Фото-галерия: Присвояване на първо старшинско звание на 49 кадети от Морско училище

Pan.bg 28 юни 2020 | 11:29 views (4909) commentaries(0)
img Георги Николов

Тържествен ритуал по присвояване на първо старшинско звание на кадетите от Випуск 2020 на Професионалния старшински колеж към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ се състоя на 26 юни 2020 г.

49 кадети, от които 10 – в редовна, и 39 – в задочна форма на обучение, завършиха успешно и получиха своите свидетелства за професионална квалификация, като им бе присвоено първо старшинско звание. Кадетите се обучаваха в специализации „Експлоатация и ремонт на корабни радио-, радиотехнически и комуникационни устройства“, „Експлоатация и поддръжка на корабни енергетични уредби“, „Морско корабоводене“ и „Морски оръжия“.

Първенец на Випуск 2020 и на специализация „Експлоатация и поддръжка на корабни радио-, радиотехнически и комуникационни устройства“ стана кадет Татяна Вескова Янкулова от в.ф. 26800 – Варна. Тя бе отличена с предметна награда от името на министъра на отбраната и с награди от началника на ВВМУ – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, и началника на Щаба на ВМС – капитан I ранг Камен Кукуров.

Първенец на специализация „Морско корабоводене“ стана кадет Георги Бойков Иванов от в.ф. 28580 – Варна, на специализация „Морски оръжия“ – кадет Доротея Петрова Радева от в.ф. 38920 – Варна, а на специализация „Експлоатация и поддръжка на корабни енергетични уредби“ – кадет Пенко Николов Чумуклиев от в.ф. 36940 – Варна.

Завършилите ще бъдат назначени на старшински длъжности във военните формирования на ВМС. /www.naval-acad.bg/


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Фото-галерия: Присвояване на първо старшинско звание на 49 кадети от Морско училище

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка