ЗОВ ЗА ПОМОЩ: ДА ПОМОГНЕМ НА ТОДОР МИТЕВ!

Pan.bg 19 ное 2023 | 21:39 views (552) commentaries(0)
img С молба за съпричастност и помощ се обърна към личния състав на Военна академия „Г. С. Раковски“ съпругата на Тодор Митев – Марияна Митева.

Тодор е на 39 г. и е работил като международен шофьор. На 31.03.22 г. след силно главоболие е приет в болница в Германия и оттогава започват мъките за него и за семейстовто му. Оказва се, че има ВЕНОЗНА ТРОМБОЗА НА СИНУСИТЕ С ИНТРАЦЕРЕБРАЛЕН КОНГЕСТИЕН КРЪВОИЗЛИВ В ЛЯВА ТЕМПОРООКЦИПИТАЛНА ЗОНА.

Лекарите в Германия успяват да премахнат тромба и да спрат кръвоизлива, но Тодор получава голямо вътрешно-черепно налягане и се налага да му бъде отворен черепа, за да го спасят. Бил е в кома около два месеца. Лекарите са били скептични и не са давали големи надежди, дори за живот, но въпреки всичко той оцелява.

„Съпругът ми е парализиран от дясната страна с дълбока афазия, но въпреки това е жив. – пише Марияна Митева. Последваха множество операции и страдания за Тодор. Той има надежда, защото имаме малко момченце, което му дава сили да се бори. Всичко щеше да приключи след като му бяха затворили главата, но за съжаление се оказа, че е получил голяма инфекция на мозъка и се наложи повторно отваряне на главата, за да могат да премахнат инфекцията и отново да му спасят живота. На 03.01.23 г. беше изписан от болницата от Германия с отворен череп, след което го транспортирахме в България. В момента се налага да направим операцията тук в България, а именно реконструкция на главата с IPS- имплант, струващ 43 000 лв. в болницата УМБАЛ „СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ“ гр. София. Сумата е непосилна за нас и затова се обръщам към Вас за съдействие и помощ за моя съпруг и баща на сина ни, тъй като с всичките ни спестявания заплатихме лечението в Германия.

Моля Ви от сърце да подкрепите съпруга ми в нелеката борба! Надеждата ни е голяма и вярваме в добрината Ви!

Предварително Ви благодаря за човечността и вниманието!“

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN: BG98UBBS80021046031750

BIC: UBBSBGSF

ТИТУЛЯР: ТОДОР МИТЕВ

/www.rndc.bg/

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка