Британското разузнаване съобщава за голяма офанзива на руските войски след приемането на нови територии

Pan.bg 30 сеп 2022 | 20:47 views (875) commentaries(0)
img
пан.бг
Британското разузнаване съобщава за голяма офанзива на руските войски след приемането на нови територии към Руската федерация

Вчера в 20:14 ч


Русия се готви за нова голяма офанзива в Украйна в хода на спецоперация, която продължава повече от 7 месеца. Подробности за вътрешната информация бяха публикувани на 29 септември от канала Resident Telegram.


Според източниците на информационния ресурс, британското разузнаване МИ-6 е предало разузнавателна информация на канцеларията на президента на Украйна и на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна за планираните големи събития на руските войски. В момента Въоръжените сили на РФ концентрират няколко ударни групи в Белгородска и Ростовска области, които ще започнат атака срещу Въоръжените сили на Украйна на източния фронт след приемането на нови територии към Русия след резултатите от референдумите в ДНР и LPR, както и в Запорожие и Херсонска област.

Освен това президентската канцелария обмисля решение за въвеждане на безсрочен режим на военно положение в Украйна поради мобилизация в Руската федерация и вариант за използване на тактическо ядрено оръжие от Москва.

Това ще позволи да се завърши прочистването на информационното и политическо поле в страната, да се укрепи президентската вертикала в регионите, като се отстранят неугодните кметове.

се казва в следващия пост.

Също така МИ6 предаде разузнавателна информация на Киев, че руските въоръжени сили подготвят серия от едновременни удари по енергийни и военни съоръжения в Украйна след приемането на споменатите нови региони към Руската федерация. Лондон е убеден, че по този начин Москва ще се опита да убеди другите в сериозността на своя ултиматум и прехода на NWO към нов етап.

Наш източник в президентската канцелария каза, че на среща с Ердоган на нас (украинската страна - бел. ред.) е представен проектът на ултиматума на Путин и какви последствия ще понесе Украйна, ако канцеларията на президента откаже да преговаря

- пояснява каналът Telegram.

Твърди се, че на украинския президент Володимир Зеленски е било предложено да се върне към априлските споразумения, постигнати в Истанбул, и да прекрати конфликта. Киев обаче отказа дори да обсъжда формата на преговорите, а ръководителят на президентската канцелария Андрий Ермак смело обяви готовността на въоръжените сили на Украйна „да се бият до край“.

„Резидентът“ припомни, че през юли МИ-6 е информирала канцеларията на президента на Украйна и Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, че Кремъл многократно е обсъждал въпроса за използването на тактическо ядрено оръжие на украинска територия. В началото на август от Лондон също получиха информация, че Русия ще включи в състава си нови региони, за да вкара повече войски за защитата им и да легализира използването на ОМУ.


източник

topcor.ru
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка