Тагарев: Ангелов е много достоен човек и направи много за МО. Няма да му правя ревизия. По никой начин не може да променим условията за пенсионирането.

Pan.bg 14 мар 2013 | 21:11 views (3848) commentaries(13)
img Днес новият служебен министър на МО Тодор Тагарев даде интервю по националното радио БНР.
Цялото интервю може да прочетете тук: http://www.mod.bg/bg/doc/minister/interviews/20130314_BNR.pdf

Ето какво обобщи той.
http://novini.dir.bg/news.php?id=13357434

Когато получих предложението, много малко се колебах и то от гледна точка на публичността, която ще получа. Това заяви пред БНР министърът на отбраната в служебнотоправителство Тодор Тагарев.
Министър Ангелов както е записано в закона освободи членовете на политическия кабинет, аз съм почти готов с моя екип. Да не говорим за имена. Основната задача е да осигурим стабилност за въоръжените сили, за отбраната на страната, добави Тагарев и уточни, че всичко трябва да бъде много стабилно.Ние трябва да осигурим изпълнение на съюзническите си задължения. Нови реформи не може да правим, това е въпрос на широко обществено обсъждане. Ние продължаваме даизпълняваме решенията, които са взети вече и не се отклоняваме от тях,заяви Тагарев.
Попитан за легия Раковски,той каза, че може да разбере колегите си.Мисля, че въпросите, които те поставят нямат лесно решение, аз не мога да поема ангажимент, че те ще бъдат решени в рамките на 3 месеца. През последните месеци изключително широко място в медийното пространство заемат въпросите за това кога се пенсионират военнослужещите, за заплатите им, това е важен елемент, но далеч не е единственият за професията.
По никой начин не може да променим условията за пенсионирането, те са приети от Народното събрание.

Ние трябва да направим така в страната ни, че военната професия да има достойнството в обществото и сред съюзниците,подчерта Тодор Тагарев. Той подчерта, че няма задача, нито амбиция да прави ревизия на бившия военен министър Аню Ангелов. От първия ден вече ми бяха поднесени няколко десетки документа за подпис и затова трябва да съм наясно със ситуацията все пак. Няма да поставям оценка на Ангелов, той е много достоен човек и направи много верни неща, за МО. С времето неговият принос ще бъде оценен,каза още Тагарев.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 13

 1. #1
  mimo55 14 мар 2013, 21:26
   
  1
   
  0

  за бившия министър нищо добро не може да се каже освен споменатото в медийте-продажник и унищожител на българската армия.така че не се крийте зад някакво измислено уважение и разбиране.ако е така това означава че и вие сте като него и нямате място в това министерство дори и за 3 месеца.или влизайте в час или се отказвайте и си подайте оставката

 2. #2
  silvi 14 мар 2013, 21:27
   
  0
   
  1

  Е как да не можете бе, Тагарев? Преди 3 месеца как можахте? Да не съм го аз променил, че вие да не можете? Какво ме топли мен и моето семейство твоето "колегиално" разбиране? К'вото можахте от хората взехте, понеже те не могат да се защитят. А от монополите нищо не можете да вземете. На тях само давате взетото от нас.

 3. #3
  sven 14 мар 2013, 22:01
   
  0
   
  0

  Ангелов, той е много достоен човек и направи много :) :) :)

 4. #4
  Faust 14 мар 2013, 22:03
   
  0
   
  0

  Защо очаквате нещо от Тагарев. Той и приятелчето му - Шаламанди - са идеолозите на унищожаването на Българската армия, а гАню е само изпълнителя, защото е достатъчно тъп и пезпардонене за да го направи. Тагарев е поредния продажник с промит в САЩ мозък, завършил преди това школата на СССР.

 5. #5
  Silk 14 мар 2013, 22:06
   
  0
   
  0

  Не можеело да се променят условията, били приети от Народното събрание...Ами нали и предишните условия са били приети от Народно събрание, как ги промениха? Нали срещу това управление се вдигна народа? Този вчера го назначиха, днес започна с лъжите...
  Няма да е по-различен този, а и следващият министър от Аню.

 6. #6
  talasamov 14 мар 2013, 22:20
   
  0
   
  0

  Уважаеми Тагарев откакто си отиде хасковскиа циганин вече два дни имам добър СЪН!
  СЕГА КАТО ТЕ ЧУВАМ да казваш че бил ДОСТОЕН човек изведнъж се убедих че си същото ТЕСТО!
  БО КЛУ ЦИ!!!!!!!!!!!!!!!
  Добре разбрах че си бил УМЕН!
  НО има много умни като теб РОДООТСТЪНИЦИ,
  ЦИГАНИ
  БЕЗСЪНИЕТО ОТНОВО ЩЕ МЕ ОБХБАНЕ!

 7. #7
  silvi 14 мар 2013, 22:27
   
  0
   
  0

  Ама вижте го как умно и сериозно гледа! Умен, успял в живота. Сега ще реди и нашия живот по нареждане от зад граница.

 8. #8
  Jack 14 мар 2013, 22:43
   
  0
   
  0

  мамицата ти мръсна пенсионерска и на теб, боклук такъв.

 9. #9
  Бейтулаwhopsl when 14 мар 2013, 22:44
   
  0
   
  0

  Магарев ти ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ТАКА ИЗГЛЕЖДАШ. ТЕОРЕТИК ДОБРЕ, АМА ТЕЖКАТА 12 год. Служба по войските те е повредила. ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ ВОЙНИК БЕ МАГАРЕВ. СЪЩОТО ЛАЙНО СИ КАТО гАНЮ, МРЪСНИК И МИЗЕРНИК КОЙТО ОСВЕН ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС ДРУГО НЕ ЗНАЕ. АМАН ОТ АМЕРИКАНСКИ РОБОТИ ВАЛЕРКОВЦИ, ВЕЛИЗАРЧЕТА И ДР. ПЕДАЛЧЕТА. АНЮ ДОСТОЕН ЧОВЕК. Вие не мислите бе господине. ЛЯГАЙ ДА СПИШ ПО ДОНРЕ И НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ЦЯЛАТА АРМИЯ ТЕ ЗНАЕ С ПРЕСТЪПНИЯ ТИ МОЗЪК. ЗАПАЗИ СТАТУКВОТО ЗА 2 месеца,а това ще го направиш като не даваш на втирия ден оценка за аню циганина. Продажбата на имуществата от Борово е започната от Аню, но ти ще я подписваш. Помисли си да не си правите след това компания за дълго време.

 10. #10
  Явор 14 мар 2013, 22:49
   
  0
   
  0

  Време е да се разбере, че няма никаква промяна. Бойко им диша на всичките във врата, а най-често употребяваните думи от него са "Аз им" (дадох, разреших, заповядах и т.н)Целта им е пълно унищожаване на Българската армия!

 11. #11
  мАГАРЕВ 14 мар 2013, 23:42
   
  0
   
  0

  Браво господин министър още с първото си интервю ни показахте магарията която ще демонстрирате. Братя по оръжие няма спасение от гАНЮ , заместника му Вальо кРАДЕВ и мАГАРЕВ.

 12. #12
  mill47 15 мар 2013, 07:23
   
  0
   
  0

  Колеги, изчакайтеда видите и състава на кабинета му и ще ахнете вероятно. Сигурно целият ще бъде от СОР "Атлантик" и ще запази всички преназначения от Аню

 13. #13
  balev 16 мар 2013, 17:27
   
  0
   
  0

  А бе ти луд ли си бе? Ние ще го линчуваме ако ни падне ти ми го хвалиш.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка