В Община Бургас е постъпило инвестиционно предложение "Рехабилитация на вълнолом Пристанищен терминал "Бургас-Изток 1"

Pan.bg 25 яну 2023 | 09:35 views (679) commentaries(0)
img Община Бургас съобщава, че във връзка с изискванията на Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействие върху околната среда в Община Бургас е постъпило писмо за инвестиционно предложение: „Рехабилитация на вълнолом Пристанищен терминал „Бургас-Изток 1“ с възложител ДП „Пристанищна инфраструктура“, ТП „Пристанище Бургас“, както и писмо на компетентния орган РИОСВ Бургас изх. No ПД-2460(17)/20.01.2023 г., с което се предоставя информация, че за горецитираното инвестиционно предложение се провежда процедура за преценяване необходимостта от ОВОС.

Разработената информация за преценяване необходимостта от ОВОС на инвестиционното предложение е на разположение на интересуващите се всеки работен ден от 23.01.2023 г. до 06.02.2023 г. на интернет страницата на Община Бургас на адрес: www.burgas.bg, Раздел Околна среда, Процедури за преценяване необходимостта от ОВОС, както и на адрес: www.riosvbs.com, Раздел Превантивна дейност, Съобщения за осигурен обществен достъп.

Становища, предложения и възражения могат да се подават писмено в срок до 06.02.2023 г. в Община Бургас, деловодство, както и на електронен адрес: m.nikolova@burgas.bg.

/www.burgas.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка