Министър Калин Стоянов: Качественото обучение на служителите на МВР е един от основните ни приоритети

Pan.bg 29 мар 2024 | 07:37 views (576) commentaries(0)
img Ръководството на вътрешното ведомство отбеляза успешното сътрудничество с Международната академия по правоприлагане ILEA

Pan.bg

Събитие в София събра випускници и ръководството на Международната академия по правоприлагане ILEA - Будапеща. По време на срещата акцент бе поставен върху успешното сътрудничество между българската правоохранителна и правоприлагаща общност с академията, предоставяща регионално обучение по наказателно правосъдие. Участниците във форума бяха приветствани от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и Н.Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

„Качественото обучение на служителите е един от основните приоритети на ръководството на МВР. Новите знания и умения са инструмент за своевременен и адекватен отговор на предизвикателствата, пред които ежедневната работа ни изправя. Голяма част от ръководния състав на МВР, включително самият аз, сме възпитаници на ILEA“, отбеляза министър Стоянов в обръщението си към многобройната аудитория. Като ключов момент в контекста на динамично променящата се среда за сигурност той открои практически ориентираните и фокусирани върху актуални теми курсове, допринасящи за развиване и утвърждаване на добрите практики и усъвършенстване на взаимодействието.

В дискусионните панели, организирани в рамките на форума, се включиха главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, директорите на петте главни дирекции и на СДВР, експерти от вътрешното ведомство. Участниците в срещата се обединиха около становището, че обученията, предоставяни от международната академия, допринасят за изграждане на устойчив капацитет с голяма добавена стойност. В този смисъл бяха презентирани теми от интерес за бъдещи обучения и очертани перспективите за задълбочаване на сътрудничеството.

www.mvr.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Министър Калин Стоянов: Качественото обучение на служителите на МВР е един от основните ни приоритети

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка