Анализираха сертифицирането на Първата батальонна бойна група

Pan.bg 03 фев 2013 | 10:06 views (2528) commentaries(2)
img Otbrana.com

В учебен център „Марино поле” се проведе анализ на учението „Съюзна сила 2012” за сертифициране на първата батальонна бойна група от състава на 61 механизирана бригада, съобщават от Командването на Сухопътните войски. На анализа присъствали бригаден генерал Красимир Кънев – заместник командир на Сухопътните войски, полковник Марк Нелсън – началник на отдел „Тренировки и учения” на Командването на Сухопътните войски на САЩ за Европа, полковник Христо Андреев – заместник - командир на 61мбр, подполковник Цветан Кочанков – командир на Батальонната бойна група и представители на „Офиса за отбрана и сътрудничество” към посолството на САЩ в България.

Анализа е представен от ръководството на учението, командира на батальонната бойна група, командира на формированието за имитиране действията на противника и от началника на групата за взаимодейстие и контрол.

Отчетени са резултатите от учението. Направени са изводи и препоръки за подготовката на следващите батальонни бойни групи.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Тони 03 фев 2013, 15:24
   
  0
   
  0

  Не се моткайте!
  Трябват ви още 4! :)

 2. #2
  Hamster 03 фев 2013, 20:42
   
  0
   
  0

  Нещо не видях какво точно се случва и постига на тази сертификация. Много важно кой бил там. Официалните лица ли са сертифицирали или батальонна бойна група?

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка