Европейски ден на морето-2023 в Брест (Франция)

Pan.bg 29 мар 2023 | 22:12 views (473) commentaries(0)
img Pan.bg

Европейският морски ден (EMD) е годишното двудневно събитие, по време на което европейската морска общност се среща, за да работи в мрежа, да обсъжда и очертава съвместни действия по морските въпроси и устойчивата синя икономика.

Изданието на Европейския ден на морето през 2023 г. ще се проведе в Брест, Франция, на 24-25 май като физическо събитие, в Brest Expo - Parc de Penfeld.

В рамките на Европейския морски ден ще се срещнат „Океанските лидери“.

EMD предоставя възможности за обсъждане на широк кръг от въпроси, свързани със синята икономика и морската среда, както и начини за напредък.

Програмата включва голям брой вдъхновяващи лектори, тематични сесии, семинари за заинтересованите страни и сесии за представяне, организирани от заинтересованите страни и Европейската комисия.

EMD е насочен към професионалисти от бизнеса, правителства, обществени институции, НПО и академични среди, както и към граждани на ЕС, които се интересуват от морето.

EMD 2023 се организира от Европейската комисия, митрополията на Брест, Генералния секретариат за морето, регион Бретан и департамент Финистер.

/www.nrmbg.com/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка