ГЕРБ СЕ РАЗЦЕПИ! ПРАВЯТ НОВА ПАРТИЯ!

Pan.bg 07 юли 2013 | 15:16 views (6278) commentaries(8)
img Бунтовниците в ГЕРБ започват нов политически проект
В още едно кърваво писмо те заявяват, че партията е окупирана от кариеристи с арогантно и неадекватно поведение
БЛИЦ


Членове на изпълнителната комисия, депутати от 41-то и 42-то НС, областни и общински координатори, министри от правителството на ГЕРБ, учредители и членове, разочаровани от неспособността на ръководството на партията да изчисти опетненото й име, обявяват, че започват поетапното напускане на партията. В декларация, подписана от Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев и Емил Димитров, са посочва, че те пристъпват към реализирането на нов политически проект. По-рано днес и бившият министър на земеделието Мирослав Найденов, заяви, че ако Цветанов, Фидосова и Паунов не бъдат отстранени от ГЕРБ след срещите и преговорите на контактната група с Бойко Борисов, в близките дни от партията ще излязат цели структури. Найденов също обяви готовността си да участва в новия политически проект.


image

Ето и пълният текст на декларацията:

През последните години ПП ГЕРБ беше овладяна от хора, непритежаващи съвкупността от морални, политически и професионални качества, изисквани и очаквани от обществото. Вследствие на това каузата ГЕРБ беше компрометирана. Обявените принципи и цели за открито управление, за прозрачност и морал в политиката бяха погазени и подменени с преследване на частни интереси. В употреба бяха наложени методи и средства, срещу които трябваше да се борим. Партията беше използвана като ракета–носител за заемане на постове и облагодетелстване от властта. Стигна се до там, човек с повдигнати обвинения за сериозни престъпления, да продължава да бъде заместник–председател на ПП ГЕРБ и по този начин да се представя като мерило за почтеност. Идеята ГЕРБ беше приватизирана, а ПП ГЕРБ няма нищо общо с партията, която беше създадена на 03.12.2006. Днес тя отблъсква с арогантността и неадекватното си поведение, с ширещата се посредственост, с липсата на демократичност.

Ние, членове на изпълнителната комисия, депутати от 41-то и 42-то НС, областни и общински координатори, министри от правителството на ГЕРБ, учредители и членове, разочаровани от неспособността на ръководството на партията да види реалностите и от отказа на председателя да предприеме необходимите мерки за възстановяване образа на ПП ГЕРБ като партия на промяната заявяваме:

1. Започваме поетапно прекратяване на членството си в ПП ГЕРБ;
2. Пристъпваме към създаване на нов политически проект, отговарящ на повика на времето.

Контактна група

Иван Петров
Павел Димитров
Недялко Недялков
Константин Хаджигаев
Емил Димитров
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  Kiro Kirov Kirivistiyaka 07 юли 2013, 15:19
   
  0
   
  0

  Явно демокрацията ни никога няма да се оправи и никога няма да имаме западноевропейска такава.

  Само като прочетеш Емил Димитров-Фаса и...

 2. #2
  Preslav 07 юли 2013, 15:23
   
  0
   
  0

  Киро, на хората им писна от Цветанов, и от това Бойко нон стоп да го защитава...
  Ако Бойко се бе отървал от Цветанов преди парламентарните избори сега в България щяха да управляват ГЕРБ без Цветанов за добро или за лошо...

 3. #3
  Стар бесепар 07 юли 2013, 15:36
   
  0
   
  0

  Применил си Илия, погледнал се пак в тия!Мерси боклуци милиционерски за новата ви партийка!

 4. #4
  michmana 07 юли 2013, 15:44
   
  0
   
  0

  Нека, некааа. Нека се цепят кат леви земеделци по царско време. Накърнени са интересите/финансови/на много хора от този кръжок по интереси. На основните спонсори предимно. А сега да ги видя, гейберастите скапани, Боковци разни, Цвинокио , баба Цецка и "вся остальная цивилная сволоч"!

 5. #5
  Ганю Балканский 07 юли 2013, 16:28
   
  0
   
  0

  Ех к'во се прави "Келепир има в тая работа", а за да не бъда голословен:
  "Пред вид на голямата важност и значение, което предстоящите избори за народни представители имат за настоящето и бъдещето на нашето отечество, нашите граждани, на брой повече от 700 души, събрахме се днес в двора на училището в Парцал махлеси и като обсъдихме въпроса по кандидатурите на лицата за представители, останахме съгласни и единодушно решихме да препоръчаме на г. г. избирателите от нашата околия за народни представители съгражданите си:

  Ганю Балкански, търговец, известен в цяла България.

  Филю Гочоолу, търговец с капитал.

  Танас Дочоолу, търговец с винена индустрия"..............................

 6. #6
  88986 07 юли 2013, 18:04
   
  0
   
  0

  Лицата на ГЕРБ - Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Искар Фидосова.... Какво да говорим повече за тази партия?

 7. #7
  до Преслав 07 юли 2013, 18:35
   
  0
   
  0

  Забрави и самия Създател, Полубогът, Главния Рекетьор на Републиката, Чвекът-"Хелоуин", представяш ли си той да се беше"пенсионирал", тогава щяха да имат 250 техни депутата от 240 възможни!

 8. #8
  Qdosan 07 юли 2013, 19:17
   
  0
   
  0

  Бай Дебел и ти ще с пръснеш заедно със скапаняците от герб, като торба с л.....Повече избори да не спечелят и дим да ги няма.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка