Заради КРИМ: Паси иска американски ядрени ракети у нас

Pan.bg 02 апр 2014 | 09:42 views (4796) commentaries(37)
img Не сме във война, но до на се водят военни действия, каза бившият външен министър от правителството на НДСВ Соломон Паси пред Ива Николова в "Гореща точка" по TV7. Според него американските ядрени ракети трябва да се изместят към България и Румъния. България и Молдова в момента са външни граници на ЕС. В такава тревожна обстановка външните граници се превръщат във фронтови държави, каза бившият външен министър Соломон Паси. Кризата в Крим показа, че има огромен смисъл да влизаме в НАТО. Границите на НАТО са единствените червени линии, които от 1990 г. никой не е посмял да прекрачи. САЩ имат 8% от търговския обмен между ЕС и Русия. Икономическите връзки между ЕС и Русия са по-силни. 300 000 работни места в Германия зависят от Русия, Франция имат огромни поръчки, които се изпълняват в Русия. Лондонското сити е домакин на руските олигарси, заяви Паси.

Според него малко се говори какво губим от окупацията на Крим. Руският президент Медведев е казал, че ще пускат по-евтини полети от Москва до Крим, отколкото до България. Оформя се изкуствена конкуренция на българския Черноморски туризъм, заяви бившият външен министър от правителството на НДСВ. Не смятам, че санкциите в международния живот водят до положителни резултати. Крайно време е да се създаде нов тип отношения между Запада и Китай.
image
Крайно време е НАТО да спре да говори за кибер-отбрана, а за кибер-настъпление. То е като наличието на ядрените оръжия, които бяха спирачка за Трета световна война, изстреля поредната си неочаквана идея в студиото на "Гореща точка" Паси. В Европа има американски ядрени ракети, разположени в няколко държави. Холандското левичарско правителство иска да се отърве от тях. Вместо да се откаже Европа от тези ракети, би било добре да се преместят на изток - в България и Румъния, каза Паси. Според него, американските /натовските/ бази са единственият стожер на мира в страната ни.

Законът за космическите дейности, предложен от него, регулира космическите мероприятия. Тези дейности отдавна вече са частна работа. На практика един такъв обект може да бъде изстрелят от площадката на един университет, каза Паси.
Така ще влезем в клуба на онези 20 държави, които имат подобно законодателство. Членският внос е 1 млн. евро, очакванията са,
че 93% се връща чрез проекти. Членският внос навсякъде струва нещо. Всяка международна организация има членски внос. 11 септември се случи, защото никой не си представяше, че това ще се случи. С този закон имаме уникалния шанс да предвидим нещата, които ще се случат.

По повод предложението на Николай Бареков - Паси да бъде еврокомисар по външната политика на България заедно с Петър Стоянов и Симеонсакскобургготски, Паси заяви: "Г-н Бареков потвърждава една оценка за дейността ми и не е необходимо да . Той ме слага в една компания с двама от световно признатите български политици. Много е рано да се говори за имена. България първо трябва да определи ресора, който иска в ЕК, а след това ще се определи човека за това направление, допълни Соломон Паси. /БЛИЦ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 37

 1. #1
  Мърморкото 02 апр 2014, 10:07
   
  1
   
  0

  Ако сега сте съгласни да се разположат американски ядрени ракети в България, защо мърморите и се гневите, че преди е имало съветски ядрени ракети тук? Ама то и нямаше такива, само се гневите...

  Айде стига, 1=ви април си замина!

 2. #2
  любопитен читател 02 апр 2014, 10:30
   
  0
   
  0

  Абе този Соломончо като малък да не е спал в някой натовски склад за ядрени боеприпаси??? Някой знае ли нещо по този въпрос?

 3. #3
  Комисар? 02 апр 2014, 10:32
   
  0
   
  0

  "Комисари"- нямаше ли в Съветския Съюз след революцията?
  Странни съвпадения, дали не са ги измислили едни и същи хора тези "длъжности"!
  Комисарите в СССР ги махна Сталин, тези кой ли ще ги махне!
  Иначе на Паси-вния предател, най-ще му "отива" тази длчжност, ще може да извърши максимум поразии. а и Вереков си разкри картите напълно!
  Аман от предатели и продажници!

 4. #4
  Cyber 02 апр 2014, 11:18
   
  0
   
  0

  Значи приятелите на тоя ревльо ни накараха на времето да съкратим нашите ракети. Сега тоя иска обратно.
  Да ходи да им по-реве, както рева на приемането ни и може да му се вържат на акъла.
  То ясно, че е заврял котела ама пак пуска всичката му пара през свирката.
  От национални предатели мнение не ни трябва. Освен ако не се окаже, че е ревал от мъка по нарязаните ракети :-)

 5. #5
  MAM 02 апр 2014, 11:20
   
  0
   
  0

  Много въпроси възникват, като се чете материала.
  Един от тях е много важен.
  Има ли заплаха за сигурността ни, щом като, цитирам "външните граници се превръщат във фронтови държави".
  Кой е противника, поимено, щом като има фронт? Нали нямаме противници?
  "Според него, американските /натовските/ бази са единственият стожер на мира в страната ни."
  Бах ти ненормалника. Къде слага тогава армията ни?

 6. #6
  Живко 02 апр 2014, 12:16
   
  0
   
  0

  За такива лоботомирани кретени, като тоя армия нам не ни трябва, по-лесно е "братята" хамериканци и НАТО да ни пазят. Ние не искаме държава, сега разбирам защо сме 700 години в робство и още 100 в зависимост от 1300 години съществуване. Нам ни требе некой друг да ни оправя, оти нас ни мързи. Така е по-лесно, питайте чорбаджиите те ще ви кажат, че Левски е престъпник и трябва да увисне на въжето.

 7. #7
  мекеренко 02 апр 2014, 12:24
   
  0
   
  0

  И това говедо ни бе външен министър?!Гледай народе и си прави сметката.Бареков пък щял да разчита на тоя бандеровец.Боклук!

 8. #8
  Незнайко 02 апр 2014, 12:32
   
  1
   
  0

  Досега не знаех, че Молдова е членка на ЕС, ама карай да върви (Пасито май вече Я е пришил към Румъния). То манталитета на хора като Паси и новите ни съюзници си е такъв. Когато е Те да разбият (колонизират) някое апетитно парче от замята, става въпрос за защита на демокрацията, борба с тероризма ... и т.н., но щом не им минат плановете според очакванията (Сирия, Крим) започват (не че са спирали) да налагат санкции (ако не им стигат силиците за "силово решение" де).
  Иначе вече започват да се очертават причините за унищожаването на БА и икономиката Ни. Естествено, като нямаме собствена армия, ще се наложи да поискаме помощ (без значение колко е измислен или реален повода) ясно от кого. А последната идея на "ревльото" с трабанта е да отскочи направо на ядрени ракети. Защо бре Монка? Нали тръбопроводите щяха да ни пазят? Нали "ядрените" складове на СССР на наша територия дори без да са били използвани само до преди няколко седмици бяха страшно зло от времената на соца?
  Въпроси бол, ама кой ли да им отговори, то Паси-то си пасе (доларчетата), а за "електората" - зеленото (тревата), и чат пат някое зрелище - къде изчезнал Малайзийския Боинг, на Азис му излязла пъпка, а поредната фолкаджийка пък всела гаджето на най-близката си приятелка, щото така правели по Турските сериали.

 9. #9
  cecko 02 апр 2014, 12:33
   
  0
   
  0

  Кърпата за интимни части на Виктория Нюланд се казва Соломон Паси. Време е тоя безродник и подлизурко да бъде лишен от гражданство и да си ходи при себеподобните.

 10. #10
  Nikoi 02 апр 2014, 13:16
   
  0
   
  0

  Кога един евреин ще мисли положително за България никога.

 11. #11
  Петко войвода 02 апр 2014, 14:00
   
  0
   
  0

  Струва ми се че г-н Паси се опитва да ни вкара в голяма беда с тези ракети.

 12. #12
  Оги 02 апр 2014, 14:53
   
  0
   
  0

  Соломон Паси има поглед в бъдещето!Няма да забравя,когато през 1993 или 94г.каза в Народното събрание,че България трябва да стане член на НАТО,имаше неистово и истерично хилене от страна на БСП-с Лилов и Първанов,та и даже от СДС!А сега това ни е единствената ОПОРА!Наште"топани"политици,още не са дорасли за мисълта,переспективата и преоритетите на България,не могат да мислят стратегически и хитро да се възползват от дадени ситуации,като тези от Крим.Пример за Гърция, на която всяка година и се предоставя безвъзмезно бойна техника от САЩ, за която трябва да се плати само докарването,наште и това не могат да договорят!Много е прав и хитър Паси,за разполагането на ядрени ракети!Те ще гарантират поне запазването на цялостта на страната,имайки предвит дори и амбициите за възраждане на Османската империя,която вече започва да се налага,като чили на балканите!Така че разни закоравели русофили,пенсионери военни и измислени анализатори да ми разправят че не било хубаво да има ядрено оръжие,да замълчат и да оставят България да се ориентира към нови самолети,ново стрелково оръжие(не АК),нов флот и нови верижна и колесна техника!Малка,но модерно и добре комплектована армия!

 13. #13
  fen 02 апр 2014, 15:32
   
  0
   
  0

  А кой ще пази Тарабанчето !!! Ще плаче Паси-то за Тарамбуката ...ако я уцелят русняците ...

 14. #14
  Сун Дзъ 02 апр 2014, 15:58
   
  0
   
  0

  Със същия успех можем да си сложим една голяма мишена и надпис "Стреляй тук!".Сигурен съм ,че ако сложат ракети тук ,Соломончо,заедно със семейството си,пръв ще побегне към щатите.Ами ние какво ще правим -ще бъдем заложници ли?Сега поне никой не ни бръсне за слива и няма да се пъне да ни цели с ядрено оръжие,но ако тук сложат ,ще бъдем първа цел.

 15. #15
  до 12 02 апр 2014, 17:30
   
  0
   
  0

  Такива глупости може да пише само костов, не си никакъв оги! Всички нормално мислещи са единодушни, че мОниту пАси е предател! Хм, да не се окаже, че освен малоумник и олигоферен, костов страда и от шизофрения и сега във фаза- Оги!

 16. #16
  Cyber 02 апр 2014, 19:35
   
  0
   
  0

  Абсолютно съгласен със Сун Дзъ за мишената.
  Оги фамилията ти да не е Костов?
  Стила ти мислене е подобен, да не кажа същия.
  Не знам какво са получили гърците даром от САЩ, но знам със сигурност, че срещу опрощението на дълга и налетите милиарди се задължиха да купят доста неща от кредиторите. Например четири подводници:
  http://www.monitor.bg/article?id=286648
  Гърците си купиха бтр-и, с-300 и др. играчки от руснаците, а са член на НАТО.
  На нас италианците се опитаха да ни подарят гранични катери и Цв.Цв. ги отказа. После купил някакъв таралясник ама това и отговора си ги намери сам.
  Това, че ракетите ще запазят целостта на страната е най-голямата глупост, която съм чувал през живота си. Само ще ти напомня, че никой няма да ни остави дори и конвенционални (неядрени) ракети под наше командване, а за ядрени да не говорим.
  Това автоматично ни превръща в мишена.
  Колкото до превъоръжаването с този бюджет няма да стане и АК-то ни е най-малкия проблем.
  След случая в Белите брези всички АК-74 и подобни стрелящи с по-модерния 5,45х49 патрон бяха прибрани като нехуманни. Къде са в момент не знам. Нищо чудно някой "далновиден" политик като твоя Паси да ги е продал. А превъоръжаването с ново стрелково оръжие не е проста работа. Трябва или да се търси по-добро за същия боеприпас или да се сменя всичко. Второто е безсмислено и абсолютно скъпо при условие, че АК-47 се е доказал като едно от най-добрите стрелкови системи, която може да покрие достатъчно широк спектър от способности.
  Да добавя, че имаме способности да произвеждаме горепосочените системи и боеприпасите за тях.
  Какво значи малка, модерна и добре окомплектована армия. Армията трябва да може да покрие определени способности, които произтичат от споразуменията с НАТО и от различните сценарии, които представляват най-просто прогнозиране на заплахите върху териториалната цялост на страната.
  Новото въоръжение е като нова кола. Пълно е с компютри. Затова трябва да вдигнем доста нивото на изискванията и т.н.
  С две думи препоръчвам ти да се захванеш с нещо в което си по-компетентен. Успех.

 17. #17
  Оги до Cyber 02 апр 2014, 21:41
   
  0
   
  0

  Пълно е с промити от СССР и комунизма мозаци...говориш някакви клишета от преди 1990г,многи си внимавал като комсомолец!Гърците си купиха бтр-и, с-300 и др. играчки от руснаците,за да ги разглобят американците и да си правят опити."АК-47 се е доказал като едно от най-добрите стрелкови системи",но през 70г.на миналия век,явно не можеш да четеш чужди специализирани сайтове или списания,защото за това щеше да замълчиш завинаги!"Армията трябва да може да покрие определени способности, които произтичат от споразуменията с НАТО"Това е така,ти какво предлагаш,да продължим само с охрана на летища по разни мисии.. с такива дървени философи е пълно като теб,които нямат капка мисловна дейност.Според твойта логика е по добре да си кютаме със старите съветски остарели техники,които се разпадат и сме изнудвани от руснаците за части.А за ракетите ,сме били мишени?! Е от такива страхливци сме на това дередже...жалка картинка...ако пък си под пагон,скъсай го!Стани пазач!

 18. #18
  Оги 02 апр 2014, 22:15
   
  0
   
  0

  За всички русофили,страхливци и потенциални предатели, прочетете това:
  http://pan.bg/view_article-49-22341-BYLGARSKATA-ARMIQ-E-SQNKA-NIKOJ-NE-ISKA-VOJNA-S-RUSIQ.html

 19. #19
  Nikola 03 апр 2014, 09:42
   
  0
   
  0

  Пълна идиотщина!Какво значи ядрени ракети тук?
  Ако ще се бием да се бием,но да се изтребваме е
  нещо доста по-различно.
  А преди да се изтребим,ще дозагубим окончателно един пазар към който всички се стремят,така,че ще си заминем по икономически причини още преди да трябва да ни изтребват.

 20. #20
  Пламенп 03 апр 2014, 10:37
   
  0
   
  0

  за съжаление в известен смисъл чифутина е прав - след като предателите нарязаха руските ракети сега сме без армия и без мощно оръжие и наистина едни ядрени ракети биха гарантирали сигурността и цялостта на страната иначе вероятността да ни се случи това което преди не много години се случи с Кипър от страна на Турция е много голяма и гаранция че тогава никой няма да си мръдне пръста да ни защити - предателите тогава веднага ще кажат че това е нормално да се случи - както беше "нормално" да ликвидират армията.

 21. #21
  Леополд 03 апр 2014, 10:59
   
  0
   
  0

  Този Оги добре ли е? Ядрени ракети щели да пазят странат ни!! Да бе тъкмо ставаме мишена номер едно при не дай боже някакъв световен конфликт. Иначе може и да минем между капките, но при наличие на чужди ядрени ракети, защото никой няма да ни ги даде просто така. Явно кой е с промит мозък.

 22. #22
  До Оги 03 апр 2014, 16:07
   
  0
   
  0

  Оги аз съм русофил от класа, но не мога да чета.

 23. #23
  Cyber 03 апр 2014, 16:17
   
  0
   
  0

  До Оги Костов.
  Типично за всяко американско мекере почваш да обиждаш и да ми даваш акъл какво да правя.
  Нито си ми на акъла нито на образованието нито на заплатата. Не аз съм виновен, че си прост.
  Първо си оправи правописа после пиши за промити мозАци. Май на теб запада твоя го е извадил, даже без да го измие.
  Това за Гърция беше голям виц. Първо прочети малко и ще разбереш причината. Американците можеха да вземат тези системи от хиляда други места за да ги разглобят.
  Нали се сещаш, че ако американците имаха какво да видят, руснаците едва ли щяха да ги продадат на Гърция.
  Страхлив! Ти като си толкова безстрашен за какво са ти ракети?
  Ето пламенп и той приглася глупости.
  Хора разберете, че дори и всичко да стане както си го мечтаете и на наша територия разположат ракети, то копчето няма да е в наши ръце. По-просто казано те ще са под чуждо командване.
  При една ескалация на напрежението точно тези ракети ще бъдат приоритетни цели като ВТО и ОМУ.
  Тези ракети ще са насочени към чужди противници и използвани за чужди интереси. Ние ще сме само територия мишена.
  Турците си поискаха "патриоти" и нато им изпрати американски и холандски батареи с разчетите.
  За АК-то не ми се спори защото, можете да прочете достатъчно безпристрастни мнения.
  Не забравяйте, че универсално оръжие няма. Всеки образец е направен за решаването на определен спектър задачи и до там. Ти като си толкова голям специалист по стрелково оръжие кажи колко е разстоянието на правия изстрел на АК-47? И с какво предлагаш да се превъоръжим?
  Колко от новите страни членки на НАТО са си позволили да заменят АК-то.
  Че трябват нови въоръжения трябват, но пак повтарям, че трябва да се вдигне качеството на задклавиатурните устройства. Защото един оператор можеш да го научиш да следва определени стъпки в определена ситуация. Но при грешка и отказ на система започваме да въртим едни телефони и става като в ония виц: "Мамата бравата"

 24. #24
  TKT 03 апр 2014, 20:26
   
  0
   
  0

  Соломон отдавна трябваше да е в затвора най-малко за 2 неща: 1)Удара в/у Сърбия и 2) За участието ни в ИРАК.Къде са поръчките и доларите , а евреин???

 25. #25
  Бенковски 03 апр 2014, 20:34
   
  0
   
  0

  Cyber абсолютен лаик си брато и не се изхвърляй, като барабонка на цадак. Гърция прибра С-300 от Кипър, които бяха закупени преди 12 г. след специално споразумение заради напрежението с Турция. Първия пуск от 12 г. насам беше извършен преди 3 мес. ОГИ Е АБСОЛЮТНО прав, че Гърция получава бойна техника от САЩ по линията на споразумение още от 80-те наречено "каскадиране" по същото споразумение се облагодетелства и Турция. В положението в което сме естествено е по-добре да търсим закрила от НАТО. Абе капути не разбрахте ли, че нас Русия не ни бръсне за слива вече, 1944 е в миналото аре събудете се! Вие в кои години живеете? Оня ми обяснява за АК-47, Абе Сайбър ти наясно ли си за кви стрелкови системи става въпрос днешно време та ми говориш за някакво "дуракоустойчиво" оръжие от 70-те? Евреина не мисли доброто на БГ това е ясно говори абсолютни глупости ядрени ракети ще докарва...ставаме таргет Номер 1 веднага оня е малоумник, ама да ми говорите как майка Русия ще дойде и ще ни избави за стотен път не сте в час...

 26. #26
  Fuzzy_Logic 03 апр 2014, 21:08
   
  0
   
  0

  Не го слушайте Пасито, в Холандия имало ядрени ракети, да ама не свободнопадащи бомби са. Не че е толкова важно, но това показва нивото му на компетентност.
  И ако имаме ядрено оръжие какво, хамериканците ще го контролират с голям контингент тук. Ако Турция направи нещо да не мислите че бай американец ще стреля срещу най-големия си съюзник в региона.

 27. #27
  Cyber 03 апр 2014, 23:19
   
  0
   
  0

  До Бенковски
  Хайде ти като си толкова компетентен отговори ми на въпросите по-горе. Или и ти като американско мекере знаеш само лаик и капути. Кажи ми за какви съвременни стрелкови системи става на въпрос? Аз съм "лаик" и не ги знам.
  Признавам, че не съм се интересувал от родословното дърво на гръцките с-300 и от каскадите, но виж този материал: http://bulgarian.ruvr.ru/2013_12_02/Sergej-SHojgu-otiva-v-Grcija-5087/
  Никъде не съм писал, че Русия те бръсне за слива.
  За това си прав, не те бръсне, но вече се чудя дали не си.

 28. #28
  Сун Дзъ 04 апр 2014, 00:12
   
  0
   
  0

  Не въстановим ли армията си сами ,никой няма да си мръдне пръста заради нас.Лошо започнахме след 1989г.,а можехме да сме донякъде като Швеция.Но нашите политици са свикнали, да имат "голям брат" ,който да мисли и решава вместо тях.Сами и до 00 не могат да отидят -справка Р.Пл.Никакви чужди ракети няма да са ни от полза,а ще са много голяма опасност -не знаем какво може да планират за наша сметка.

 29. #29
  огнен 04 апр 2014, 10:17
   
  0
   
  0

  За да ни уважават и за да просперираме като държава и нация не ни трябват ядрени ракети, а държавници които могат да казват "НЕ". Не на всеки опит да се залагат и проиграват българските интереси.Стига йесмени, какъвто е и онзи който иска с ядрени ракети да пази български суверенитет. Когато една държава е предадена отвътре с никакво оръжие не може да я опазиш , тя е обречена. Това е истината. Останалото са глупости, лансирани от фанатици или провокатори.

 30. #30
  Boril 04 апр 2014, 12:21
   
  0
   
  0

  Само за темата с АК да напиша. Създаден от немеца Хуго Шмайсер в плен след втората война и творчески колектив от известни руски оръжейни конструктори-инженери, като се използува за база създадения през 1936г Щурмгевеер. По стар руски обичай лаврите се прешиват на полуграмотния недообит сержант-КОМУНИСТ Калашников. В момента АК не е допуснат дори да участва в конкурса за ново огнестрелно оръжие в самата Русия. Защо-много проста конструкция но и много неточна стрелба. Направен е за обслужване от аборигени и пияници. Не подлежи на кой знае какви модернизации. И като допълнение-Българският АК се прави по много по-добра и различна технология, но др. недостатъци са си същите. Наречен е отмъщението на Шмайсер. Цялата тази информация до скоро си беше табу. Вече я има и по руските сайтове.

 31. #31
  Савов 04 апр 2014, 15:55
   
  0
   
  0

  Смахнати приказки на един смахнат шебек.

 32. #32
  Cyber 04 апр 2014, 17:01
   
  0
   
  0

  До Boril
  Всичко, което си написал щеше да е абсолютна ако не беше направил следните грешки:
  StG43 или 44 е създаден 40-41ва година на база междинен патрон обр. 1938 г. (доста след 1936 г.) и въведен в серийно производство 44 г. от където идва и името му.
  Предполагам, че зад "АК" имаш предвид АК-47, но за това по-късно.
  Относно спора за кражбата от Калашников има много теории, които си имат различни аргументи.
  Познавам устройствата и на двете системи и според мен разликите са доста повече от приликите. Но не искам да влизам в безсмислени спорове.
  Ако имаш някакъв конкретен линк по темата табу в руските сайтове ще се радвам да я прочета.
  След АК-47 има доста по-нови модели като се мине през АКМ АК-74 АК-9 исе стигне до АК-12. Ето ти линк: http://ru.wikipedia.org/wiki/АК-12
  Та не се сещам кой точно АК не са допуснали да участва в конкурса?
  Колкото до АК-47 произведени в България си прав до някъде. На времето цевите на нашите се изработваха на швейцарски машини по тяхна технология. Сега вече не знам. Но ние имаме и чисто български разработки на този принцип, включително и вариант стрелящ с натовския патрон 5,56.
  На времето около 93 та година ми попадна едно изследване на финландска или холандска фирма, която беше тествала различни шурмови пушки, включително АК-47, АКМ и АК-74. Там надълго и нашироко се анализираха ТТД и тези получени при прострелката по различни видове мишени.
  Бяха посочени много безпристрастно предимствата и недостатъците на всяка една система. Спомням си недостатъците и на АК-47. Наистина са доста за да ги изброявам, но в крайна сметка, както написах по горе всяко оръжие е създадено да решава определен спектър от задачи. А за целта за която е създаден АК-47 някой от недостатъците са без значение.

 33. #33
  Boril do Cyber 06 апр 2014, 09:27
   
  0
   
  0

  Уважавам вашата компетентност и ми допадат писанията Ви. Поровете се за биографията на Шмайсер,там ще намерите отговори. Относно АК-12 Ви пращам линк. http://topwar.ru/33752-ak-12-protiv-a-545-strannye-novosti-o-konkurse.html ,имайте в предвид,че Виетнам и Колумбия отказаха голями поръчки от АК - ориентирайки се към др.системи. За изработката на нашият АК сте прав и само допълвам,че руснака лее цевта и щампова цевната кутия, а при нас е студено кована цев и от едно парче стомана се фрезова кутията. Живучеста на руската цев е 10000 изстрела а нашата е над 20000. Интересен е сайта "Военное обозрение".

 34. #34
  veteran 06 апр 2014, 11:41
   
  0
   
  0

  Тоя е отдавна в критическата, но сега вече напълно изперкoляса

 35. #35
  Петър Петров1 08 апр 2014, 02:23
   
  0
   
  0

  Този глупак да се маха по-бързо, че ще го хапят бълхите в скоро време, ама ще е късно. Просто, продажно, предателско, недоносено к*****!

 36. #36
  Тиква от село не знае 21 авг 2014, 22:01
   
  0
   
  0

  Бургас и ам. бази на колонизаторите ни в БГ са фрашкани с ядрени ракети и британски и американски. Ние сме пушечно месо

 37. #37
  vera 22 авг 2014, 19:01
   
  0
   
  0

  ако в България затрещят бомби и ракети това жалко недоносче Паси първо ще се измете ама не в Израел защото и там се стреля.жалко нещастно копеле!!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка