Фото-галерия: Курсантка – военен лекар, от Морско училище стана „Талант на годината“

Pan.bg 13 юни 2021 | 14:35 views (1665) commentaries(0)
img Георги Николов

Старшина I степен Мартина Москова от специализация „Военен лекар“ във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ стана „Талант на годината“ за 2021-ва в едноименния конкурс.

Отличието е най-значимият приз в студентската надпревара и се връчва като символ на ценните качества и високите лични постижения, мотивация за развитие и реализирани успехи, които придобиват студентите в своето личностно и академично развитие.

Конкурсът се провежда за първа година от „Талант Клуб“ и предоставя възможност на бизнеса и различните работодатели да дадат своята оценка на студенти и млади надежди за техните постижения в различни категории.

През последната пандемична година курсантите от специалност „Военен лекар“, която се реализира по съвместен проект между ВВМУ, ВМА и МУ – Варна, доказаха своето място и роля в овладяването на редица кризисни ситуации. А за усилията и борбения им дух бяха наградени от различни институции.

„Причината да се спрем на Мартина е, че символизира всичко, заради което „Талант Клуб“ бе създаден. Вярваме, че има студенти в България, които са всестранно развити и които носят със себе си не само личното си развитие в бъдеще, но и могат да дадат нещо повече за обществото в България“, коментира Георги Георгиев, организатор на надпреварата.

Самата Мартина споделя, че не е очаквала да спечели наградата. Тя е кандидатствала в категория „Медицина и фармация“, а си тръгна с най-голямата награда.

„Благодаря на всички организатори за тази възможност, защото е важно да виждаме, че усилията, които полагаме, се оценяват. Благодаря на нашите преподаватели от Военноморско училище, Медицинския университет и ВМА. Благодаря им, че са непрекъснато до нас и дават насоки, че ни допускат да се учим от тях и да вървим смело по пътя към голямата медицина“, коментира старшина I степен Мартина Москова.

/www.naval-acad.bg/


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Фото-галерия: Курсантка – военен лекар, от Морско училище стана „Талант на годината“

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/5 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка