Заместник-министър Мария Ангелиева прие копия на акредитивните писма на новия посланик на Аржентина в България Алехандро Сотнер Мейер

Pan.bg 01 май 2024 | 15:27 views (403) commentaries(0)
img Pan.bg

На 26 април т.г. заместник-министърът на външните работи Мария Ангелиева прие копията на акредитивните писма на новоназначения посланик на Република Аржентина в Република България Н. Пр. Алехандро Сотнер Мейер.

Заместник-министър Ангелиева поздрави посланик Сотнер Мейер по повод назначаването му и изрази убеждението си, че работата му в България ще допринесе за надграждане на контактите между двете страни на всички равнища и ще внесе нов импулс в двустранния диалог.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

По време на срещата двамата обсъдиха текущото състояние и перспективите за по-нататъшно разширяване и задълбочаване на търговско-икономическите връзки и научно-изследователските отношения между нашите две държави, както и актуални теми от международния дневен ред.

Мария Ангелиева използва случая, за да изкаже и благодарността на България за оказваната от Аржентина логистична подкрепа за ежегодните български антарктически експедиции.

www.mfa.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Заместник-министър Мария Ангелиева прие копия на акредитивните писма на новия посланик на Аржентина в България Алехандро Сотнер Мейер

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка