Владо Свирката от ГЕРБ яхна протеста в София, БСП Перник подкрепи правителството на Орешарски

Pan.bg 08 юли 2013 | 13:24 views (2487) commentaries(0)
img http://www.zapernik.com/politika/vlado-svirkata-ot-gerb-yahna-protesta-v-sofiya-bsp-pernik_24039/

Пернишкият ГЕРБ не се отказва да яхва софийският протест. Показваме това вече в серия новини и снимки, които публикуваме. За да са по-ефектни, местните ГЕРБ-ери вече ходят със свирки, тробми и тъпани. Заповедта им е да вдигат повече шум. Казано им е да не се появяват с лъскави костюми, а с по-бедни дрехи. Дори председателя на Общинският съвет от ГЕРБ Владислав Караилиев - Владо Свирката вече не ходи на протеста с лъскавото БМВ, а ползва чужд транспорт, за да изглежда беден, а живее в палат на Делта Хил.

Днес на пресконференция в БСП пък червения лидер Ненко Темелков се изказа, че е неприемливо ГЕРБ да яхва гражданските протести. „Областното ръководство на БСП в Перник категорично подкрепя правителството. Очакваме разума да надделее и ГЕРБ да се върне в пленарната зала като конструктивна опозиция”, каза още Темелков.
Лидерът на социалистите допълни, че все още няма промяна в ситуацията около избора на областен управител на Перник. Кой ще е новият губернатор вероятно ще стане ясно до няколко дни.

image


В момента на поста е скандално известния Радослав Йорданов - Рачо Т., който нищо, че се пише ГЕРБер с охота е приел да бъде слуга на правителството на Пламен Орешарски. Даже се нанесъл в кабинета на бившия областен управител Иво Петров. Вече цял месец Рачо провежда политиката на БСП и коалиция в Перник, коeто дразнело ГЕРБерите, но последните се страхували да го изключат от партията, защото ги е страх от него.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка