Борисов хвърли последната бомба: Доган е поръчал атентат срещу мен!

Pan.bg 21 фев 2013 | 14:08 views (2028) commentaries(0)
img БЛИЦ

Госпожо Цачева, благодаря, че приехте нашата оставка, която вчера депозирахме, с което се надявам всякакви спекулации да приключат.С тези встъпителни думи започна краткото си слово премиерът Бойко Борисов след края на дебатите по оставката на правителството. Ние сме били винаги хората на реда и всеки, който оттук насетне прави нещо, което е свързано с нарушение на обществения ред, ще го считаме за провокатор. Всякакви приказки да се ходи на “Позитано”, са долни провокации. Сега ще говоря с хората и ще ги помоля да се разотидат.

Искам да се обърна към господин Бисеров. Досега съм си мълчал, но моля в дните, които остават на парламента, да направите една комисия и да видите какъв материал е постъпил на официално ниво, от партньорска разузнавателна централа, в която те уведомяват, че се подготвя атентат в момента. Официален документ! Но понеже вие минахте границите, искам да знаят хората. И там в този документ се казва – заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган. В официалния документ!

Моля ви, излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ в нашата разузнавателна служба. Това е по време на вашето управление, точно по време на изборите. Досега си мълчах. Но след като Бисеров говори такива клевети по мой адрес, аз съм си заложил живота и здравето, нямам жал! Затова вие излъчете депутати и отидете и проверете!

Аз не съм страшен. Страшни са тези, на които ме поръчвате. Затова никой не смееше да ги екстрадира. И за мен действително е заплаха това! Господин Местан, моля ви лично вие определете 1 комисия и проучете документа.

Благодаря на всички, които ни подкрепяха и които не ни подкрепят, заяви Бойко Борисов.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка