В Несебър гостува фотоизложба, посветена на последния руски император

Pan.bg 20 ное 2021 | 21:36 views (526) commentaries(0)
img По случай 103-тата годишнина от трагичната гибел на последния руски монарх, във фоайето на Артиум център в Несебър е експонирана изложба от копия на фотографии, пресъздаващи живота на император Николай II и неговото семейство.

Фотографиите са с висока художествена и архивна стойност и представят моменти от управлението на последния вседържец на цяла Русия.

Изложба на тема „Николай II” се организира в Несебър за втори път, като настоящата значително допълва предишната както с фотоси, така и с текст, поясняващ значими за царското семейство и цяла Русия събития.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Фотосите са обединени в няколко раздела, както следва: Великият октомври. Велик ли е Октомври?; Той просто променяше историята; Висшите ценности на царското семейство; Удържащият злото; Любов за цял живот; Незабравимите и Оклеветеният старец – Григорий Распутин.

Освен представения уникален снимков материал, интерес представлява и специално подбраният към всеки фотос текст, от който гостите на изложбата могат да научат факти, умишлено прикривани повече от сто години.

Те ще накарат всеки, посетил експозицията, да направи нов прочит на драматичните събития, довели до гибелта на царското семейство, и да осъзнае необходимостта от възстановяване на историческата справедливост.

Изложбата може да бъде посетена всеки ден до 30 ноември /вторник/ от 10:00 до 20:00 часа. Входът е свободен.

/www.nessebarinfo.com/Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


В Несебър гостува фотоизложба, посветена на последния руски император

PREVIOUS PHOTO 1/1 NEXT PHOTO

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0