САЩ за инцидента в руските териториални води: „При агресия просто бихме унищожили руските кораби“

Pan.bg 26 ное 2020 | 13:24 views (8223) commentaries(20)
img
pan.bg

САЩ обявиха намерението си да унищожат руските кораби в случай на агресия срещу американския миноносец.

Много сериозен инцидент в руските териториални води преди няколко дни, когато американски военен кораб влезе в тях нелегално. Това изобщо не стана причина Вашингтон да се извини, дори доведе до заплахи срещу Русия. Така, според руския информационен ресурс «Репортёр», американците заплашиха Русия с унищожаване на нейните военни кораби, в случай, че Русия е предприела някакви агресивни действия срещу американския ракетен миноносец.

„Повярвайте, ние все още сме лидерът. Те все още не могат да се сравнят с нашите военни. От време на време те все още са в състояние да парадират с красивите си кораби, но що се отнася до играта, всички техни конструктивни недостатъци и липсата на финансиране ще станат очевидни <...> Както разбирам, просто трябва да тараниш руските кораби ... само малко, и те ще потънат <..> Ако се стигне до битка, американският флот ще унищожи руския флот за броени минути “, коментарите цитира руското издание «Репортёр».

Командването на американския флот също обяви намерението си да провежда кампании в онези региони, където Вашингтон има свои интереси, което показва евентуално влошаване на ситуацията в отношенията между двете страни.

Източник: avia.pro Снимка: avia.pro

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 20

 1. #1
  Borei 26 ное 2020, 14:28
   
  28
   
  9

  "САЩ обявиха намерението си да унищожат руските кораби в случай на агресия срещу американския миноносец"?

  "Ако се стигне до битка, американският флот ще унищожи руския флот за броени минути “?

  Много са оптимистични! И какво разбират под "руски флот"?

  И руснаците просто така, ще стоят да гледат, как тези им унищожават флота?
  Е, да предприемем, че сащиянците ще започнат да стрелят по руските кораби и то както в този случай, близко до руските граници.
  За броени мунути върху тях ще се изсипят разните "Калибри", "Циркони" и торпеда от подводниците на руснаците, ракетите на Бастионите от брега и т.н..
  И много вероятно е, да се свържат двамата президенти в следващите минути по "червения телефон"!
  Иначе започва гореща война между САЩ и Русия!

  Въпросът не е чии флот е по-силен, а може ли някоя от двете армии да победи другата, без самата тя да пострада много? Мисля, че са почти равносилни, ако се вземат всичките параметри и тогава си е самоубийство това, което тука си говорят сащиянците!
  Но също е ясно, че дебилизмът при тях силно е развит и може и да си вярват!

 2. #2
  F.KOSTOV 26 ное 2020, 14:32
   
  14
   
  76

  Унищожението на руския измекярски флот трябва да стане не за минути, а за секунди. За самите пияни и въшливи руснаци е по- добре да бъдат изпепелени, колкото се може по- бързо, за да не се мъчат излишно. Време е да се реши руския въпрос окончателно. Няма смисъл да ги бавят. Унищожението им трябва да е бързо, брутално, хирургически точно и завинаги.

 3. #3
  ванете 26 ное 2020, 15:08
   
  48
   
  19

  Костоффф, влез си в клоаката и се наяж с миерда, че явно си озверял от глад!!! Можеш също да се цаниш юнга на някой от американските кораби и като се осерат от страх матросите ти да почистваш с език!!!

 4. #4
  Незнайко 26 ное 2020, 15:59
   
  39
   
  7

  Или много си вярват, или имат някаква неотложна необходимост да си се надъхват - вчера за минути унищожиха Китайския флот, днес - Руския, а утре както се чува се канят да унищожат Иранския. Странно къде забравиха Северно Корейския и Венецуелския, ама не се съмнявам, че и техния ред ще дойде както са почнали, а ако опитите излязат успешни могат да продължат и с тези на "съюзниците" - Турци, Френци, Германци, Англичани ... въобще ракети, торпеда и снаряди за всички подред.
  Де.ба и краварите де..а, ще подпалят света с дебилщината си.

 5. #5
  Информиран 26 ное 2020, 16:04
   
  12
   
  47

  Отговор на коментар: #1

  Русофилистиче ,през Кримската война твоите ушанки след като разбират,че кралския флот е навлязал през дарданелите сами потопяват корабите си от черноморския флот !!!!!!!! Много смели ушанки !!!

 6. #6
  Запознат 26 ное 2020, 16:13
   
  6
   
  47

  Отговор на коментар: #1
  Борейче ,намали водката как може да сравняваш армията на една супер сила с руската ? Само буджетът на американската армия е колкото на всички останали развити страни взети заедно ! Погледни с колко изтребители,разрушители, самолетоносачи и спътници разполагат САЩ и с колко кочинката ! Американците имат изтребител от 5 поколение преди около 20 години а азиатската кочина все още го дялка с теслата ! Руснаците ги бива единствено да се напиват с препарат за почистване на вани !Не симпатизирам на САЩ ,но фактите са очевадни !!!

 7. #7
  Borei 26 ное 2020, 17:08
   
  33
   
  12

  #5 Информиран и #6 Запознат...

  Много сте ядосани, когато чуете истината и разберете, че сащиянците и скапаният ви Запад са вече едно нищо!!!

  Във всеки случай главата на един украинец е толкова замъглена с неистови желания, че направо си мечтае Русия да изчезне завинаги.

  "...изтребители,разрушители, самолетоносачи и спътници разполагат САЩ и с колко Русия? Американците имат изтребител от 5 поколение преди около 20 години а Русия все още го дялка с теслата??"

  Абе много си плиткоумен?
  Русия няма желание да подчини и владее цял свят, но за психопати, като някои "нови" украинци, това нещо е доста трудно разбираемо. Мечтаят да са роби на тъпите янки и трансвеститната дебилна измет...

  Русия има армия за собствена отбрана, докато ФАЩ имат армия с която да тормозят цял свят!

  И това...
  "Не симпатизирам на САЩ ,но фактите са очевадни !!!" Какви файкти?

  "Очевадно" е, че Русия има достатъчно за да се защити от когото и да е в този свят!
  Включително и от армията на педофило-, педерасто-, трансвеститната армията на ФАЩ!
  Само "Авангардите", които миналата година влязоха на въоръжение в Русия, могат да направят от "Пентагона" един огромен кратер, който през следващите столетия ще е радиоактивен, същото може да се случи и с "Бялата Колиба" и 10 мин след Авангардите, идват на вече разоръжената Кравария и разните "Сатани", "Ярсове", "Посейдони", "Булави" и "Тополи" и т.н..
  И имаше Фашистка Империя - ФАЩ, няма вече!

  И точно за това нямат руснаците много самолети, огромен флот, военен бюджет от 1 трилион долара и т.н... Понеже тяхната представа за армия вече си я имат!
  Не само ФАЩ, всеки, който иска да ги напада и да ги разгромява е труп! За какво им е тогава толкова много още???
  Те не са плиткоумни, като фашистите в САЩ?? Харчат милиарди и трилиони, но резултатът си остава скромен! Къде им е "супер Ф-35"??? Колко похарчиха до сега и какво може тази "птица"?

  Накратко, армията на Русия си е напълно достатъчна за целта, която са й поставили! Да гарантира независимостта на Русия, ако някой се опитва с военни действия да я превземе!
  Армията на САЩ има за цел да държи в подчинение цял свят и за това колкото и да имат, все им е малко! За тях са врагове и Китай и Иран и Северна Корея и Турция и всички други по света. А много заблудени идиоти по света, изпадат в умиление, че има такива фашисти, като ФАЩ!

 8. #8
  KOREKTOR 1 26 ное 2020, 18:50
   
  20
   
  4

  ЗА #5 Информиран

  #6 Запознат

  #8 IKARA  ВИДИШ ЛИ ДЕБИЛЕН ИДИОТСКИ КРЕТЕНОДЕН БЕЗМОЗЪЧЕН НИКНЕЙМ НЕ СЕ ЧУДИ И

  БЪДИ СИГУРЕН , ЧЕ ТОВА Е ТЪПАТА КРЕТЕНОИДНА КУРВА БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА

  ТУРСКОРАЗИБАНАТА УКРОПУТКА

  УКРОПУТКО ТЪПА БЕЗРОДНА,
  КРЕТЕН ДЕБИЛЕН КУХОГЛАВ,

  ЗАПОЗНАТ СИ ЕДИНСТВЕНО СЪС СИРЕНЯСАЛИЯ ДЪРТ ВОНЯЩ ХУЙ НА ДЪРТИЯ МАНАФ ЕРДО ДЕТО ОРЕ В ЛАЙНЯНИЯ ТИ АНАЛЕН ОТВОР.

  С ТОВА СИ ЗАПОЗНАТ БОКЛУК ДОЛЕН БЕЗРОДЕН.

  АЙ ЕБИ СИ МАЙКАТА БЕ УКРАИНЕЦ БЕЗРОДНИКО СЪС СТОТИЦИТЕ НИКНЕЙМОВЕ !!!


  "8 Брандера Задунайски НиколовТуполев Пуркooooooo Ronaldo #4 ПУТЛЕР КАПУТБългаринобективБИВШ ТАНКИСТ ЗАПОЗНАТ С БЛИЗКИЯ ИЗТОКKOREKTNI Amarginal Шухевич100 Рублей за Доллар Галициев ЭАС - эвразийский союз ОпозицияТозиМ-16-УM-16 UKурсант Конквистадор Чебурашката Антиглобалист Обективен БЕЗАНАЛОГОВИ РУСКИ ТРОШКИ Новия И. Пишков Конкретно ГНЕВЕН Коректен Знайко Опитен Аматиор Кадет Караденизовот Мадрид Плевнелиев Варшавския ORHAN Ганева Проверяващ Апостола Артелчик АХМЕД ДОГАН=РУСИЯ bedna i gladna Russia ПИШЕВ ФЛОТСКИ Flotski NAVYCOMODORE Сержант ЖЕЧ-ПОСПОЛИТА SEA POINTAПОКАЛИПТО доцент Денев ИСТИНАТА истината COLONELK. DENEVК. Денев ПОЗНАВАЧ избягал от руската кочина VEKTOR заходящ Моше Коен СЕ? ВАЛСервал Хелсински К. Каракал Seminyak Аз да кажа Новак NOVAK Умерена опозиция Protektor Polkovnik Антиемигрант на Квадрат antiemigrant ukrain-inform украинец UKRAINEC ФАКТ ФАКТИ ОБЕКТИВ ОБЕКТИВЕН ЗАПОЗНАТ Запознат и какво ли още не"  НАЛИ ЗНАЕТЕ БИОГРАФИЯТА НА УКРОПУКТАТА ПИСАНА ОТ САМИЯ НЕГО.

  УКРОПУТКАТА Е БЕЗРОДЕН ПРОДАЖЕН НЕБЪЛГАРИН ИЛИ ТОЧНО КАЗАНО Е БЕЗМОЗЪЧЕН МУТАНТ ДЕБИЛ С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.

  СИН НА ТАТКО ПОЛКОВНИК - НОМЕНКЛАТУРЧИК ОТ БНА , НАЧАЛНИК ОТДЕЛ В МНО , ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЧЛЕН НА БКП И ВЪРЛ КОМУНИСТ..

  КАТО ТАКЪВ НАСЛЕДНИКЪТ МУ УКРОПУТКАТА ЯВНО Е ЛАПАЛ И СЕ Е ТЪПКАЛ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ БЛАГИНИТЕ НА ТАКА ОМРАЗНИЯ СЕГА МУ КОМУНИЗЪМ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ ОТ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ НА ТАТКО СИ И ПРИВЕЛЕГИИ ЗА БЛАГОДАТЕН ЖИВОТ.

  В ПОСЛЕДСТВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ВРЪЗКИ НА ТАТКО МУ И ПРИВЕЛЕГИИ Е ИЗПРАТЕН НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ЗА НЕГО ДА ПОПИВА НАУКИ И ЗНАНИЯ В БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ В БИВШАТА УКРАИНСКАТА СЪВЕТСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА В РУСКО НАСЕЛЕНИЯТ ГРАД ХАРКОВ.

  ТАМ СЪС СИГУРНОСТ Е И ПОЛУЧАВАЛ НАПЪЛНО НОРМАЛНА СОЛИДНА СТЕПЕНДИЯ И Е ГУЛЯЛ И СЕ Е РАЗПЛУВАЛ НА ГЪРБА НА ЦЕЛИЯ СЪВЕТСКИ НАРОД В ТОВА ЧИСЛО И НА РУСНАЦИТЕ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СЕГА ТОЙ ИМ СЕ "ОТБЛАГОДАРЯВА" С ТАКАВА " ВСЕОТДАЙНА ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ " .

  УКРОПУТКО,

  МУМЙО ФАШИСТКА ,

  УМРИ В МЪКИ КАНСКИ ГАДИНО ОТВРАТИТЕЛНА,

  В КАНСКИ БОЛКИ ДА СЕ ГЪРЧИШ ТВАР БЕЗРОДНА ФАШИСТКА.

 9. #9
  stankozmeq 26 ное 2020, 20:42
   
  19
   
  6

  Ще ядете кура на мечока ми се струва, ама да видим. Ще има осиране ми се струва.

 10. #10
  хахаха 27 ное 2020, 08:23
   
  6
   
  16

  Във войската е пълно с комунисти и агенти, ревящи за вафлите от 6 ст.

 11. #11
  Borei 27 ное 2020, 09:05
   
  11
   
  4

  Отговор на коментар: #10

  хахаха...

  Все още има хора, които не са разбрали, че вафлите от 6 ст. няма да ги убият тях и децата им.
  НО "затварянето" и "ваксините" ще ги изпратят "най-свободно" и "демократично" завинаги на оня свят, "хахаха"......

  https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%b7%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2%d1%8f%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b8-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be/

  https://thebulgariantimes.com/%d0%9a19-%d0%92%d0%90%d0%9a%d0%a1%d0%98%d0%9d%d0%90-%d0%9f%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b8-%d1%85%d0%b8%d0%bb%d1%8f%d0%b4%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%82%d0%b5/

 12. #12
  Кирилл 27 ное 2020, 09:57
   
  4
   
  14

  А тебе ще разцепя на живо отрепко майка ти да и го дам смешник пред тебе в устата защото говно като тебе е родила !!!!!!

 13. #13
  Borei 27 ное 2020, 10:14
   
  11
   
  5

  Отговор на коментар: #12

  --> Кирилл

  Ало, тъпия! От къде се раждате толкова тъпи и прости?
  Хайде, сложи си от сатанистката "ваксина" и го духай в Орландовци, глупак!!!! На 2 метра под земята.. ха-ха-ха!!!

 14. #14
  свети Георги 27 ное 2020, 13:36
   
  3
   
  7

  Отговор на коментар: #9

  ще го лапаш питона

 15. #15
  volxov5 27 ное 2020, 23:52
   
  4
   
  2

  Спокойно братя и другари,такива корита за бани

  американския ракетен миноносец.

  Няма да плават.
  Като се почне от президента педофил и се стигне до Херо Мустафа...

  p.s

  За БА ще е голям майтап.
  Говоря ,които сме вънка>!!>!>!>>/.......

 16. #16
  KOREKTOR 1 28 ное 2020, 07:58
   
  2
   
  2

  ЗА #14
  свети Георги


  ВИДИШ ЛИ ДЕБИЛЕН ИДИОТСКИ КРЕТЕНОДЕН БЕЗМОЗЪЧЕН НИКНЕЙМ НЕ СЕ ЧУДИ И

  БЪДИ СИГУРЕН , ЧЕ ТОВА Е ТЪПАТА КРЕТЕНОИДНА КУРВА БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА

  ТУРСКОРАЗИБАНАТА УКРОПУТКА
  УКРОПУТКО ТЪПА БЕЗРОДНА,
  КРЕТЕН ДЕБИЛЕН КУХОГЛАВ,

  ЗАПОЗНАТ СИ ЕДИНСТВЕНО СЪС СИРЕНЯСАЛИЯ ДЪРТ ВОНЯЩ ХУЙ НА ДЪРТИЯ МАНАФ ЕРДО ДЕТО ОРЕ В ЛАЙНЯНИЯ ТИ АНАЛЕН ОТВОР.

  С ТОВА СИ ЗАПОЗНАТ БОКЛУК ДОЛЕН БЕЗРОДЕН.

  АЙ ЕБИ СИ МАЙКАТА БЕ УКРАИНЕЦ БЕЗРОДНИКО СЪС СТОТИЦИТЕ НИКНЕЙМОВЕ !!!


  ТИ ЛИ СИ СВЕТИ ГЕОРГИ БЕ ТВОЙТА МАМА МИШКА СТРАХЛИВА ТУРСКО РАЗИБАНА.

  МАМА ТИ ША РАЗКАТАЯ КУРВЕТИНО БЕЗРОДНАПРОДАЖНА.


  УКРОПУТКО,

  МУМЙО ФАШИСТКА ,

  УМРИ В МЪКИ КАНСКИ ГАДИНО ОТВРАТИТЕЛНА,

  В КАНСКИ БОЛКИ ДА СЕ ГЪРЧИШ ТВАР БЕЗРОДНА ФАШИСТКА.

 17. #17
  KOREKTOR 1 28 ное 2020, 08:36
   
  2
   
  2

  Отговор на коментар: #13

  Borei ,

  ЗАДАВАШ ВЪПРОСА НА УКРОПУТКАТА:

  "Ало, тъпия! От къде се раждате толкова тъпи и прости?"  АМИ СЛЕДИШ ЛИ ТВОРЧЕСТВОТО НА ТАЗИ ПРОСТИТУТКА БЕЗРОДНА КУРВЕНСКА ТУРСКА

  КОГАТО СЕ ЯВЯВА С НИКНЕЙМ

  "UCK"


  МАЛЕЙ-Й-Й-Й-Й-Й-Й-Й-Й-Й-Й-Й-Й ,


  ВРЪХТЪТ НА КРЕТЕНОИДНИЯ ДЕБИЛИЗЪМ !!!

 18. #18
  Весел 28 ное 2020, 12:00
   
  8
   
  2

  Хахахахаха...... Да им имам мокрите сънища на краварите!!! Те май "забравят" как се бяха изпонасрали в Черно море, ама явно искат по-често подобен екшън!!! Защото, едно да искат, друго да могат и трето да го направят, нали така???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тия изроди само си дрънкат колкото да покажат, че са наоколо, ама работа да вършат - забрави!!!!!!!!!!!!!!!! Клоуни нещастни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. #19
  Emil Stefanov 30 ное 2020, 05:37
   
  1
   
  0

  Отговор на коментар: #5

  Alah korusun bole gaurlada'n...

 20. #20
  UCK 01 дек 2020, 11:39
   
  0
   
  1

  Отговор на коментар: #17

  путко мангалска кажувай дека си мендил.заточил съм месомелачката гьотферен

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка