Морската администрация на Гърция с мерки за морските лица, прегледите и сертифицирането на кораби

Pan.bg 13 яну 2021 | 21:28 views (262) commentaries(0)
img На 29.12.2020 г. Морската администрация на Р. Гърция публикува Циркуляр за предприетите мерки по отношение на свидетелствата на морските лица, прегледите и сертифициране на кораби, както следва:

1. Свидетелства на морски лица.

Морската администрация на Р Гърция удължава с 6 (шест) месеца на общо основание срока на валидност на всички гръцки свидетелства за правоспособност и срочни свидетелства за професионална компетентност на морски лица, намиращи се на борда на кораби и чиито срок изтича до 31.03.2021 г.

Удължава се също срока на валидност на свидетелства за потвърждения на чуждестранните свидетелства за правоспособност и срочни свидетелства за професионална компетентност на морски лица, при условия, посочени в Циркуляра.

2. Прегледи и освидетелстване на кораби.

Предоставя се възможност за удължаване на срока на валидност с 4 (четири) месеца на съответните корабни свидетелства, при условие, че физически не могат да бъдат извършени прегледи, одити и инспекции, а такива са извършени посредством техники за дистанционно инспектиране.

В този случай извършващата дистанционно инспектиране на кораба призната организация трябва да представи на Морската администрация на Р. Гърция документални доказателства за обстоятелствата и същността на инспекцията. /www.marad.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка