Министър Атанас Запрянов отличи военнослужещи и цивилни служители за принос към военно-образователната система

Pan.bg 24 май 2024 | 09:34 views (1065) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на МО
Министърът на отбраната Атанас Запрянов, награди на 23 май 2024 г. военнослужещи и цивилни служители от военно-образователната система. По традиция отличията се връчват в навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май.

За проявен висок професионализъм и отговорност, постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, принос в развитието и усъвършенстването на военно-образователната система бяха отличени представители на Военната академия „Г. С. Раковски“, Националния военен университет „В. Левски“, Висшето военновъздушно училище „Г. Бенковски“, Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ и Военномедицинската академия.

Министър Запрянов пожела на наградените успехи в преподавателската и научна работа. Той им благодари за усилията и подчерта тяхната важна роля за формирането на военните кадри и развитието на военно-образователната ни система. „Нуждаем се от хора като вас, посветили се на науката и образованието, за да продължим да ги издигаме на нивото на съвременните изисквания“, каза министърът на отбраната.

На церемонията присъстваха началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, заместник-министрите на отбраната Аделина Николова и Иван Пейков, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Михаил Попов и представители на ръководния състав на Министерството на отбраната.

Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


Министър Атанас Запрянов отличи военнослужещи и цивилни служители за принос към военно-образователната система

PREVIOUS PHOTO 2/5 NEXT PHOTO


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0