Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/TZPS.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

НОВОПРИЕТИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ПОЛОЖИХА УСПЕШНО ИЗПИТИ В КРАЯ НА ОБУЧЕНИЕТО СИ, ПРОВЕДЕНО В ЦПС-СЛИВЕН

Pan.bg 10 юли 2013 | 12:50 views (2388) commentaries(0)
image" alt="img" /> В тържествена обстановка на 5 юли 2013 г. в Център за подготовка на специалисти(ЦПС)-Сливен 43-ма новоприети военнослужещи от военно формирование 22 180 –Казанлък, получиха документи за завършена успешно начална военна подготовка.

Техните изпити по тактическа, огнева, физическа и строева подготовка и устави се състояха в края на миналата седмица на огневи комплекс „Батмиш” и на площадките и учебните зали на формированието.

Обучението се проведе под ръководството на подполковник Ангел Атанасов. През този период командир на ротата с обучаеми бе капитан Петко Бурлаков, а взводни командири - старши лейтенант Николай Николов и старши лейтенант Владимир Делчев. Според тях това ново попълнение на войсковите редици се справя добре. Такова е и мнението на изпитните комисии, чийто председател бе подполковник Алексей Бойчев. От отдел „Бойна подготовка” на Сухопътните войски присъства подполковник Христо Начев, който отбеляза: „Обучаемите са преминали всички занятия, съгласно програмата за подготовка, личният състав е високо мотивиран и са постигнати необходимите способности за изпълнение на поставените задачи”.

След броени дни предстои вторият етап от тяхното обучение, което ще се проведе във формированието, в което са назначени.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка