Поздравителен адрес от генерал-майор Константин Попов за празника на 3-та авиационна база

Pan.bg 16 мар 2013 | 08:13 views (3957) commentaries(3)
img www.airforce.mod.bg

ДО ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ, ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ
И ВЕТЕРАНИТЕ ОТ 3-та АВИАЦИОННА БАЗА

http://pan.bg/gallery/albums/userpics/10180/thumb_gen_popov.JPG


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ
И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,
СКЪПИ ВЕТЕРАНИ,

За мен е изключителна чест от името на Военновъздушните сили и лично от свое име най-сърдечно да ви поздравя по случай 62-годишнината от създаването на 3-та авиационна база!

От 17 март 1951 година до днес авиобазата измина дълъг път на развитие, на носене на денонощни бойни дежурства, провеждане на национални и международни учения и тренировки, усвояване на авиационна техника.

Изпълнението на високоотговорните мисии и задачи е резултат от професионализъма на целия личния състав, от всеотдайността на стотиците военнослужещи и цивилни служители, посветили живота си на българската военна авиация!

Дълбок поклон и искрена благодарност за дните, месеците и годините на пълно себеотдаване, на физически и психически усилия, на максимално напрежение и риск при изпълнението на все по-сложните и по-отговорни задачи!

Благодаря за безценния ви принос за развитието на авиобазата и Военновъздушните сили!

Желая на вас и вашите семейства, скъпи колеги, много здраве, бъдещи щастливи и слънчеви дни, и много успехи в професионален и личен план!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
КОМАНДИР НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
ГЕНЕРАЛ-МАЙОР КОНСТАНТИН ПОПОВ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  ввс 17 мар 2013, 11:48
   
  0
   
  0

  Нали за да "остане" 3 Аб в която да наместите всички дебилни полковнишки отрочета и да "смучете" здраво парички/"модернизация"/ -разбихте цялото ВВС/дори столицата остана без АБ/и вие г-н генерал и чичо ви и целия Ви генералитет!!!
  да ви е честита 62 годишнината на тази семейно-роднинска "клоака" с цялата Й бюрокрация,куртоазия и пошлост!!!

 2. #2
  .... 17 мар 2013, 21:33
   
  0
   
  0

  Ей, олигофрен нещастен! Не обиждай колегите от Графа и не наричай базата така, че ако те разбера кой си ще ти .... майката жална!

 3. #3
  Wladi 17 мар 2013, 23:03
   
  0
   
  0

  Недейте така господа ! На празниак на 3 АБ нека всички да бъдат Живи и Здрави и все така на виско из небесата. ВВС донякаде е прав г-н Попов е учил на изток на източна техника , а г-н Радев е специализирал във САЩ на западна техника.Ако двамата като командири на ВВС бяха на едно мнение няма вече 7гд да чакаме да кацне някоя нова ''птица'' . Имаше промени през 1989 ми да бяха пращтали пилоти,техници и др. хем на запад хем на изток да виждат разликата да изберат по-доброто . Ако всички във ВВС бяха единидушни каква техника ще се купува само да тропнат с краче на министъра и той иска не иска трябва да ги слуша.А днес едни страдат по Миг-23 и искат Су-30 други мечтаят за Ф-16 няма как да стане . Не видях и смисъла да преместят 29-те от Равнец в Графа , тогава 29-те едвам влизаха в укритията абе не беше много здравословно за самолета . Това ,че някой политик тогава е прибирал в джоба не означава , че днес трябва да страда БА.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка