Otbrana.com: МО предлага на ветераните от войните да ползват хотел „Флагман“ през юни и септември

Pan.bg 08 фев 2024 | 22:12 views (253) commentaries(0)
img Otbrana.com

Във връзка с организацията на почивката на ветераните от войните във военно-почивните домове и хотели, управлявани от Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, съгласно разпоредбите на Наредба № Н-9/18.03.2011 г. за военно-почивното дело, ветераните от войните имат право да ползват почивка в неактивен сезон. Това се посочва в писмо на изпълнителния директор на агенцията Иван Кожухаров до председателя на Съюза на ветераните от войните на България доц. д-р Иван Сечанов.

В писмото се посочва, че за ветераните от войните за сезон „Лято – 2024“ е предвидена почивка в хотел „Флагман, к.к. „Св.св. Константин и Елена“ от 1 до 19 юни и от 11 до 28 септември. Почивка могат да ползват и в други военно-почивни домове и хотели през неактивен сезон, като резервации ще бъдат приемани от датата на свободната разпродажба, която ще бъде обявена на интернет страницата на агенцията.

Резервации ще се приемат от отдел „Почивно дело, координация и контрол“, сектор „Почивки в страната“, на телефон 02/92 21 577, като конкретно за хотел „Флагман“ от 11 април 2024 г.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка