Американски екс-разузнавач заяви, че САЩ разполагат с извънземни космически кораби

Pan.bg 07 юни 2023 | 08:26 views (1756) commentaries(0)
img
pan.bg

Ветеранът от ВВС на САЩ и бивш офицер от Националната агенция за геокосмическо разузнаване Дейвид Граш заяви, че като част от американската тайна военна програма властите са успели да получат на свое разположение космически кораби с извънземен произход, съобщава NewsNation.

Според Граш, Вашингтон разполага с "технически транспортни средства с извънземен екзотичен произход", които преди или са кацали, или са се разбивали. Тези транспортни средства могат да бъдат наречени космически кораби.

Бившият офицер от разузнаването твърди, че е знаел за „някои от най-добре пазените тайни на правителството“. Според Граш, правителството на САЩ е участвало във възстановяването на кораби с извънземен произход от десетилетия.

В същото време Граш каза, че от съображения за национална сигурност не може да предостави на издателството никакви доказателства.

По-рано беше съобщено, че според проучване, 19% от учените в Съединените щати са съобщили, че те или някой, когото познават, са виждали неидентифицирани летящи обекти, които не могат да бъдат обяснени с природни явления или идентифицирани като създаден от човека летателен апарат.

Източник: gazeta.ru Снимка: itcrumbs.ru / grozny-inform.ru

Превод и редакция: pan.bg

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка