Бойко бил във въздуха година и половина. Той - Ще ги съдя, полетите ми не са незаконни, ще слагам парите в чували

Pan.bg 02 юли 2013 | 15:51 views (3024) commentaries(5)
img „Авиоотряд 28” е използван за търговски полети без право да извършва такива, сочи доклад
02 юли 2013 | 14:59 | Агенция "Фокус"


„Авиоотряд 28” е използван за търговски полети без право да извършва такива. Това каза председателят на парламентарната комисия за авиоотряда Венцислав Лаков, като се позова на получен в комисията Доклад на Главния инспекторат на Министерски съвет за дейността на „Авиоотряд 28” за периода 1 май 2011 – 1 май 2013 г., предаде репортер на Агенция „Фокус”. Прави впечатление в доклада, че има много заявки за изпълнение на полети, които не би трябвало да се изпълняват от авиоотряда, защото той няма право да извършва търговска дейност, посочи Лаков. Той даде пример с искане от Адвокатско дружество „Батков и сие” за използване на хеликоптери на авиоотряда за превозване на двама руски граждани, които били за сериозни инвестиции. Имало е и искане от Нова телевизия за хеликоптер от „Авиоотряд 28” за заснемане на кадри от сериал на 11. 01. 2011 г. Има няколко искания от БФС за полети с правителствения самолет.
По справка от РВД става ясно, че от 2009 до 2013 г. са направени 422 полета, за които е записано, че на борда присъства министър-председателят. Лаков коментира, че това означава, че премиерът Бойко Борисов е бил във въздуха година и половина.

image

Бойко Борисов ще търси правата си по съдебен ред във връзка с обвиненията, че полетите на кабинета на ГЕРБ са били незаконни, предаде репортер на Радио „Фокус”-Варна. На въпрос на журналисти – дали лидерът на ГЕРБ ще реагира относно полетите, Бойко Борисов отговори: „Аз си ги съдя вече. Като си взема парите, ще ги наслагам в големи чували, ще ги метна на гръб и ще ги нося до първия детски дом, който видя. С тия хора вече само съдилища, нищо друго. Вие знаете колко пъти идвахме до Варна, колко неща сме откривали в Бургас, Видин. Моята сигурност и начинът, по-който съм решил да го правя при тези врагове, които по „нестандартен” начин искаха да решат въпроса, а нестандартният е незаконен. И щом са търсили човек, казват само той се съгласил и бил готов да си сложи главата в торбата, а той вижте какво е работил - четири години депутат и няма опит в нещо такова, предишните четири години е бил зам.- министър и уволнен от същия Станишев за рекет, на 20 години е бил шеф на пристанището. Как ще се справи с контраразузнаването, кое е нестандартното, с това можем само да се забавляваме. В тези медии излизат такива лъжи и компромати за мен, че вече не мога да ги чета и да ги опровергавам”, коментира Бойко Борисов.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  наблюдател 02 юли 2013, 16:07
   
  0
   
  0

  "... Моята сигурност и начинът, по-който съм решил да го правя при тези врагове, които по „нестандартен” начин искаха да решат въпроса, а нестандартният е незаконен..."
  Абе тези прокурори няма ли най-накрая да вземат да го окаушат другаря бат Бойко? И да не забравят да му изпратят за компания и хасковския цигулар Аню Ньойски! Ще си павкат заедно лулите и пурите, за да ги е яд всичките им врагове...

 2. #2
  Озадачен 02 юли 2013, 19:59
   
  0
   
  0

  "По справка от РВД става ясно, че от 2009 до 2013 г. са направени 422 полета, за които е записано, че на борда присъства министър-председателят. Лаков коментира, че това означава, че премиерът Бойко Борисов е бил във въздуха година и половина."
  ------------------------------------------
  Лаков, ти сигурно си на 48. Понеже в нашия блок живее един полуидиот на 24... Как сметна, че 422 полета по 30-40 мин или дори час правят година и половина във въздуха. Според елементарната математика 1,5год*365дни*24часа=13140часа - твърде далеч от 422.

 3. #3
  Preslav 02 юли 2013, 22:02
   
  0
   
  0

  До озадачен - 422 полета по един за всеки ден е равно на 422 дни...
  Сега успя ли да сметнеш? Някои полети са били по 1-2-3 часа на ден с отиване и връщане до няколко дестинации...

 4. #4
  observer 03 юли 2013, 11:01
   
  0
   
  0

  Според мен този Б.Б. трябва непрекъснато да е във въздуха! Защото като стъпи на земята започва да се окопава и да подлага на унищожение собствения си народ, а войската на унижение и съсипване чрез хасковския цигулар Аню Ньойски. Последният по неизвестни за нас причини все още е на свобода. Докога??? Това е актуалният въпрос който вълнува войската!

 5. #5
  § 03 юли 2013, 13:44
   
  0
   
  0

  Преслав, хайде стига с този Бойко. Къде е инфото за бившия директор на НРС Кирчо Киров, или той е от нашите. Между другото Кирчо Киров е добре подкрепян от Тиквоний дъ грейт.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка