ВМА: Да прегърнеш каузата със сърце!

Pan.bg 14 фев 2024 | 13:09 views (1851) commentaries(0)
img Pan.bg

Основната ни философия е ВМА да бъде най-елитната високотехнологична болница, да сме водещи във всички направления в медицината, заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS при поредната си среща с ученици в рамките на Дните на отворени врати за кариерно развитие.

Той им благодари, че са отделили от времето си, за да се запознаят с работата на медиците под пагон и да могат да направят своя информиран избор дали да станат част от голямото семейство на ВМА.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Наскоро ме попитаха в едно интервю, ако се върна назад, как си представям моя живот... Всъщност, аз не знам друг живот и не мога да си представя друг живот. Защото съм го прегърнал със сърцето си, а когато дадеш сърцето си за нещо, тогава нещата се получават. И тук идва вашата роля – ВМА ще ви даде възможности да се учите от най-добрите, да станете най-добрите... каквото сте си начертали в ума. Тук говорим за ниво на амбиция. А дали вие ще ги осъществите, зависи изцяло от вас. Много пъти съм казвал на нашите курсанти, че лимитите са само в главата. Ако си поставим ниски цели, ще постигнем елементарни резултати. Ако си поставим високи цели и работим усърдно за тях, ще ги постигнем. Няма незабелязани усилия, подчерта още началникът на ВМА.

И е категоричен, че човек трябва да се готви за предизвикателствата.

ВМА никога не дава напразни надежди. Ние сме осигурили отлични условия за обучение, работа и развитие на нашите курсанти. През шестата година обучението им преминава изцяло във ВМА, но преди това редовно идват при нас, за да дишат този въздух, да усещат атмосферата, в която биха могли да работят. Да се почувстват, че са важни и обгрижени, че ние разчитаме на тях, че ние залагаме нашето бъдеще, бъдещето на ВМА именно на такива хора, каквито сте вие, обърна се генерал-майор проф. Мутафчийски към зрелостниците.

Дните на отворени врати за кариерно развитие продължават до петък, 16 февруари, като участие са заявили стотици ученици от над 30 училища в София, Пловдив, Велико Търново, Асеновград, Перник, Кюстендил, Разлог и други.

/www.vma.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ВМА: Да прегърнеш каузата със сърце!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка