Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/NADSTR.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Анализ на командно-щабното учение „Надежден страж – 2013”

Pan.bg 04 юли 2013 | 12:48 views (6801) commentaries(0)
image" alt="img" /> landforce.mod.bg

Заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Красимир Кънев участва в анализа на командно-щабното учение „Надежден страж – 2013”. То се проведе в периода 3 - 6 юни в пунктовете за постоянна дислокация на 61-ва механизирана бригада в Карлово и Казанлък.

В „Надежден страж – 2013“ участваха щабът на бригадата и щабовете на батальоните. По време на учението бяха изпълнени задачи по организирането на щаба на бригадата и щабовете на батальони /дивизиони/ за съвместна работа. Ръководител на учението беше бригаден генерал Красимир Кънев, а директор - заместник-началникът на щаба на Сухопътните войски полковник Гошо Мерджанов.

В анализа на учението участваха командирът на 61-ва механизирана бригада бригаден генерал Димитър Шивиков, командирите на батальони и самостоятелни подразделения и офицери от щаба на бригадата и от Командването на Сухопътните войски.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка