ВВВУ „Георги Бенковски“ сключи договори за сътрудничество

Pan.bg 07 юли 2021 | 15:15 views (598) commentaries(0)
img pan.bg
Източник: Otbrana.сom

ВВВУ „Георги Бенковски“ продължава процеса за сътрудничество със средните училища в Плевенска област. Закономерно е, година след възстановяване на училището да се възстановят контактите с училищата в община Долна Митрополия, съобщават от ВВВУ.

Тази седмица гости на ВВВУ бяха директорите на СУ „Васил Априлов“ и СУ „Евлоги Георгиев“.

На работните срещи бяха обсъдени конкретни идеи за различни по характера и насочеността си съвместни идеи, които да подпомогнат бъдещата професионална реализация на младежите от региона.

Договорът между ВВВУ „Георги Бенковски“ и СУ „Васил Априлов“- Долна Митрополия бе подписан от ръководителите им - бригаден генерал Юлиян Радойски и г-жа Цветанка Митева, в присъствието на г-н Даниел Ангелов- зам. директор по производствената дейност и г-жа Илиана Маринова- ръководител ИКТ.

Договорът със СУ „Евлоги Георгиев“-Тръстеник началникът на ВВВУ подписа с директора на училището г-жа Валентина Велкова, в присъствието на г-жа Галина Георгиева-преподавател по философия и история.

Принос за сключването на договорите за сътрудничество имат г-жа Илияна Николаева- асистент по физика в Департамент „Хуманитарни и природни науки“ и доцент д-р инж. Даньо Лалов – декан на факултет „Авиационен".
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка