ПУТИН ПОЗДРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗА КОЛЕДА! "БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ ТРЯБВА ДА СА ЕДИННИ, ЗА ДА БЪДАТ СИЛНИ!"

Pan.bg 25 дек 2015 | 13:04 views (6881) commentaries(45)
img На Коледа стават чудеса! Путин поздрави България! Призова ни да сме сплотени, единни и силни!
Автор: ПИК


Президентът на Русия отправи своето коледно обръщение към Европа и…България, предава местна информационна агенция, цитирана от bgnews168.
Ето какво казва Путин за нашата страна:
"Днес според Григорианския календар отбелязваме Рождество Христово. Посрещането на този празник е една от най-топлите и сърдечни традиции в религията ни. Искам да поздравя нашите братя от България, които днес празнуват! През отиващата си 2015 година имахме известни противоречия с българските управляващи, но въпреки това връзката, която свързва нашите народи няма как да бъде нарушена. Тя е била датира отпреди нашето съществуване и ще продължи след нас! България и Русия трябва да са сплотени и единни, за да бъдат силни!

Скъпи приятели, желая ви здраве и щастие. Нека във всеки български дом да има много топлина, радост и благополучие!
Честито Рождество Христово".

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 45

 1. #1
  Xexe 25 дек 2015, 13:47
   
  87
   
  9

  Taka e!Putin shte spasi sveta!

 2. #2
  bash delibash 25 дек 2015, 14:19
   
  109
   
  8

  Като Българин благодаря на Президента Путин за топлите думи и пожелавам на нашите два народа скрепени от кръвната си връзка по Божията воля, скорошно единение,духовно и светско.А конкретно на Руския народ пожелавам да устой на предизвикателствата на днешния свят ,така както го е правил винаги за да успеем да съхраним за бъдните поколения това което ни е дал Бог ,нашата вяра и добродетели!С НАМИ БОГ.

 3. #3
  Teraflop 25 дек 2015, 14:21
   
  77
   
  7

  Поздравява човекът.Културен е и учтив.

 4. #4
  Не се гаси, 25 дек 2015, 14:43
   
  90
   
  8

  туй що не гасне!
  Политици идват и си отиват, народите остават!
  Русия и България имат много дълбока връзка от миналото.
  Прав е Путин, ние сме силни когато сме сплотени, тези, които сме исторически свъзани, имаме подобен език и манталитет. Подобен начин на мислене и ценностна система.

  Честита Коледа и на Русия! Да й помогне Бог, да отърве себе си и света от днешният фашизъм, наричан "демокрация"! Последната надежда е на нея! Иначе цяла Европа и ние сме прегазени от фесовете, на които даже добрволно се предадохме!

  Да помогне Бог на Русия, да ни спаси и нас пак!

 5. #5
  Водачът 25 дек 2015, 15:28
   
  68
   
  8

  Целият български народ благодари и се надява топлите, хубави слова на президента Путин да се сбъднат, и то дано възможно в най-скоро време! Защото Русия има нужда от нас и българите имат нужда от братското рамо на великата православна славянска страна - Русия! Преходната политическа конюнктура на лъжлив евроатлантизъм в България не ще може да пракрати вековечната дружба между българи и руси. САЩ никога няма да приемат България за равностоен съюзник, гледайки на нея като на плячка. Стратегически съюзници на американците са Англия, Израел и Турция, но не и България! Естествен стратегически съюзник на България е именно Русия! Братушките ни приемат за свои, както и българите тях! ВМЕСТЕ НАВСЕГДА!!!

 6. #6
  С Русия, 25 дек 2015, 15:40
   
  80
   
  10

  (когато бяхме в някакъв съюз с тях)

  - имахме силна армия
  - имахме съвременни оръжия и нормална отбрана
  - имахме всякакви производства, бяхме една от първите страни в света, произвеждаща персонални компютри
  - имахме силна икономика (били сме даже по-силни по икономически показатели от Турция и от Южна Корея???, днес е трудно да си представим даже, нали?)
  - летяхме в космоса, станахме космическа нация
  - бяхме "бели" хора

  Със САЩ и запада нямаме армия, нямаме икономика, нямаме собствена политика за нищо, по-сме слаби и от африкански държави, превърнахме се в бананова република!

  Да ни е честита Коледата на 2015-та година и да се замислим, какво искаме от себе си и като народ и страна?
  Но сегашният вектор на развитие отива към окончателна гибел на страната, потурчване и предаване на властта ни на цигани и фесове...(за по-малко от 50 години)! А това не може да е желание на никой нормален българин!

 7. #7
  Geocom 25 дек 2015, 16:08
   
  56
   
  7

  Благодаря на президента на Русия - но защо ли нямаме подобни пожелания от нашите "съюзници" он НАТО - май се сещат за България само когато трябва да си направят бази в нас.

 8. #8
  Онзи 25 дек 2015, 16:37
   
  18
   
  11

  Много бих искал това да е вярно, но дали изобщо Путин прави коледни послания на 25 декември, а не на 7 януари, когато и ние преди си го чествахме? Източникът на новината изглежда е http://bgnews168.com/владимир-путин-честито-рождество-хри/ . Намерете ми новината на руски да видим има ли я някъде.

 9. #9
  bbbb 25 дек 2015, 16:42
   
  18
   
  9

  И аз призовавам авторите на статията да покажат първоизточник на руски, защото такъв не намирам. Т.е силно ме съмнява да е истина. За жалост.

 10. #10
  Мария Качулева 25 дек 2015, 16:51
   
  24
   
  6

  Жестът на Президента Путин е прекрасен и подсказва здрав разум и добро възпитание! А може би и твърда вяра,че българският народ никога няма да сложи край на връзките си с руския. А,и още нещо! Освен задължителното стандартно поздравление на Папа Франциск днес ,само Владимир Путин се сети за нашия народ.Не си спомням да съм прочела някъде съобщение,че ни поздравява Барак Обама или Ангела Меркел,или Дейвид Камерън - големите приятели на Премиера ,които също днес отбелязват Рождество Христово. Какво повече да напишеш? Приятелите са ясни и онези,които не ни признават за хора - също!Дано Президент и Премиер,и Правителство,и политици си дадат сметка за това!

 11. #11
  Сервал 25 дек 2015, 17:07
   
  7
   
  43

  Благодарни сме на Путин за поздравите и пожеланията,но да се помни:
  България ще си следва своя естествен път завещан ни от Апостола-към пълна интеграция с Европа ,имам пред вид Западна Европа и пълна демокрация от християнски тип.Също така ще бъде верен член на НАТО и приятел на Америка.
  А ако на някой това не му харесва-прощаваме му,но да си върви по пътя !

 12. #12
  Geocom 25 дек 2015, 17:21
   
  28
   
  3

  Също така ще бъде верен член на НАТО и приятел на Америка

  Не е ли редно да се пита народа дали иска да е така - нали при демокрацията мнението на народа е основополагащо или ние не се стремим към демокрация.

 13. #13
  Сервал 25 дек 2015, 17:34
   
  7
   
  38

  Народа отдавна е дал отговор на въпроса дали предпочита Запада и Америка пред някой друг.Отдавна е гласувал-с краката си !-Два милиона и половина българи,млади и стари са в Америка и Западна Европа а не в Евразия.Най големия български град след София,Пловдив и Варна е Чикаго.А десетки български православни църкви издигат снага също там -Америка и Европа.

 14. #14
  Клисурски 25 дек 2015, 17:44
   
  28
   
  7

  Да живей България!!..Да живей Русия!!

 15. #15
  Geocom 25 дек 2015, 17:56
   
  22
   
  3

  До #13
  Сервал

  Има си принципи на демокрацията - но реално си признаваш че в България няма такава.

  Два милиона и половина българи,млади и стари са в Америка и Западна Европа

  Е защо тогава не направят един референдум да потвърди това което казваш или ги е страх че народа ще гласува друго - защото всичките тия които са отишли на запад е не че там им е много добре а защото в България е много зле.

  Страх ви е от мнението на народа - защото управлявате България с измами видно от последните избори - така че чао ти и весела Коледа на всички които милеят за България.

 16. #16
  до #13 Сервал 25 дек 2015, 18:08
   
  18
   
  4

  Едно е да ходиш да учиш или на гурбет някъде, друго е да си предадеш станата на други, те да те управляват!

  И виж, как вървят сега ЕС и САЩ? Скоро май няма да са това, за което ги имаш?

  ЕС става чалмарска колония с мнозинство от фесове
  САЩ фалират: http://www.usdebtclock.org/

  А ние с тях сме без армия, слаба страна сме и сме принудени от ЕС да приемаме също фесовете!
  Това не може да се хареса на никой българин! Или искаш България да стане още по-циганска страна?
  Изводът е, че ти не си българин ИЛИ ти плащат да говориш глупости?

 17. #17
  Сервал 25 дек 2015, 18:30
   
  6
   
  21

  Изводът е че аз знам как стоят нещата.Чалмите в Европа ги предпочитат защото работят,не крадът и главно не се смесват с местните заради религията.Сега,като станаха много,ще намерят начин да ги разредят.Европа и САЩ винаги ще са по напред от другите,защото имат демокрация.Само хората живеещи при демокрация могат да развиват технологии и жизнен стандарт-другите не.Справка-Северна и Южна Корея.

 18. #18
  KOREKTOR 25 дек 2015, 18:37
   
  11
   
  7

  До #11 Сервал Хелсински К. Каракал Seminyak Аз да кажа Новак NOVAK Умерена опозиция Protektor Polkovnik Антиемигрант на Квадрат antiemigrant ukrain-inform украинец и какво ли още не

  УКРОПАУТКО ТЪПА ХОХЪЛСКА САЛОЯДНА ШИРОКОУПОТРБЕНА СЕКСУАЛНО КРАВАРСКИ

  КУРВО ДЪРТА МУХЛЯСАЛА КРАВАРСКА БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА

  УРУСПИЙО СМАМУРЛЯСАНА МУМИФИЦИРАНА ДОЛНА ,

  НЕВЪРВЬОЙШ МА КУРВЕТИНО ТЪПА БЕЗРОДНА КРАВАРСКА .

  ИЗТЪРКАНА СИ ВЕЧЕ И СИ АМОРТИЗИРАНА ОТ НЕПОВТОРИМАТА СИ ТЪПАНАРЩИНА И ДЕБИЛСКА ПРОСТАЩИНА МА МУМИЙО МУХЛЯСАЛА ИЗКУФЯСАЛА СКАПАНА.


  ГАДИНО ТЪПА ПРОДАЖНА ФАЛШИФИКАТОЕРСКА ЛЪЛЖЛИВА.

  Сто пъти съм ти казал да не се ГАВРИШ с името на Апостола и да не пишеш от негово име и да му преписваш слова които никога не е изричал или писал.

  Още чакам дами покажеш онива писмо КОЕТО УЖКИМ ЦИТИРАШЕ.

  Ащом го цитираш значи си го прочел .

  Е покажи го НАЙ-ПОСЛЕ !!!

  Сега ОТНОВО " ЦИТИРАШ " Левски

  А сега аджеба дай да видим къде Апостолът ни е ЗАВЕЩАЛ ЕСТЕСТВЕН ПЪТ КЪМ :

  " към пълна интеграция с Европа , имам пред вид Западна Европа и пълна демокрация от християнски тип ".

  Държа много да го прочта и аз ТОВА ЗАВЕЩАНИЕ.

  П.П.

  Преславе ,

  Докога ще ни го поднасяш ТОВА ГОВЕДО ТЪПО УКРОПУТКАТА ДА ФАЛШИФИЦИРА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ДА ВКАРВА В УСТИТЕ НА БЪЛГАРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ РАЗНИ НЕБИВАЛИЦИ РОДЕНИ В БЕЗМОЗЪЧНАТА И БЕЗРОДНА ТЪПА КОФА УКРОПУТКЕНСКА

 19. #19
  KOREKTOR 25 дек 2015, 18:42
   
  6
   
  5

  До #13 Сервал Хелсински К. Каракал Seminyak Аз да кажа Новак NOVAK Умерена опозиция Protektor Polkovnik Антиемигрант на Квадрат antiemigrant ukrain-inform украинец и какво ли още не

  УКРОПУТКО ТЪПА ХОХЪЛСКА САЛОЯДНА ШИРОКОУПОТРБЕНА СЕКСУАЛНО КРАВАРСКИ

  КУРВО ДЪРТА МУХЛЯСАЛА КРАВАРСКА БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА

  УРУСПИЙО СМАМУРЛЯСАНА МУМИФИЦИРАНА ДОЛНА ,

  НЕВЪРВЬОЙШ МА КУРВЕТИНО ТЪПА БЕЗРОДНА КРАВАРСКА .

  ИЗТЪРКАНА СИ ВЕЧЕ И СИ АМОРТИЗИРАНА ОТ НЕПОВТОРИМАТА СИ ТЪПАНАРЩИНА И ДЕБИЛСКА ПРОСТАЩИНА МА МУМИЙО МУХЛЯСАЛА ИЗКУФЯСАЛА СКАПАНА.

  " Народа отдавна е дал отговор "


  Кой народ ма УКРОПУТКО ТЪПА ХОХЪЛСКА САЛОЯДНА ?

  Ти какво общо имаш с България ?

  Ти нали си UKRAINEC antiemigrant

  А помниш ли ти УКРОПУТКО ТЪПА ХОХЪЛСКА САЛОЯДНА КУРВО ТЪПА ДОЛНА ЖАЛКА как в ОНАЗИ РУХНАЛА ДЪРЖАВА "когато я връхлетя азиатския комунизъм и и съсипа икономиката и обществото." си ЖИВУРКАШЕ И ДЕРИБЕЙСТВАШЕ В УСЛОВИЯТА НА ТОЗИ " азиатския комунизъм " благодарение на НОМЕНКЛАТУРНИЯ СИ ТАТКО АЗИАТСКИ КОМУНИСТ от МНО-то и ЛАПАШЕ С ПЪЛНИ ШЕПИ БЛАГИНИТЕ НА ТОЗИ " азиатския комунизъм " който сега толкова ти е пречка в живота ?

  А забравили ти ГАДИНО ОТВРАТИТЕЛНА ПИШКОСМУЧЕЩА КРАВАРСКА как през ТОЗИ " азиатския комунизъм " благодарение на НОМЕНКЛАТУРНИЯ СИ ТАТКО АЗИАТСКИ КОМУНИСТ от МНО-то беше НАЗНАЧЕН ДА СЕ РАЗПЛУВАШ , ДЕРИБЕЙСТВАШ И ЛЕНТЯЙСТВАШ в СССР на гърба на СЪВЕТСКИТЕ ХОРА бе ПАЧАВРО КИРЛИВА ВОНЯЩА ?

 20. #20
  Сервал 25 дек 2015, 18:56
   
  3
   
  14

  Ти от къде пак изпълзя собака совецка да лаеш тук във форума по нормалните хора ? Чиба !

 21. #21
  николай атанасов 25 дек 2015, 19:03
   
  17
   
  3

  До Сервил
  Направо е богохулно да сравняваш сегашния ни вектор на държавно развитие с това ,което ЛЕВСКИ Е желал за България. Ако стане от гроба и види в каква васалска колониялна държава се е превърнала сега,вярвам пак ще захване освободителна кампания. Не знам дали си чел писмата на Апостола, но там смърт се полага за предателите на народа във всяка една форма.Никой не бяга от хубаво. Всеки нормален човек би си живял в родината ако ставаше за нормален живот.Да не мислиш ,че да си имигрант е много лесно.Работиш и имаш пари ,както нормално би трябвало да е навсякъде, но си дърво без корен. празнотата вътре в теб остава и те мъчи носталгия.Спецялно за Сащ ,ходя по работа често и знам тяхното отношение към емигрантите.Никога няма да те приемат за равен,за разлика от Съседна Канада например.В държава като Сащ без социялна защита не бих емигрирал никога.Самите американци са толкова зомбирани от техните казионни медии ,че май и те са като нас роби.Да не говорим ,че почти няма независими обективни медии и там.
  На Путин мога само да благодаря за добрите думи и да се радвам ,че световните кукловоди получават достоен отпор от близка по духовност до нас нация.
  А ти драги се замисли за нашата роля в нато и в ЕС. Там ние сме по -скоро като послушни марионетки отколкото равноправни партньори,както някой по-горе спомена.Дано да прогледнеш.
  Весела Коледа на Всички и Бог да пази МАЙКА БЪЛГАРИЯ


 22. #22
  до #17 Сервал 25 дек 2015, 19:06
   
  13
   
  1

  Какво знаеш за чалмите и Европа сега? Да знаеш как се "налагат" с немската полиция?
  Да знаеш, как немците са от голям "възторг", че децата им ще учат заедно с чалмарските?
  И виждал ли си турски кватал в Германия например? - Пълна мърлящина е...
  Работят? Какво могат да работят дошлите от пустините в една високо-технологична страна, в която за едно работно място кандидатстват понякого 500 човека, знаещи по няколко езика, завършили техните университети, местни са си и даже и те много трудно си намират високо-квалифицирана работа, та какво остава за някой чалмар, дошъл вчера и няма и представа нито за страната, нито за порядките й?

 23. #23
  Военен 25 дек 2015, 19:20
   
  17
   
  4

  Брагодарим на Владимир Владимирович!Само крайно омагьосан лумпен може да счита, че не е добре с Християнска Русия и Путин,а е добре с ислямо-фашистко-мафиотска Турция и Ердоган.

 24. #24
  KOREKTOR 25 дек 2015, 19:55
   
  6
   
  7

  До #23 Военен

  Ами-и-и-и-и-и-и-.

  Я попитай УКРОПУТКАТА Сервал Хелсински К. Каракал Seminyak Аз да кажа Новак NOVAK Умерена опозиция Protektor Polkovnik Антиемигрант на Квадрат antiemigrant ukrain-inform украинец и какво ли още не

  Според него НАРОДА БЪЛГАРСКИ НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛ ТОЛКОВА ДОБРЕ И В ТАКОВА БЛАГОДЕНСТВИЕ КАКТО КОГАТО Е БИЛ ПОД БЛАГАТА ОПЕКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ПАДИШАХА СУЛТАНА.

  Друго СКВЕРНОСЛОВИЕ изписано от УКРОПУТКАТА е , че НАК-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА НАРОДА БЪЛГАРСКИ Е РУСКО - ТУРСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА

  Горните ДЕБИЛИИ на УКРОПУТКАТА за съжаление с текст не мога да ти покажа понеже ПАНОВЕТЕ му съдействат активно и му трият , ПАРДОН КРИЯТ най-точно казнао простащините , но тук аз имам една друга подобна така , че си направи изводите за горното

  " #6 ukraininform 16 май 2015, 16:08
  Не знам кой ни управлява,но за Бългатия е винаги добре да ни управлява някой отвън-в смисъл да не е българин с балканска психика.Защото за българина кражбата е смисъл на живота-най главното.Под много робства е била България-но най тежко май е българското робство."

 25. #25
  Българин 25 дек 2015, 22:12
   
  9
   
  5

  Честита коледа и на вас братушки. Всички истенски българи знаят кое е най-добро за България и с кого трябва да се държим. Русия


 26. #26
  arado 25 дек 2015, 22:18
   
  9
   
  1

  Някой да намери линк към това поздрваление, защото аз не можах. Струва ми се, че това са абсолютни глупости.

 27. #27
  Генерал Куков 25 дек 2015, 22:57
   
  5
   
  5

  Жалко е, че в България се срещат идиоти, който са толкова зомбирани да мразят Русия, че да са готови да лижат задника на Ердоган! Ако за това се е борил Левски.....

 28. #28
  arado 25 дек 2015, 23:18
   
  10
   
  0

  Пичове, някой е решил да ви ебава с това поздравление.

 29. #29
  arado 25 дек 2015, 23:22
   
  10
   
  0

  Няма такова официално написано, снимано, показано обръщение на Путин. НЯМА.

 30. #30
  АнонимБГ 25 дек 2015, 23:51
   
  5
   
  0

  Истината май не е истина.

 31. #31
  Яни 26 дек 2015, 00:06
   
  7
   
  0

  Не полудявайте ,статията е измислица.Коледа в Русия се празнува на 7 януари.Пък и никъде я няма на руски.

 32. #32
  До #29 arado 26 дек 2015, 00:16
   
  7
   
  0

  И аз търсих по всички новини по руските сайтове, с техните търсачки на руски от днес и нищо не намерих... Не може да са изпуснали там да отбележат някъде? Може някой от България да се е избъзикал с русофилите?

 33. #33
  Готиният 26 дек 2015, 00:19
   
  3
   
  3

  Благодарим Господин Путин и на цяла Русия за топлите пожелания .А дано по скоро да сме сплотени със Русия отново.ЧЕСТИТА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ КОТ Е БИЛО БИЛО 2016 ЩЕ БЪДЕ НОВА ГОДИНА И ДА БЪДЕМ ПО-СПЛОТЕНИ ПРЕЗ НЕЯ КАТО НАРОД И ВЪВ ТОЗИ САЙТ.

 34. #34
  arado 26 дек 2015, 00:37
   
  7
   
  0

  СПРЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ! ВСИЧКО Е ЛЪЖА!

 35. #35
  arado 26 дек 2015, 00:57
   
  7
   
  0

  ПАН. Махнете тази новина. Не подвеждайте хората.

 36. #36
  Boe 26 дек 2015, 01:37
   
  3
   
  0

  http://m.clubz.bg/FullArticleView/32409

 37. #37
  arado 26 дек 2015, 01:54
   
  5
   
  0

  Хора, нека бъдем заедно в тази красива част от годината. Времената са сложни, нека бъдем силни.
  Държавата ни е стара. Нека се постарем да я има и след нас. Кой с каквото може. Но да сме заедно, това е важно.

 38. #38
  Стойчо1 26 дек 2015, 03:35
   
  6
   
  3

  "Новината" е фалшификация. Всяка една страна изпраща протоколни поздравления за Коледа, но те не се публикуват защото са само протоколни и откровено безмислени медийно.
  Само ми е интересно рускоревящите дали осъзнават в какъв филм се вкарват? Хем да сме независими от Америка ама да сме зависими от Русия. Предатели отвсякъде. И все омраза към Европа и САЩ, ама кой на командировка, кой на почивка, все за долари и евро. Как пък един не де похвали да е почивал в Сочи или Крим, да е подал молба за работа в Руска фирма, да си е купил Лада, шоколад Альонка за децата по Коледа и прочие. Хайде стига с гъзолизането. Ние сме българи и това е. Няма ръша няма сащ.

 39. #39
  Стойчо1 26 дек 2015, 03:42
   
  5
   
  2

  "Новината" е фалшификация. Всяка една страна изпраща протоколни поздравления за Коледа, но те не се публикуват защото са само протоколни и откровено безмислени медийно.
  Само ми е интересно рускоревящите дали осъзнават в какъв филм се вкарват? Хем да сме независими от Америка ама да сме зависими от Русия. Предатели отвсякъде. И все омраза към Европа и САЩ, ама кой на командировка, кой на почивка, все за долари и евро. Как пък един не де похвали да е почивал в Сочи или Крим, да е подал молба за работа в Руска фирма, да си е купил Лада, шоколад Альонка за децата по Коледа и прочие. Хайде стига с гъзолизането. Ние сме българи и това е. Няма ръша няма сащ.

 40. #40
  Do# Сервал 26 дек 2015, 06:59
   
  4
   
  4

  Ако това ти е името то всичко друго ми е ясно ....ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА ......
  И НИКОГА НЕ ГОВОРИ СРЕЩУ РУСИЯ ..ОТ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ....ОООО НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ .ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ СМЕ С САЩ И Е.С И НИЩО ХУБАВО НЕ ВИДЯХМЕ ОТ ТЯХ ГЛУПАКО ...САМО ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ И ПО ТУРСКО РОБСТВО .......А ПУТИН Е ВЕЛИК НЕ Е КАТО ТЕБ И ПЛЕВНЬО

 41. #41
  "Няма ръша няма сащ." 26 дек 2015, 08:01
   
  0
   
  4

  -> #38 Стойчо1
  Стойчо, Стойчо... "...Хем да сме независими от Америка ама да сме зависими от Русия. Предатели отвсякъде...."
  Нещо неправилно си разбал българите, отнасящи се с уважение към Русия! Аз съм от тях и не се смятам предател или че не съм българин или че не защитавам българските интереси....

  Първо, жалко е, ако Путин не ни е поздравил. Макар, че както го познавам, напълно е в негов стил, да го е написал или казал точно така! При удобен случай ще проверя това скоро в Русия.

  Второ, "...И все омраза към Европа и САЩ, ама кой на командировка, кой на почивка, все за долари и евро...." И това е така, харчиме всичките и долари и евро и ходим на командировки и живеем навсякъде по света, включително и там, дето доларите и еврото са официалните пари...
  НО, има едно ГОЛЯМО НО!

  Днес светът се изправи като цяло пред избора, дали да избере лъжата, измамата, убийството, пошлостта, "предай другарчето си, само ти да си добре", "убии съседа си, разруши му държавата и му вземи нефта", и все такива "филми", които за съжаление не са вече филми, ами държавна политика на САЩ и подкрепящите ги и безпрекословно подчинените им страни от ЕС!

  От друга страна имаме днес Русия, която се изправи от пепелта и разрухата на "перестройката" (90-те години) и се обяви против тази фалшива и разрушителна политика, за един нов свят, в който не лъжата и измамата, насилието и ограбването да са ФУНДАМЕНТЪТ на ценностната ни система, ами някакъв по-справедлив свят, в който да се уважават интересите на всички, т.н. МНОГОПОЛЯРЕН СВЯТ!

  Ние българите, сме славяни или по-точно имаме подобен начин на мислене и религия като руснаците и това векове е било така! Колкото и да сме "гадни" днес, на много от нас ни е трудно да приемем лицемерието и директните лъжи на запада и САЩ, с които си прокарват официално деструктивната политика в света! Подсъзнателно или съзнателно разбираме, че Русия е права. НО от друга страна ни харесва западът и САЩ с техните "дрънкулки" - коли, всякакви продукти за живота, по-свободен живот - стигащ даже и до разврат (бракове на еднополовите официално напр.) ...

  Не смятам, че всичките българи, които са чели тази "новина" и са отдали положителните коментари, които получиха и много зелени точки (виж те са много повече от червените!) са предатели!

  Ние сме просто за руският начин на нов свят! По-справедлив свят, в който никой никого не убива за да го ограби или за това, че не вярвал в неговият Бог, в който "съюзниците" не са взети в съюза за да ги използват само, ами са равноправни и достойно на равно с другите в съюза, свят в който държавните служби и структури не лъжат, не работят само за себе си или за някаква си част от населението, ами за всички в държавата... А за наше сведение западът и САЩ са системи, в които всичко е подчинено на интересите на олигархията. И това става все по-очебиещо с войните в Ирак, Либия, Сирия... С ходовете и решенията на Нато - имаме същата картинка: Каквото кажат САЩ, това е "решение на Нато". А САЩ са страна, 100% контролирана от олигарси, една банкерска мафия, която притежава също и гигантски реални активи в оръжейната промишленост, в енергийните сфери, във фармацевтичната промишленост и навсякъде по света във всички стратегически браншове...

  Днес в Русия имаме на власт президент, който противно на държавните структури на САЩ и запада, се опитва да представя интересите на народа като цяло, а не само на малцинството, свръх богата върхушка!

  За това, поне за мене, това което предлага на света Русия, като система на един многополярен свят, е много по-приемливо за бъдеща организация за света, отколкото егоистичният модел на САЩ и запада! Последният в момента рухва в краката ни, с войната в Сирия, с приемането на Крим в РФ, с бързото въоръжаване на Русия и готовността й, да се бори до край, за себе си и за тези идеали...

  "...Как пък един не де похвали да е почивал в Сочи или Крим, да е подал молба за работа в Руска фирма, да си е купил Лада, шоколад Альонка за децата по Коледа и прочие...."
  Аз сам вече 10 години на работа в Русия и на запад. Похарчил съм също и много рубли, както и долари :)! Даже до сега в живота си съм похарчил многократно повече чужди пари, отколкото левове...
  Школада Альонка го има в различни варианти и някои от тях ми харесват, купувам си ги редовно. Но си купувам и швейцарски и немски шоколади...
  И ако колите, които ме возят, понеже сам не карам, не са Лада или руски, това не значи, че съм против Русия в основният въпрос, споменат по-горе!

  И най-важното: "Ние сме българи и това е. Няма ръша няма сащ."
  Това какъв си, е определено от генетиката ти, от възпитанието ти, от културата и религията която си възприел от родителите си, от страната в която си роден... (При някои народи, основното определящо е само генът... Родените в Европа фесове, даже и 3-то поколение стават джихадисти и терористи, мразещи всичко европейско..)
  Ако си българин по рождение, не можеш да станеш циганин, американец, турчин, руснак или немец...

  Не сме предатели, ами сме за един нов, по-справедлив и не лицемерен и не лъжовен свят! За една успешна и просперираща и най-вече независима България! Където и да сме по света, каквито и пари да харчим в момента, си оставаме българи! И избираме това, което смятаме, че е добре за България!

 42. #42
  KOREKTOR 26 дек 2015, 08:36
   
  2
   
  4

  До #39 Стойчо1

  Стойчо1 , Стойчо1 ,

  ТЪП СИ КАТО ГЪЗ ПРОСТАКО ГОВЕЖДИ.

  Колко пъти да ти го казвам бе ДЕБИЛИНО Стойчо1.

  Кой друг освен ТЕБЕ НЕКАДЪРНИКО Стойчо1 ОБЛИЦОВА САМОЛЕТИТЕ С АЛУМИНИЕВО ФОЛИО за предпазване ор радиация ?

  Баси и ТЪПУНГЕРА ОЛИГОФРЕНЕН си Стойчо1.

  Във всяка една област от живота си АБСОЛЮТЕН ПРОФАН , НЕКАДЪРНИК И НЕГРАМОТНИК ЛАЙНАРИНО Стойчо1

 43. #43
  БайХой 26 дек 2015, 09:17
   
  6
   
  3

  Никога не съм писал в този сайт, но ако неуравновесени хора като КОРЕКТОР са админи, не говори добре за сайта.

  Аз тая новина наистина не я намерих и според мен си е чиста измислица, преписана на човека. Също както му преписват и отвреме навреме брутални гръбости към България и баламурниците вярват. Но е забавно, че все пак има глупаци, които припадат от умиление и пишат по руски Владимир Владимирович и т.н. Вероятно или точно тия хора, или подобни на тях навремето са пращали хората в трудови лагери, защото не са ревали за Сталин и едва са се сдържали да не разцелуват гъза на тато и да ни предложат за 16та република. Слагачи, също както тия, които вярват безусловно на Америка. Изветрели дядки военни от соца. Срамота, ако такива слагачи са ни били и военните, ми човек трябва да има по-балансирана позиция бе, баламурници и шарани.

  Весела Коледа Българи
  Да сме живи и здрави

 44. #44
  Чук и Гек 26 дек 2015, 09:50
   
  0
   
  2

  Путин ще ви подари на Давидоглу! Защото не слушате и за да не му се пречка в Сирия и да му изтрепе авиацията там.Компенсацийка! Само следете и ще изпитате всичко на отзаде си какво става! Но тия са дребни.Великият арбитър е Обонго Обама Обезяна!

 45. #45
  МИРОТВОРЕЦ 07 яну 2016, 08:09
   
  0
   
  0

  Тая статия ,дори и да е не - истинска изразява волята на "ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С СЛАВЯНСКО И ПРАБЪЛГАРСКО ПОТЕКЛО" , а не на етнически Българи с Турско самосъзнание , и корени отпреди 1500 години в България - НО аз сЪм Турчин (ай стига де ) - това че по време на ТУРСКОТО РОБСТВО , тези хора са казали че ще им е" по -лесно" да приемат исляма , вместо да бъдат измъчвани и/или обезглавени , по никакъв начин не може да повлияе на кръвната им група и това че прадедите им са БЪЛГАРИ.
  На фона на 500 години издевателства и КЛАНЕ НА БЪЛГАРИ заради - " - Приеми исляма и ще живееш" , как Ви се струва Турският ГЕНОЦИД над жителите с Арменско потекло, и че заради СКОПЕНИТЕ ни политици ,от 25 години ни управлява ДПС - в коалиция с всяко управление и Български парламент , " - ДОКАЗАНИ ТЕРОРИСТИ" купуват еФтини задници и ние всички (БЪЛГАРИ) им се кланяме , и не искаме да осъзнаем че, с този коленичил поклон заставаме на дръвника (удобно място за "сеч") , където България ще бъде обезглавена.

  От коментарите погоре личи че , почти всеки пост е написан НЕГРАМОТНО ( може би и този който пиша в момента) , т.е от хора емигранти, новозаселници или такива с не---БЪЛГАРСКО самосъзнание , който паразитират над нашата родина, и незнайно защо искат ТЯ - БЪЛГАРИЯ да е тяхна , " - Като злокачествен рак " , - НО! от къде Ващ* М*ма , ще смучите ако няма Българи , в БЪЛГАРИЯ , " - Кажете ми , как на 5 000 000 циганина , на който в момента 1 000 000 , БЪЛГАРИ плащат : ЗДРАВНИ, ДЕТСКИ , СОЦИАЛНИ , ДАНЪЦИ , ТОК , ВОДА , и т.н - а всички тях ги мързи да работят и взимат всичко за даденост , Ще ми плащат пенсията след 20 години, както аз давам 400 лева (минимум данъци на месец) за да им храня децата и да им усигорявам лечение (че да не би някой мързелив циганин да вземе да пукне) .
  Няма ли някой с ТАШАЦИ от управниците да изключи тока на тоя абсурден инкубатор.

  Всеки има право да го сподели с поне един приятел, - че може и да ни дойде малко тестостерон.в циците.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка