Николай Младенов подкрепи терористите, сега пък се загрижил за мирните граждани

Pan.bg 17 юни 2014 | 09:25 views (2657) commentaries(5)
img /Поглед.инфо/ - Петър Волгин

Николай Младенов е символ на дебелоочието.

Той лично подкрепяше джихадистите, които се биеха в Сирия срещу Башар Асад и организираше срещи в София на техни представители.
Сега, когато същите тези джихадисти разрушават Ирак, се загрижил за мирните иракчани.

Всъщност не е изненадващо поведението му. По същия начин се държат и американските му ментори. Първо въоръжават терористити, а после се чудят защо всичко се объркало.
Кретени.

image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  МиГ 17 юни 2014, 13:38
   
  0
   
  0

  Много точно изказване на Волгин.
  Външните ни министри последните няколко правителства са просто уреди за натискане с крак. А този крак всеки знаем кой е.

 2. #2
  Чичо ДАНЧО 17 юни 2014, 19:28
   
  0
   
  0

  Накъде с тези наши подлоги?
  http://jj-bg.info/single.php?news/20140616102541
  Че т.нар. ни 'елит' са най-големите подлоги и продажници на българските интереси аз вече неведнъж съм писал. Че както 'елитът' ни преди са били с нацистите, защото те са били за момента 'силните на деня', а после 'елитът' ни беше пак най-верния съюзник на руснаците също съм писал. Че днес 'силните на деня' все още се водят янките и 'елитът' ни 'обърна резбата' (така поне се изрази Валери Найденоив за 'офицерите' на ДС) също съм писал. Но и че янките, за разлика от досегашните ни съюзници, явно са си наумили да ни унищожат писах. Миналата седмица. А само за една седмица положението се влоши още повече.
  Ако още не сте забелязали, да ви обърна внимание, че в последно време у нас предсрочно си отиват правителства само след голям грях пред Народа ни.
  Обърнете внимание, че боко тиквата си отиде даже след като извърши две дори престъпления срещу националните ни интереси. Спря 'Бургас-Александруполис' и 'Белене' и симчето му от отвъд океана изтегли огромен кредит, който те си разпределиха, а ние ще връщаме.
  Днес картинката не е по-различна. Орешарчето на МВФ, за да не остане по-назад в продажничеството си, също спря пък 'Южен поток'. И отново вече е подготвено всичко за нов голям заем, който те пак ще си разделят и който пак ние ще плащаме. Най-невзрачният ни, но не по-малко продажен от да речем първанката на БСП 'президент', вече бил ни нагласил даже 4 дати за предсрочни 'избори'.
  Но обърнете внимание как точно информира за случващото се днес 'Стандарт'-ът на агента на ДС с прозвище Тара. Цитирам: "Коментираните дати за предсрочния вот са неделите от 21 септември до 12 октомври. Лидерите на парламентарно представените партии, вътрешният министър Цветлин Йовчев, военният министър Ангел Найденов, шефовете на разузнавателните служби ще пристигнат на "Дондуков" 2 утре точно в 9,00 часа. В централите на основните политически партии обаче се говори, че едва ли във вторник ще стане ясна датата на предсрочния вот. "Нямаме право да експериментираме с живота на хората!", коментира пред "Стандарт" очакваната развръзка след заседанието на КСНС шефът на комисията по отбрана и депутат от ДПС Янко Янков". Край на цитата. Обърнете внимание на две неща:
  1. Каква връзка имат едни уж демократични избори с шефовете на разузнавателните служби, министърът им на войната и министърът им на вътрешния терор?
  2. Какво точно чак може да се случи на едни макар и предсрочни 'избори', че цял парламентарен шеф на комисия по отбрана да изрече публично, че нямали право да експериментират с живота ни? Какво иска да им каже Янко Янков? Кои са експериментаторите и как експериментират с живота ни?
  Ето я моята хипотеза:
  Да напомня пак, че в момента имаме най-гадните подлоги за управници и че янките са най-големият враг на човечеството (последното не е моя теза а на виден американенц).
  Сега да ви обърна внимание на две други информации. Едната е пак от днешния 'Стандарт': "Украйна си призна, че е причината за поисканото от Европейската комисия спиране на проекта "Южен поток". "Проектът противоречи на националните ни интереси. Затова ние се обърнахме към Европейската комисия той да бъде спрян", каза в интервю за БНР посланикът на Украйна в България Микола Балтажи". Че в Украйна днес управляват подлоги на янките, подобни на нашите, аз писах миналата седмица. Че не е в интерес на Европа, а на САЩ да прецака Европа, оставяйки я без газ също не е някаква тайна. Т.е., че спряхме 'Южен поток' след 'разговора' на орешарчето със сенатора Маккейн също е ясно. Но нека сега да преведа една друга мноого опасна информация от руски сайт, придружена с българско видео. На 13-ти, петък, гръмна пак склад на 'Арсенал' в Казанлък. Според официалната ни информация е изгорял склад за барут и то така е изгорял, че са останали само стените преди още да дойде пожарна. Сега ето я пък информацията която шества по руските сайтове:
  Насчёт взрывов на "Арсенале", Чолаков (глава местного полиции – прим. «ВО») врёт. Пожар, взрывы - всё спектакль. Приехали люди из Софии, не болгары, вывезли со складов все "химикаты", а потом произвели несколько взрывов и поджог. Ивайло (о его личности ничего не говорится – прим. «ВО») сообщает: всё, что вывезено, списали как сгоревшее, но отправили в Украину. Он сам делал проездные документы по приказу министра. Срочно передай братьям в Славянске. Болгария с Россией навсегда!
  Понеже е много важно, дадох оригинала. Ето го и линка: http://www.e-news.su/info/14339-iz-bolgarii-soobschayut-o-vozmozhnoy-provokacii-s-himoruzhiem-na-ukraine.html
  Сега ето го и превода за незнаещите руски:
  Относно взривовете в 'Арсенал', Чолаков (босът на местната полиция) лъже. Пожарът, взривовете са само спектакъл. Дойдоха хора от София, не българи, изнесоха от складовете всичките 'химикали', а след това инсценираха няколко взрива и пожара. Ивайло (за неговата личност нищо не се казва) съобщава: всичко, което изнесоха го изписаха като изгоряло, но го отправиха към Украйна. Той сам е направил съпъстващите за превоза документи по заповед на министъра. Срочно предайте на братята в Славянск. България е с Русия завинаги!.
  Колко сме с Русия не знам. Дали всичкото това е истина също няма как аз да го разбера.
  Но и да е истина и да не е истина - целта е постигната. Сега ръцете на всякакви частни военни главорези на американци и/или поляци, избиващи украинци, са развързани и за химически гадости. И да не сме виновни, янките вече са си свършили мръсната работа и пак ни използваха за избърсване на оакания си задник. (Нали не мислите, че 'небългарите' от София могат да бъдат чеченци от Русия или джихадисти на Ал-кайда?).
  Тааа... прочее Бог да пази България!
  Защото ние ('не сме народ а мърша') явно не си я пазим вече. И току-виж аятоласите от Персия пратили и тук ген. Сулеймани да въдворява ред, след като янките са разсипали каквото са могли. Защото това точно се случва днес след 'демократизирания' от янките Ирак. Според руски информации, след оакването в Ирак на янките, след избитите от главорезите на Блякуотър куп невинни иракчани, Иран е пратил вече част от стражите си на революцията да помогнат на Карзай да повъдвори малко ред от безчинстващите главорези. Да напомня само, че точно Сулеймани и стражите му на революцията закрепиха Асад в Сирия и обърнаха хода на разпалената от янките и там 'демокрация' на бомбите.
  Публикувана: 16.06.2014 10:25:41 в рубриката Новините днес

 3. #3
  Българин 17 юни 2014, 22:34
   
  0
   
  0

  Отново емоции и демагогия.

  И се радват ли радват наивниците, България била завинаги с Русия.
  Навремето България беше " завинаги със Съветския Съюз. Ние си останахме вернина по- големия брат, но него го няма и никога ням да го има. Така че малко по- скромно и предпазливо с тази доктрина "завинаги".

 4. #4
  МиГ 17 юни 2014, 23:03
   
  0
   
  0

  До #3
  Кое по-точно е демагогия в статията ако можеш да обясниш? Кое в статията не е точно така, както е казано? Тук в статията не се споменава въобще Русия. Или пак ви е подгонила параноята някои.
  Искам това да ми се обясни - кое във статията не е точно така, както е казано???

 5. #5
  Krasimir Dimitrov 18 юни 2014, 12:39
   
  0
   
  0

  До №3
  По добре си смени ника на американче, че петниш името. Колко си българин се вижда от писаниците ти!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка