НОВА АЛТЕРНАТИВА: „Докажете с документи законността на Началника на НСО!“

Pan.bg 06 юни 2014 | 22:11 views (2225) commentaries(0)
img novaalternativa.bg


Ден след като от администрацията на Президента изпратиха своето становище относно породилото съмнение назначение на Ангел Антонов за Началник на НСО, от „Нова алтернатива“ питаме официално Президента за статуса на Антонов.

С цел изясняване на действителната фактология около назначението на Ангел Антонов за Началник на НСО, от „Нова алтернатива“ искаме публичност за шест документа за Антонов от Росен Плевнелиев, Пламен Орешарски, Цветлин Йовчев и Ангел Найденов.


Чрез предоставянето на тези документи пред обществото ще се постигне яснота за това доколко е законно назначението на Антонов в НСО.

Исканите документи са:

Заповедта за освобождаване от длъжност на Главен комисар Ангел Антонов от длъжността Директор на Главна дирекция „Национална полиция“;
Заповедта за назначаване на друга длъжност в структурата на МВР на Ангел Антонов, след като същият е бил освободен от длъжността Директор на Главна дирекция „Национална полиция“ ;
Декларацията, с която Ангел Антонов е изявил желание за включване в доброволния резерв на Въоръжените сили на Република България;
На каква длъжност Ангел Антонов е назначен в доброволния резерв на Въоръжените сили на Република България;
Указа на Президента на Р.България, с който на Ангел Антонов е присвоено висшето офицерско звание „генерал-лейтенант“;
Удостоверението на Ангел Антонов за „генерал-лейтенант“ от резерва, издадено от Началника на отбраната от 26 май 2014 г..

От „Нова алтернатива“ вярваме, че въпросните институции ще предоставят исканите документи по най-бързия начин, тъй като това е в интерес на охраняваните от НСО лица.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка