Новината за трагедията в с. Бисер и отговорността на Министерството на отбраната вече е във водещите всекидневници

Pan.bg 19 фев 2013 | 07:46 views (3225) commentaries(2)
img Новината за трагедията в с. Бисер и отговорността на Министерството на отбраната вече е във водещите всекидневници. Ето и няколко линка:

В-к "Труд": Прокуратурата: Военните са отговорни за Бисер

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1780677

В-к "Сега": Прокуратурата обвини МО за трагедията в с.Бисер

http://www.segabg.com/article.php?id=637109

BG-Voice.com: Прокуратурата обвини МО за трагедията в с. Бисер

Министерството на Аню Ангелов е трябвало да поддържа язовир "Иваново"

http://www.bg-voice.com/articles/view/prokuraturata_obvini_mo_za_tragediyata_v_s_biser/1815/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  dodo 19 фев 2013, 09:14
   
  0
   
  0

  Нищо ново не се изразява в пресата. То беше ясно от самото начало, че МО е виновно за трагедията която се случи. Затова дедо Аню какво ли не прави за да се хареса на шефовете си. Целувки по всякакви части, но за съжаление заради трима виновни го отнесоха тридесет хиляди. Как така бързо откриха атентаторите от Бургас, а не са могли да открият виновните за наводнението в с. Бисер. Жалко за жертвите и пострадалите хора. Също е положението и със складовете на петолъчката. И там се прикриват далаверите на МО и МВР.Същата фирма "Берета трейдинг" е трябвало да участва в купуването на самолети. Всичко е една голяма мафия. Сега започнаха да разкриват далаверите защото разбраха, че на това правителство му остават броени дни.

 2. #2
  BulAF Reserve Officer 19 фев 2013, 10:05
   
  0
   
  0

  "... Министерстването на Аню Ангелов ще се запомни и с жертвите в мирно време, дадени от българските граждани в резултат на престъпна небрежност, свързана с армейски отговорности. Взривовете в базата за боеприпаси „Стралджа - Мараш” до Петолъчката оставиха след себе си три трупа и седем ранени, а скъсаната стена на язовир Иваново предизвика смъртта на 11 души в с. Бисер. В първият случай Ангелов се оправда с фирмата изпълнител на утилизацията на боеприпасите. Като че ли въпросните ракети и снаряди не са собственост на МО до фактическото им обезвреждане.
  Във втория случай министърът се опита да убеждава, че язовира не бил собственост на МО, а само земята под него, но не обясни кой е в състояние да стопанисва съоръжение в охраняема военна зона. И в двата случая Ангелов се опита да си измие ръцете по пилатовски и не благоволи дори да се извини на близките на загиналите..."
  (Публикувано във в-к "Дума", бр. 17, 22.01.2013 г., стр. 14 под заглавие "Вредният министър. Аню Ангелов се държи с Българската армия като инспектор от Антантата", автор майор о.р. Манол Тенчев, експерт по национална сигурност и отбрана)

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка