Зеленски: Русия не само ни лишава от топлина и светлина, тя ни изолира един от друг

Pan.bg 25 ное 2022 | 00:27 views (267) commentaries(0)
img
пан.бг

Зеленски обявява решение относно комуникацията: Руската федерация иска да ни изолира един от друг
Катерина Тищенко — четвъртък, 24 ноември 2022 г., 22:38 ч.

Илюстративна снимка от Pixabay

Президентът Володимир Зеленски заявява, че Русия се стреми не само да остави украинците без светлина и топлина, но и да ги изолира един от друг, поради което се планират допълнителни решения относно запазването на комуникацията.

Източник: вечерно обръщение на президента

Подробности: Зеленски съобщи, че на съвещанието на щаба на Върховния главнокомандващ в четвъртък е обърнато специално внимание на комуникационната система.

Откровен разговор: „Каквото и да планират терористите, ние трябва да поддържаме връзка. Русия не просто иска украинците да останат без светлина и топлина, терористите искат да ни изолират един от друг и да направят така, че да не се чувстваме един народ. Това е основен въпрос и ще има допълнителни решения по този въпрос. Ние ги подготвяме."

Още подробности: Президентът съобщи още, че на заседанието на Ставката е разгледана ситуацията на фронта.

„Колкото и да е трудно, ние държим ключови линии във всички направления. Нашите момчета се отбраняват смело. Има направления, в които се готвим да настъпим. Записваме как окупаторите се опитват да прехвърлят допълнителни сили. Правим всичко, за да отблъснем тези техни сили“, каза Зеленски.

Какво предшестваше: По-рано пресслужбата на президента съобщи, че на заседанието на Ставката в четвъртък е бил обсъден въпросът за осигуряване на стабилност на комуникацията във военни условия, по-специално чрез преминаване към автономно енергоснабдяване.източник

Українська правда
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка