ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 34690-ДОБРИ ДОЛ, ПО ПОВОД 70 -та ГОДИШНИНА ОТ НЕГОВОТО СЪЗДАВАНЕ

Pan.bg 22 сеп 2022 | 09:39 views (1590) commentaries(0)
img пан.бг
Източник: ИЦ на ВВС


На 21.09.2022 г. във военно формирование 34690-Добри дол тържествено бе отбелязан празника по повод 70 – та годишнина от неговото създаване. Сценария на тържеството включваше посрещане на старшия началник, приемане на строя, слово на командира на формированието, обявяване на заповеди за награждаване, разглеждане на модернизирана радиолокационна техника и експонати във военното формирование.

На тържеството присъстваха началникът на щаба на военно формирование 44510–полковник Илиан Илиев, командирът на военно формирование 24980–подполковник Диян Димитров, офицери от командването на Военновъздушните сили, командири и офицери от подчинени на База за командване, управление и наблюдение формирования, ветерани и гости.


В словото си командирът на формированието, направи ретроспекция на изминатия досега път, трудностите и предизвикателствата, които са съпътствали изграждането и развитието му и отговорните за решаване задачи.

Изрази своята искрена благодарност към ежедневния труд на целия личен състав, за безбройните бойни дежурства, за бдителността и професионализма, за незаменимия принос за осигуряване на радарна информация в интегрираната система за ПВО и ПРО на НАТО.

Бяха прочетени заповеди за награждаване на отличили се военнослужещи и цивилни служители с предметни награди и грамоти. Наградите бяха връчени от полковник Илиан Илиев.

Разгледана бе модернизираната радиолокационна техника на въоръжение във формированието.

Празникът протече в тържествена обстановка, при стройна организация и настроение на състава и гостите.

image

image

image

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка