С финансиране по Програмата за морско дело и рибарство се извършва рехабилитация на крайбрежна алея „Яворов“ в Поморие

Pan.bg 22 мар 2023 | 06:50 views (1454) commentaries(0)
img Pan.bg

С финансиране по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 се извършва рехабилитация на крайбрежна алея „Яворов“ в гр. Поморие.

Проектът по процедура BG14MFOP001-4.080 на МИРГ Поморие Мярка 4 „Инвестиции в качеството на живот и привлекателността на рибарския район“ е на стойност 390 472,20 лв. без ДДС и предстои да бъде финализиран до 30.11.2023 г.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Основната цел на проектното предложение е рехабилитация на крайбрежна алея и зелените площи в улица „П.К.Яворов“, чрез което ще се повиши привлекателността на рибарския район и ще се подобри средата за живот на територията на МИРГ-Поморие.

Рехабилитираната алея ще допринесе за функционалното използване на културното и морското културно наследство на територията на МИРГ- Поморие и в допълнение с разнообразните културни дейности, които ще се провеждат на алеята след изпълнението на проектните дейности, ще допринесе за диверсификация на местната икономика, създаването на заетост и укрепване на местната идентичност.

Източник: ОИЦ - Бургас

Повече информация тук:

https://www.pomorie.bg/77530/proekt-rehabilitatsiya-na-kraybrezhna-aleya-yavorov-gr-pomorie/

http://nrmbg.com/blog/novini/obnovqvat-kraibrejnata-aleq-i-zelentote-ploshti-v-Pomorie-po-proekt-po-PMDR-chrez-svomr-na-mirgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


С финансиране по Програмата за морско дело и рибарство се извършва рехабилитация на крайбрежна алея „Яворов“ в Поморие

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/19 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка