ЗА НАВОДНЕНИЯТА, КАПИТАЛИЗМЪТ, КОЙТО НИ ВЪРНА ВЪВ ВРЕМЕТО НА ЯВОРОВ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЪДИМ

Pan.bg 29 юни 2014 | 14:24 views (3023) commentaries(3)
img Николина Казакова
Фейсбук група - Радикално крило на протеста

Социализмът или това, на което Бойко Борисов и антикомунистическият "Реформаторски блок" му викат "комунизъм", построи мощни иригационни системи, канали, пресуши дерета, построи стени, спря опасните наводнения. Само до 70-те години на ХХ век построи 400 язовира. Имаше специално авиационно звено, което разпръскваше със специални бомби опасните облаци. Премахна опустошителните наводнения още през 60-те години.
След това дойдоха антикомунистическите вампири, които започнаха да крещят за "незабавна смяна на системата". Унищожиха, разграбиха (на неолиберален език на това му се казва "приватизираха") и обезкостиха, социализма в името на капиталистическата либерална демокрация създадоха една безпомощна и служеща на наши капиталисти и чужди големи капиталистически сили от САЩ, Западна Европа и Турция неоколониална държава. Тя не е способна даже да поддържа построените от социализма язовири. По времето на управлението на Борисов стана ясно даже, че не знае кой какво е заграбил от тях и кой отговаря за тях. Тази бандитска капиталистическа държава унищожи и разграби отводнителните съоръжения, иригационната система, авиационното звено срещу опасни бури. Върна България 100 години назад във времето на "Градушка" на Пейо Яворов. Спомнете си "А то градушка ни удари, а то порой ни мътен влече..." - стихове, които са изглеждали далечно минало на нашиЕ бащи и майки като ученици през 70-те и 80-те години на ХХ век. За нас, днешните поколения от времето на капиталистическата реставрация те са сурова реалност.
И при тази ужасяваща ситуация клиенталиските клики на ДПС и ГЕРБ решиха да пишат закон отново за "престъпленията на комунизма". Да го гласуват в парламента. Онази система, която беше оставила времето на бедствените наводнения, суши и градушки назад в далечното минало на Пейо Яворов. Затова днес се питам: Не е ли време да напишем Закон за много по-страшните престъпления на капитализма и неговите бойни отряди на ДПС, ГЕРБ и опитващите се да възкръснат зомбита и вампири от някогашните седесарски и десебарски прокапиталистически орди?


image

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  полковника 29 юни 2014, 18:34
   
  0
   
  0

  Един закон, подобен на "Закона за защита на държавата", осъвременен разбира се, срещу терористи във всичките им форми (кибер, финанси, бомбаджии и т.н.), може би ще озапти "мераклиите" за нарушаване на обществения живот (нац. сигурн.) във всички сфери.

 2. #2
  Krasimir Dimitrov 29 юни 2014, 20:23
   
  0
   
  0

  Тъпа партийна статия. Защо не се споменават бсп, сдс, царя и другите ешелони на бкп? Защо не се споменават истинските капиталисти в България, бившите комунисти?И дпс, и герб, чии кадри са? В България, промени ли се нещо, освен, че държавната собственост премина в частни ръце - същите хора, които бяха на власт и при бай Тошо.

 3. #3
  виц на месеца 29 юни 2014, 23:15
   
  0
   
  0

  "Имаше специално авиационно звено, което разпръскваше със специални бомби опасните облаци."

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка