ВМА: Инвестиция в бъдещето - д-р Виктория Тодорова се завърна с нови познания и опит от Германия

Pan.bg 01 мар 2024 | 13:11 views (489) commentaries(0)
img Pan.bg

В Клиниката по урология на Военномедицинска академия (ВМА) ежегодно се провеждат научни форуми и обучения, а екипът на проф. Илия Салтиров, д.м.н. е винаги мотивиран за придобиване на нов опит в различни области на Урологията.

Уролозите на ВМА са редовни участници в международни обучения и квалификации, като това допринася за изграждане на добра и съвременна медицинска практика в клиниката.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

С нови познания и опит се завърна д-р Виктория Тодорова, специализант в Клиниката по урология, след обучение в Университетската болница към Техническия университет в Мюнхен, Германия.

Под ръководството на проф. Майкъл Щрауб, д-р Тодорова получи възможността да асистира и да придобие опит в редица ендоурологични операции, както и да се запознае с нови техники и последни тенденции в робот-асистираната и лапароскопска хирургия.

Ценно беше и запознанството с проф. Лутц Рендерс и трансплантационния екип на болницата, от които д-р Тодорова получи насоки относно организацията на трансплантационния процес и грижата за болни преди и след бъбречна трансплантация.

/www.vma.bg/Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


ВМА: Инвестиция в бъдещето - д-р Виктория Тодорова се завърна с нови познания и опит от Германия

PREVIOUS PHOTO 1/2 NEXT PHOTO


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0