Цигани обезкостиха цял завод в Септември

Pan.bg 25 яну 2013 | 17:41 views (3431) commentaries(1)
img blitz.bg

Орди цигани задигат каквото им падне от бившия завод за стоманени тръби край Септември. Ромите крадат ламарини, желязо и стоманени конструкции. Разграбена е и административната сграда, откъдето отмъкват бюра, маси и столове, информираха от кметството във Варвара.Архивите, в които се пазят ведомостите за заплати и трудовия стаж на работилите някога над 1000 души, са разхвърляни по цялата сграда. Ако на някого му се наложи да получи документ за това, че има трудов стаж в Завода за стоманени тръби, няма да може да го получи, защото всичко е объркано и разхвърляно.

Мравунякът роми бяга през полето с каруци, с бусове и леки автомобили, в които са натоварили откраднатото.

Заводът за стоманени тръби е най-големият на Балканите по времето на социализма. След това предприятието натрупва дългове, които не може за покрие и е затворено. Обявено за продажба от НАП два пъти, но купувач не е намерен. Заводът е произвеждал спирално заварени стоманени тръби, които са използвани при строителството на газопроводи. /БЛИЦ

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  zlpetrov 25 яну 2013, 18:04
   
  0
   
  0

  Да ви обясня нещо просто извън темата.Братовчед ми който е кмет и председател на ловната дружинка в селото гледа около 2000 декара собственни лозя.3 пъти прави забележка на тумба мръсни цигани да не берат от гроздето му.На 4 път циганката/забележете циганката/ вади нож с думите Сега ша та колам!Той сваля пушката от рамо и стреля с дребни сачми в земята пред краката и.Те се разбягват,но ето и проблема-следствено дело,отнемане на пушката,временно отстраняване от длъжността и съответно съд,защото 7 броя съчми са попаднали в прасеца и 3 в мускула на крака на мангалката и съответно средна телесна повреда.Случката се разиграва в лозе останало от дядо му и негова собственост с нотариален акт.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка