Представители на Студентските съвети посетиха ТУ-Варна и Морския квалификационен център

Pan.bg 16 мар 2023 | 12:17 views (471) commentaries(0)
img Pan.bg

Представители на Студентските съвети към Икономически университет – Варна и Варненски свободен университет посетиха ТУ-Варна на 11.03.2023 г. по покана на Изпълнителен съвет към Студентски съвет на ТУ-Варна.

С помощта на преподаватели от Катедра „Корабоводене” и зам-председателите на клуб „ТU Play” и клуб „ВЕИ” гостите бяха запознати с дейността им и със залите, в които се помещават.

От катедра „ Корабоводене” разведоха посетителите из залите със симулатори в Морски квалификационен център и изнесоха интересна презентация за ръководене на кораб с виртуална и смесена реалност.

Присъстващите имаха възможността практически да управляват кораб, да научат повече за процеса на работа с оборудването в различните зали, както и за самото обучение.

В залата на гейминг клуба „TU Play” членовете на клуба разказаха малко повече за тях като общност, споделиха за събития, които са организирали и бъдещи такива, и показаха на живо работата с 3D принтер.

В Електрически факултет гостите се запознаха със зам-председателя на клуб „ВЕИ”, който сподели повече за клуба и ги запозна с факултета.

Обиколката продължи в офисите на Студентски съвет и разговори за бъдещи съвместни събития в зала KBC Collab Space.

/www1.tu-varna.bg/

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка