Морско училище обсъжда онлайн обучението в международна конференция

Pan.bg 13 апр 2021 | 21:12 views (422) commentaries(0)
img Георги Николов

ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ участва в международна конференция, организирана от NATO по програма DEEP и полския War Studies University, на тема „Разработване на стратегия за преминаване на обучението в отбраната от присъствено към онлайн среда“. Конференцията има за цел да извлече поуки от пандемията COVID-19 въз основа на най-добрите практики в обучението, прилагани по време на епидемичните условия.

В тридневния форум, който се провежда от 12 до 14 април 2021 г. в онлайн среда, за участие се регистрираха 237 участници от 160 висши учебни заведения от 40 държави, сред които: България, Румъния, Хърватска, Чехия, Гърция, Полша, САЩ, Италия, Унгария, Мароко, Испания и др.

Във втория ден от конференцията началникът на Морско училище – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, бе модератор на първата работна група: „Административни и управленски трансформационни процеси за преминаване на висшите военни учебни заведения от присъствено към дистанционно онлайн обучение“. Доклад на същата тема бе представен от капитан I ранг доц. Иво Йоцов – зам.-декан на Факултет „Навигационен“. /www.naval-acad.bg/


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Морско училище обсъжда онлайн обучението в международна конференция

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка