Путин: Докато аз съм начело, еднополови бракове в Русия няма да има

Pan.bg 14 фев 2020 | 05:18 views (404) commentaries(1)
img
Епицентър.бг


Еднополовите бракове няма да бъдат узаконявани в Русия, ще се признава само съюзът между мъж и жена. Това заяви президентът Владимир Путин на среща с работната група по промените в Конституцията, предават руските медии. "Що се касае до понятията "родител 1" и "родител 2"... Вече съм казвал, че докато аз съм президент, у нас ще има "мама" и "татко". Така Путин отговори на зам.-председателя на партията "Единна Русия" Олга Баталина, която съобщи, че в работната група постъпват предложения в Конституцията да бъде записано, че семейство може да бъде само съюзът между мъж и жена (в момента такава норма присъства в руския Семеен кодекс).
Путин: Докато аз съм начело, еднополови бракове в Русия няма да има"Днес самото понятие семейство се нуждае от защита. Преди 10 г. дори не би могло да ми хрумне, че на мястото на простите и ясни думи "мама" и "татко" могат да дойдат странните понятия "родител №1" и "родител №2", каза Баталина. Тя предложи още в Конституцията да бъде записана норма, според която правителството на Русия регулира въпросите по подкрепата, укрепването и защитата на семейството и традиционните семейни ценности.


Путин отговори, че по принцип е съгласен с предложението, но смята за необходимо то да бъде внимателно обмислено. В същото време той открои и разликата между понятията "семейство" и "брак"."Казвате, че семейството е съюз на мъж и жена. А ако то е непълно, какво правим тогава? Трябва да се уточнят някои неща. Бракът е съюз между мъж и жена, със семейството нещата стоят малко по-другояче. Но идеята сама по себе си е правилна и трябва да бъде подкрепена. Трябва само да се обмисли с какви формулировки и къде да бъде записано", коментира още президентът.Източник: "Епицентър"
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Borei 14 фев 2020, 09:28
   
  4
   
  1

  "Еднополовите бракове няма да бъдат узаконявани в Русия, ще се признава само съюзът между мъж и жена."
  "Що се касае до понятията "родител 1" и "родител 2"... Вече съм казвал, че докато аз съм президент, у нас ще има "мама" и "татко".

  Много правилно!

  Всичките тези политически и държавни отклонения, да се узаконяват сексуалните отклонения и да се изменя животът на нормалните хора, заради тези с отколненията, са неправлни и наосчени към унищожението на народите. Унищожение на културата и традициите. И като последно, физическото унищожение на народа, в чиято среда се налагат тези "либерално-демократични" "ценности"!
  И случаят с Истанбулската конвенция е опит и в България да прокарат тази идиотщина и начин да ни унищожат и нас!
  Изобщо ЕС не е това, за което го мислят много нормални хора! Днес ЕС прокарва някакъв сатанизъм в Европа...

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка