Среща на КООСО и организация "ЦСКА ЗАВИНАГИ"

Pan.bg 07 ное 2013 | 15:50 views (2296) commentaries(0)
img КООСО проведе среща в Централния военен клуб с организациите от сигурността и отбраната. Председателят на Конфедеративния съвет Лазар Мурджев – представи 10 брой на списанието „Сигурност” и амбициозния проект за спасението на ЦСКА и спорта в Армията и България - „ЦСКА ЗАВИНАГИ”.
Александър Чакмаков, председател на УС на „ЦСКА ЗАВИНАГИ”, в емоционално обръщение към Българското офицерство резюмира целите и болките на „Армейците”, от които Министерство на отбраната абдикира, а славата на националния спорт се ликвидира целево и планомерно.
Полк. Румен Кисьов – представител на КООСО в КС на „ЦСКА ЗАВИНАГИ” запозна присъстващите с фактическото състояние и статута на спортните бази и собствеността.
Ген. Иван Мечков – председател на КС на „ЦСКА ЗАВИНАГИ” заяви необходимостта от подкрепа на проекта от армейските структури и Министерство на отбраната, като посочи примера на КООСО за съпричастие към съдбата на спорта и ЦСКА.
Архитект Мишев представи подробно фазите на проекта и визуализира промените на инфраструктурата за целия спортен комплекс „Народна армия” в Борисовата градина.
Представители на Министерство на отбраната и Министерство на вътрешните работи, както и Общинския съвет на София присъстваха на срещата и застанаха зад инициативата.

Отразена бе и датата на създаването на БРЦК, както и Деня на Будителите, за което проф.Евгений Сачев и водещия Лазар Мурджев поднесоха апостолски слова, като припомниха пътя от славата до краха на Родината и спорта /както сравни асоциативно състоянието на България ген. Цветков/.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка