Фото-галерия: Курсантски бал в Морско училище

Pan.bg 15 юни 2020 | 19:42 views (3933) commentaries(1)
img Георги Николов

Курсантски бал сложи край на Деня на курсантското управление, който се проведе на 12 юни 2020 г. във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Балът бе заключителна част от мероприятията, съпътстващи деня, в който випускниците заеха дубльорски позиции на ръководните длъжности във флотската Алма матер.

Преди официалното начало на коктейла всяка дама бе посрещната от дубльор-началника – мичман Георги Стамов, с роза, като символ на джентълменството на флотските офицери.

Балът започна със слово на мичман Стамов, след което в присъствието на командващия на ВМС – контраадмирал Кирил Михайлов, и много официални гости, той върна сабята – символ на властта, на флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров.

На тържеството командирът на ВМС връчи Купата на екипажа победител в Годишните междуекипажни състезания. Наградените курсанти от втори екипаж получиха и плакет, и предметни награди от началника на ВВМУ.

По време на курсантския бал бе възстановена традицията „Предаване на курсантската курсовка“, изработена от курсантите на ВВМУ. Випускниците предадоха и символите на специалностите в Морско училище./www.naval-acad.bgРАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Фото-галерия: Курсантски бал в Морско училище

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  гневен 17 юни 2020, 16:06
   
  1
   
  1

  На снимките личат само строеви мероприятия. Къде са танците, валсовете, танцуващите?

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка