Във Военна академия „Г. С. Раковски“ завършиха курсовете „Управление при кризи“ и „Комплектуване на въоръжените сили с ресурси от резерва“

Pan.bg 25 юни 2024 | 08:22 views (336) commentaries(0)
img Pan.bg

В тържествена обстановка полковник доцент доктор Петко Петков – заместник декан на факултет „Национална сигурност и отбрана” и доц. д-р Никола Стоянов – ръководител на катедра „Политики, стратегии и отбранително планиране“, връчиха удостоверенията на специализантите от курс „Управление при кризи” и курс „Комплектуване на въоръжените сили с ресурси от резерва“ с водеща катедра „Политики, стратегии и отбранително планиране”.

В интензивните двуседмични курсове се обучаваха експерти и специалисти в областта на управлението при кризи и комплектуването на въоръжените сили с ресурси от резерва от централната и териториалната администрация.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

По време на обучението специализантите бяха запознати с принципите, нормативната основа и подходите за работа в областта на управлението при кризи в страната и дейностите по комплектуването на въоръжените сили с ресурси от резерва, както и с участието на централната и териториалната администрация, агенциите, дружествата и учрежденията.

www.rndc.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Във Военна академия „Г. С. Раковски“ завършиха курсовете  „Управление при кризи“ и „Комплектуване на въоръжените сили с ресурси от резерва“

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка