Министър Ангелов стартира F-16 втора ръка?

Pan.bg 15 ное 2012 | 17:59 views (3921) commentaries(9)
img Pan.bg

Днес по обяд е забелязан да влиза в кабинета на министъра на отбраната основният лобист на F-16 в България Бойко Ноев.
Вероятно той е настоявал отново пред министър Ангелов незабавно да стартира инвестиционния проект за закупуване на F-16 "втора" ръка от Португалия.
Вероятно лобист номер 1 на F-16 е разтревожен от факта, че румънците вече са доста напред, а скоро излезе съобщение, че дори са пред стартиране на преговори за закупуването на F-16MLU от Португалия. Както е известно Бойко Ноев стоеше горе-долу по същото мандатно време 6-7 месеца преди изборите (2009 г.) и пред вратата на министър Цонев. Но тогава го съветваше да не купува F-16, чийто проект тогава беше пред финал. Фактът, че лобист номер 1 тогава не бе в играта, спря подписването на договора.
Днес заедно с лобист номер 2 Соломон Паси, Бойко Ноев е близо до пазарен успех. Възползвайки се от наистина огромната нужда на ВВС от западен боен самолет и двамата се стремят да засилят министър Ангелов да стартира час по-скоро преговорите с Португалия за закупуване на 6 плюс 2 броя F-16MLU от португалските ВВС.


imageimageimage
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 9

 1. #1
  Новотни 15 ное 2012, 18:22
   
  0
   
  0

  В ляво от Вас - пълен шамшал, шизофреник и хипар, който ако живеехме в нормална държава нямаше да бъде и тролейбусен шофьор! В средата ..... без думи!!!! В дяно, в дясно е увековечен един истински мръсник, подлец и двуличник. Дребен и грозен! Общото между тези трима кретени е, че освен на официалните си ведомости се подписват и на едни други документи, в едно голямо посолство в София.Те не работят за България. Те са едни предатели, много жалки и комплексирани. Възмездието винаги наблюдава с много страшни очи подобни едни овчари, като тези на снимката. А ВЪЗМЕЗДИЕТО рано или късно идва. Така че не се напъвайте много кратунковци смешни!!!

 2. #2
  mmmmmmm 15 ное 2012, 18:35
   
  0
   
  0

  боклуци и предатели, по долни хора и по калпав министър не сме имали....жалко за армията, за родината ни и за самите нас - заслужаваме си хала - както е казал един велик българин - "Не народ а мърша"-ето в това сме се превърнали...досега всички 240 "калпака" трябваше да са вън от народното събрание и да дават отчет за похабените средства и несвършена работа..само промяна в Конституцията, редуциране на състава на н.събрание до 60-80 човека и експертно правителство биха свършили работа..но няма кой да поведе народа..останаха мижитурки и пенсионери..а и циганите (ромите) забравих...

 3. #3
  zlpetrov 15 ное 2012, 19:14
   
  0
   
  0

  Дълго мислих дали да го напиша,но накрая се реших.Колеги,призовавам Ви да излезете от анонимността.Всеки да се подписва със собственото си име,а не анонимно.Всеки да застава зад името си и така да отстоява позицията си.Иначе просто не виждам смисъл.Нима онези които загиваха по фронтовете,чукарите на Македония,Стражин,Драва и т.н. се криеха? А ние какво? Крием се зад анонимни имена и си говорим на висок тон и се плюем.Напишете си имената това според мен е първата крачка.Никога не съм писал във форума анонимно,няма и да го направя.А що се отнася до тези тримата надявам се да доживея времето до Втория народен съд,където и тези ще си получат заслуженото.Особенно за Пъцито който навремето каза:Майната му на православието.Но тази фраза беше много бързо забравена!А бъдещето? То е според мен достойни за уважение старини,но в затвора.На пълен работен ден да правят павета.С норма на ден,заплатена по Кодекса на труда.И дано Киро още е жив,та да ги научи как се скубят патки без ръце.Но това са само мечти,които няма да се осъществят!По скоро аз ще вляза в затвора за клевета ,а те ще си почиват на Каймановите острови с комисионните.Та така!

 4. #4
  Onzi 15 ное 2012, 20:35
   
  0
   
  0

  Баце,да го духат тия пустиняци!!!По нашия край знаете ли на на кого викаме така? - на тия,дето нищо не става от тех!!! Те така те! Връъ му гу! И тия отгоре на снимките - също!Щот са пустиняци и омразе мръсни! КЛЕСОВЦИ!!!

 5. #5
  Julian Asange 15 ное 2012, 21:05
   
  0
   
  0

  Поп Кръстьо, Юда и Марк Юний Брут

 6. #6
  итс 16 ное 2012, 08:43
   
  0
   
  0

  Дано никой не им позволи да купят тия щайги защото това ще бъде началото на края на БЪЛГАРСКИТЕ ВВС!!

 7. #7
  чепик 16 ное 2012, 12:05
   
  0
   
  0

  Продажници и измекяри!!Ето това са тези на снимката!Няма ли някой здравомислещ човек да им налее акъл в кухите лейки?

 8. #8
  unior 16 ное 2012, 13:28
   
  0
   
  0

  мДАААААаааааа....
  хипотетичен разговор:
  -ВВС не искат Ф-16,пилотите не желаят да летят на него...!
  -Че какъв е проблема?
  -Ми не желаят, и не само това, ние практически не взимаме нов дори не същите а по стари...!
  - Че какъв е проблема?
  -ВВС не желаят този самолет!
  -Готово бе , ще сменим и ВВС, проблема е решен...!

 9. #9
  итс 16 ное 2012, 13:40
   
  0
   
  0

  Самолета го желаят господата Попов,Радев и А.А поради обясними причини(да скътат някой лев за старини)без да се допитат до хората които ще бъдат длъжни да работят с него!Най-накрая ще стане така че ще ни го хвърлят и ще кажат"нали искахте нов самолет,ето ви го,оправяйте се"!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка