някакви си бежанци, който даже няма и редовни документи да живее на тази чужда теритоирия :)!!!! От къде се е взел там?

  Индианците не са му издали лична карта, та ми се пъчи, че е представител на някаква си страна, която на практика НЕ СЪЩЕСТВУВА :)!!!

  И сега оксиморонът: "Някакви окупатори, които с геноцид са унищожили населението на една чужда страна, се опитват да ни дават акъл, че един Народен референдум, който изразява волята на народа, да принадлежи към някоя си страна, не бил действителен???

  А техният геноцид в САЩ и окупацията там- без референдуми и подобни, действителна страна ли са те тогава?

  Така че, ако Крим не е руски, то и САЩ не съществуват! Няма такава страна! :)!!!

 2. #2
  Анализатор 27 фев 2020, 14:20
   
  3
   
  13

  Болната логика на ЗКПЧто.
  Кои индианци гений , коя е индианската държава на чието място сега е САЩ?
  Всички в Европа и са пришълци включително и руснаците.
  Територията на крим е владяна от България по-дълго врема от това което е била част от Русия.
  Това че Русия завладя със сила територия от държава чията териториална цялост трябваше да пази според подписан от нея договор е показателно за законноста на акта

 3. #3
  Borei 27 фев 2020, 15:23
   
  7
   
  3

  Отговор на коментар: #2

  Хитлер, ти защо си тръгнал да защитаваш тези убийци и окупатори? Сигурно и ти имаш психика на масов убиец :)?
  Щом ги оправдаваш, значи им оправдаваш поведението?

  Факт 1: Тези не са коренното население на Северна Америка.(нито бялата раса, нито черните африканци, нито пък "жълтите" азиатци...)

  Факт 2: Белите бежанци от Европа са унищожили коренното население там с геноцид - мосово, съзнателно, антихуманно унищожение на хора, които нищо не са им направили. "Грешката" им обаче е била, че там са се родили, там живеят и тези окупатори им искат земята. И дори е могло да живеят заедно с тях на нея? НО не, тези които днес се правят на "сащиянци", са предпочели да ги унищожат! Останало е само някакво абсолютно болно малцинство от коренното американско население, затворено в концлагери, които тези (демократичните) наричат "резервати"!

  "...Всички в Европа и са пришълци включително и руснаците...."

  Ха-ха-ха Хитлер, ти чуваш ли се какво говориш? Моите прабаба и прадядо са дошли на българските земи някъде 500-та година, значи преди около 1520 години. Тука е имало някакво местно население, НО не са го избили. Живяли са паралелно и след време даже са се смесили... Това е съвсем друго. Никой никого не е подложил на геноцид тука, за разлика от твоите самозванци, които сега се считат за сащиянци! И руснаците са завладели тази огромна територия, но не са избили също местното население с геноцид. И днес там има много най-различни етноси. Просто територията е адски голяма и е имало винаги достатъчно място за всички.

  "Територията на крим е владяна от България по-дълго врема от това което е била част от Русия."

  Може, може... Но защо ние не им направихме референдум и да решат те, искат ли да се присъединят към нас? Не сме. Е, тогава какво да искаме? Ако ти беше организирал референдум, щеше днес да се сърдиш, че не са дошли към нас, но понеже не те е интересувало изобщо, си ги оставил да отидат някъде другъде... Към Русия!

  "Това че Русия завладя със сила територия от държава чията териториална цялост трябваше да пази според подписан от нея договор е показателно за законноста на акта"

  Не е имало "завладяване със сила"! Имаше народен референдум. На него имаше и депутати от ЕС. Те имат изказване, как е минал референдума и че всичко е било напълно законно и по нормите на ЕС и ООН за такива избори!

  Виж го свидетеля, ако разбираш немски език, което ме съмнява :)! Ти даже пишеш Крим с малка буква "к", та едва ли някога си учил и немски :)!!! И то да го знаеш до това ниво, поне 5 години трябва да си живял в немско-говоряща страна, за да го разбереш правилно.... (В краен случай, намери някой в американското посолство да ти го преведе :))  Човекът е австриец, бил е по време на референдума на Крим, като независим наблюдател.... И какво ти казва?


  "...чията териториална цялост трябваше да пази според подписан от нея договор е показателно за законноста на акта""

  Първо, страната чиято територия трябваше да пази Русия, според договора, вече я НЯМАШЕ!
  Терористи изгониха законно-избраният й президент със заплаха за живота му извън страната. На власт бяха вече дошли терористи НЕЗАКОННО. Значи, нормалната Украйна, с която имаше такъв договор за териториална цялост, вече Я НЯМАШЕ! Тогава акта да се направи референдум и да се вземе под защита населението, на поне част от Украйна е даже ДОБРО ДЕЛО! Исторически оправдано в създалата се ситуация. Населението на Крим, както и цялото население на останалата Украйна не е избирало някакви си хазари, Кличко, Яйценюк, Турчинов и подобните, да ги управляват... Тези със сила и с военен преврат взеха властта в Киев, преди Русия да одобри резултатите на референдума и да признае Крим за територия на РФ! Питай Виктория Нюланд и Джефри Пайет и двамата са сащиянци :)... Те знаят цялата история, те бяха много активни при смяната на властта със сила тогава в Киев :)!!!


  Но виждам, че всичко писано до тука ти е доста множко и едва ли ще го разбереш? :) Та искам да те питам, защо се занимаваш и критикуваш неща, които не разбираш?

  Ето ти още едно изказване на един немски професор по международно право, какво ти казва за преминаването на Крим към РФ (на сила, незаконно???)

  (След 0:30 мин, какво казва?)


  Когато ти завършиш право и достигнеш до това ниво на този професор на юридическите науки в Западна Европа, можеш да го оспориш, естествено :)!!!

  НО, за сега иди и си получи малкият хонорар от Херо Мустафа в Южния парк (посолството на сащиянците), че си ми написал днес две критики :)!!!

 4. #4
  Анализатор 28 фев 2020, 09:49
   
  2
   
  2

  Драги ми смехурко не защитавам никого.
  Поинтересувай се от история вместо да се излагаш.
  Дай фактите колко са избитете индианци в северна америка, какви държави е имало там преди пристигането на европейците ? Колко индианци живеят днес в САЩ?

  Колко пололения назад знаеш за рода си че да говориш за прадядо и баба от преди 1500 години?
  Антропологията твърди че всики сме произлезли от Африка.

  По твоята логика в Koeningsberg също трябва да се проведе референдум, за връщане в Германия. Дали Русия е навита.
  Знам че ЗКПЧто е готово на всичко да защити любимата Русия.
  Замерва със платени руски пропагандатори, които говорят немски. Австриеца леко пропусна да коментира въоръжените лица в кримския парламент когато се гласува за референдума.
  Няма тайна на вота ама те така си гласували. Руснаците му направили прескоференция и поканили всички, каква изненада, да бяха поканили някой техен критик да прави конференция.

  Дали едно правителсво е законно или не това не прекратява съществуването на държавата.
  Сигурно си забравил но в Украйна се провеха избори веднага след свалянето на Янукович, а той си отиде защото се продаде на Путин и излъга украинците че ще въреи към евроинтерация за което и бе избран.
  Иначе и Австрия се е присъединила "доброволно" към Хитлер и са празнували Anschluss-a по улиците.

  ПС за разлика от теб аз пари за коментари не взимам просто имам мнение. Като гледам ти имаш дневен таргет и под всяка втора статия пускаш коментари.

  Не знам по какво е професор доктор, ама твърдението е всяка държава е засължена да подпомага отцепването на територии е брутално.
  Това оправдава всяка една агресия стига да намрипш стотина вресливи желаещи за отцепване.

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка