Авто Юнион и Ауто Италия откриха в София първия в страната салон на руската марка лекотоварни автомобили GAZelle NN

Pan.bg 29 ное 2021 | 08:39 views (1455) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Alfa Communications

На 25 ноември 2021 в София водещият автомобилен холдинг в България - Авто Юнион АД, част от Еврохолд България АД, и дъщерното му дружество Ауто Италия ЕАД, откриха първия шоурум и сервизен център в страната на руската марка лекотоварни автомобили GAZelle NN, собственост на водещия руски производител на лекотоварни и тежкотоварни машини - ГАЗ (Группа ГАЗ/GAZ GROUP).

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

GAZelle NN e най-новият модел на ГАЗ. Ауто Италия е дилър на марката, като предлага различни версии на машината - товарни, пътнически, шаси кабини и други.

Автомобилният салон на ГАЗ в София бе открит на официална церемония на 25 ноември в присъствието на руския посланик - Н.Пр. Елеонора Митрофанова, директорът по износа на ГАЗ - Леонид Дългов, и представителите на българския партньор на руската компания.

Шоурумът е разположен в бизнес центъра, в който се помещава Ауто Италия и автомобилният холдинг на Еврохолд (София 1592, бул. “Христофор Колумб” 43). “Целта ни е да докажем големия потенциал на руските товарни машини на ГАЗ. Стартирахме продажбите още през септември и вече сме реализирали 140 автомобила, като до края на годината очакваме техният брой да достигне 200. Дългосрочно целим 50% пазарен дял в сегмента” заяви при откриването Милен Христов, член на съвета на директорите на Авто Юнион.

Машините GAZelle NN са оборудвани с германски дизелов двигател, разработен от Volkswagen и са сертифицирани за ЕС, като покриват високите изисквания за вредни емисии на стандарта Евро-6. Проектирани за тежките условия по пътищата в Русия, товарните автомобили на ГАЗ се отличават с изключителна надеждност и издръжливост. В допълнение, те имат модерен дизайн и са снабдени с редица съвременни технологии и удобства. GAZelle NN са най-атрактивно ценово позиционираните модели в своя сегмент (повече техническа информация за тях може да бъде открита в уебсайта на Газ България и този на Авто Юнион).

“Сред големите предимства на руските товарни автомобили на ГАЗ са отличното съотношение цена-качество, както и бързите доставки. Поръчките за GAZelle NN се изпълняват веднага, без каквито и да било забавяния. Недостигът на нови лекотоварни автомобили на световния пазар, породен от дефицита на чипове не засягат руската автомобилна промишленост по никакъв начин” коментира Милен Христов.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Авто Юнион и Ауто Италия откриха в София първия в страната салон на руската марка лекотоварни автомобили GAZelle NN

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка