Кулезич клекна пред Цветанов: Гласът на хората е идиотски!

Pan.bg 19 май 2013 | 12:05 views (3240) commentaries(4)
img ЧИИ СА ИСТИНСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ?! ЦВЕТАНОВ И „СЦЕНАРИИТЕ” НА ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ. „ГЛАСЪТ НА ХОРАТА Е ИДИОТСКИ!”, ИЗРЕПЧИ СЕ КУЛЕЗИЧ!
afera.bg


Наложително е Нова телевизия да излезе с актуално конюнике, в което да осветли рехавите си зрители чии са истинските и собственици и чорбаджии. Нова телевизия демонстрира толкова жалко поведение на нескопосан пиар на „жертвите” на „чудовищния сценарий” – ГЕРБ, че се налага зрителите да наблюдават „превъзбуздената” Любица Кулезич, която винаги, когато трябвало казвала каквото мисли на Цветанов, „като си говорим помежду си”.

Любица Кулезич в неделната си проповед като фелдфебел посочи с пръст прокуратурата и персонално прокурор Роман Василев, който бе наречен „манаф” и че „се е*бе” от Вожда и Бойко Борисов, като „ЧАСТ ОТ СЦЕНАРИЙ ДА БЪДЕ СЪКРУШЕН ГЕРБ”. Любица Кулезич измери коефицента на интелигентност на прокурорите, персонално на Роман Василев, както и „актьорските им напъни”. Тази опъната лифтингова „картерчарка” ни осветли, че сценарият бил „да бъде злепоставен Цветан Цветанов като обвиняем, КАКЪВТО НЕ Е” и да имало „политически линч на врага”.

Любица Кулезич винаги я било отвращавало дълбоко, точно като Дълбокото гърло, сталинизма и национализма, който се задавал и се опасявала как предстояло да им слагат „червено – кафяви усмирителни ризи”.

КОЙ ИДИОТ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ДОПУСКА ЕДНА ВЖИВЯЛА СЕ В РОЛЯТА НА МЕДИЕН ДЖАНДАР, ДА КВАЛИЦИФИРА НАРОДА КАТО: „ГЛАСЪТ НА ХОРАТА, ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, Е ИДИОТСКИ! ТЕ СА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ….”?!!

Събеседникът и Цветан Цветанов, дежурен по плаца в Нова телевизия, етествено преповтори безумията на Кулезич за сценарий, за внушения и изплака как вече говорели, че бил „обвиняем”.

СЪЩАТА ТАЗИ ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ И СЪЩИЯТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ОБЯВЯВАХА ВСЕКИ ЕДИН, КОГОТО НЕ ПОНАСЯХА И ИМ ПРЕЧЕШЕ ЗА ПРЕСТЪПНИК. СЕГА РЕВАТ ЗА ПРЕЗУМЦИЯ НА НЕВИННОСТ, АХ!

Целият разговор с Цветанов е излишно да бъде изобщо коментиран и цитиран.

Манджа с грозде, дъвкана от Кулезич през предаване.

В Нова телевизия дори и Сашо Диков вече вместо да рови в аферите, се занимава със Софи Маринова и „нечуваното” интервю, което му била дала и каканижи заедно в тон с гербаджийския ексминистър Делянчо.

Любица Куулезич изхленчи, че и били отказали участие представители на БСП и Атака, защото не искали да застанат в едно студио с „обвиняемия” Цветанов.

И от Космоса вече ще и откажат участие, защото няма нормален човек, който да влезе в това студио, в което предварително си изчислен за мчанипулация.

„Жертвата” на прокуратурата Цветанов внезапно в синхрон с Любица Кулезич се загрижиха за закона, за презумцията за невинност.

Наглостта се обозначи с техните имена, защото точно тези двамата раздаваха присъди от екрана четири години срещу всички, които Цветанов бе решил, че пречат на ГЕРБ.

За всеки, който гледа Нова телевизия вече няма никакво съмнение, че истинските собственици на медията са чорбаджии на Кулезич. Днес в тази телевизия /с изключение на Миилен Цветков/ “враговете” са всички, които не са на страната на Цветанов, Борисов и ГЕРБ. А “мощните анализатори” са всички някогашни утайки на някакви псевдо – сини партайгеносета, които редят сълзи и сополи за Цветанов и Борисов.

„Всичко се връща”, изцъкли се в право в камерата Любица Кулезич.

Всичко се връща наистина. И Цветанов ще изпие до дъно горчивата чаша точно по отвратителния сталинистки начин, по който се саморазправяше с всички в тази страна, които бяха прозряли, че управлевнието на ГЕРБ е истинската ДЪРЖАВНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ.

Afera.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  панчо 19 май 2013, 15:24
   
  0
   
  0

  герб, в частност цветан цветанов, е виновен за това, че се опита да вкара зад решетките някои от по-големите престъпници, но при мафиотизираната съдебна система, естествено не успя. значи е виновен и за това, че не положи усилия да притисне съдебната мафия здраво и след това да вкара най-големите престъпници зад решетките

 2. #2
  Просто казано 19 май 2013, 20:41
   
  0
   
  0

  Панчо много си далеч от истината и заслепен от каризмата на Боъко Борисовъ!Отвори си очите!

 3. #3
  Темида 19 май 2013, 22:30
   
  0
   
  0

  Абе не е много далече, ЦЦ просто не си изигра картите като хората, ако не беше почнал да бърка и в канчето на бизнеса щеше да е ок...малко алчно постъпи това е. В борбата с престъпността предишните не се намазват на малкия му пръст

 4. #4
  За нов 20 май 2013, 14:23
   
  0
   
  0

  Знам, че на ЛюбиЦА Кулезич лифтингът въобще не и помогна и се е спихнала кало ланска слива.Сигурно усърдно заработва за нов лифтинг.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка