Интерфакс, Русия: Силите за самоотбрана се опитват да си върнат контрола над телевизионната кула в предградията на Славянск

Pan.bg 07 май 2014 | 15:33 views (3346) commentaries(17)
img Агенция "Фокус"

Славянск. Силите за самоотбрана се опитват да си върнат контрола над няколко пропускателни пункта и телевизионната кула в предградията на Славянск, съобщи Интерфакс, Русия, позовавайки се на представител на щаба. „Водят се сражения в района на телевизионната кула в село Андреевка”, каза събеседникът на руската агенцията и добави, че силите за самоотбрана си връщат контрола върху няколко блокпоста в околностите на Славянск.
Засега няма информация за загинали и ранени.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Интерфакс, Русия: От началото на спецоперацията в Източна Украйна са загинали 14 украински военнослужещи.

Киев. От началото на спецоперацията в Източна Украйна са загинали 14 украински военнослужещи. Това сочат данни на Службата за сигурност на Украйна, актуални към вечерта на 6 май, предаде руската агенция Интерфакс. Съгласно информацията, в рамките на операцията, която започна в средата на април, са ранени други 66 военнослужещи.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 17

 1. #1
  kostov 07 май 2014, 15:43
   
  0
   
  0

  Трябва да поставим под съмнение всичко,което идва като информация от руски източници.Агенция "Интерфакс" не е информационна агенция,а комунистически парцал за дезинформация и манипулация.

 2. #2
  Шнура 07 май 2014, 18:35
   
  0
   
  0

  Шнура - Костов, бабу будеш?
  Костов - Бабу буду! Бабубудубабубудубабудубу...

  kostov(регистриран), изгледай внимателно този клип и тогава поставяй под съмнение всичко, "което идва като информация от руски източници":

 3. #3
  Изкуствен интелект? 07 май 2014, 18:49
   
  0
   
  0

  За kostov няма работно време! Най-накрая лъсна истината, че kostov е изкуствен интелект, сиреч - супербот, който до минута-две "ботва" всяка новина, а Преслав се чудеше как така успява веднага да прочете и прокоментира всичко, и каква е тая негова вездесъща постоянна бойна готовност... да коментира, коментира, коментира...

  Американците криеха досега, че имат чак такъв голям напредък с разработките на изкуствения интелект.

 4. #4
  088 07 май 2014, 20:21
   
  0
   
  0

  Ще дойде време китайците да си "връщат контрола" на телевизионни кули и т.н. в Далечния изток на Русия( подкрепяни от сащ), тогава друга песен ще пеете. Историята се повтаря, случаят с остров Дамански също;)

 5. #5
  За kostov 07 май 2014, 20:45
   
  0
   
  0

  "Если мы умрем, миллионы людей вам не простят..." (ВИДЕО)
  http://novorossia.su/node/1144

 6. #6
  Дали Костов е „ръкавичени 07 май 2014, 20:59
   
  0
   
  0

  http://svoim.info/201404/?04_4_3
  Джеф Джарвис на страниците на guardian.co.uk ни уведомява, че е разработен програмен продукт за манипулиране на форуми на медиите с помощта на виртуални „лица“, които ще влияят на общуващите в интернет и ще разпространяват проамериканска пропаганда. Т.н.“онлайн сървис за управляване на лица“ позволява на един американски военнослужещ да контролира до 10 изкуствено създадени виртуални персони (наричани още „ръкавичени кукли“, разпръснати по целия свят......
  http://svoim.info/201404/?04_4_3

 7. #7
  Юмруков 07 май 2014, 21:26
   
  0
   
  0

  В замърсеното, воящото пространство, което е под името костов, е излишно да се коментира. Нека остане сам в смрадта, която се лее от него като от разлагащ се труп, какъвто духовно този т.н. костов е. Затова му се плаща.

 8. #8
  Sold-er 07 май 2014, 22:40
   
  0
   
  0

  До #4 Съмнявам се коцето да е изкуствен интелект, а по скоро е точно обратното.....натурален простак!

 9. #9
  Принципал 08 май 2014, 00:01
   
  0
   
  0

  Всички против този Костов. Той поне е личност, а тези, които се дразнят от коментарите му, са от същото стадо, гледано преди 89г.

 10. #10
  Българн 08 май 2014, 00:55
   
  0
   
  0

  Колеги , вие толкоз сте се захласнали по един пишещ, че не искате да вникнете в това, което казва. Появи ли се Костов, вие се наточвате и почвате да го ругаете.
  Опитайте се да го оборите вашите разсъждния и изводи. Старите методи на дискусия са безполезни.
  От друга страна , вие задружно громящи Костов не допускате и грам възможност да грешите в нещо. Толкова ли пък сте безгрешни?

 11. #11
  Sold-er 08 май 2014, 08:47
   
  0
   
  0

  До #11 Ами аз поне съм безгрешен ха ха ха! И сега сериозно.....коцето изобщо не се и опитва да вниква в чуждите мнения и обяснения, има си зададени параметри, и затова и му плащат........на такъв просто му теглиш една п***а майна и го отминаваш!!!

 12. #12
  Бабубудубабу... 08 май 2014, 11:15
   
  0
   
  0

  Принципале и Българ'не, кое прави kostov(регистриран)личност и то разсъждаваща личност!? Фанатично мразещ мизантроп най-малко може да бъде наричан личност, а и дори да е такава, то тя е морално осакатена "личност"... Освен това е най-обикновен манипулатор, работещ по схемата "крадеца вика - дръжте крадеца"... Достатъчно е да се посочи, че във всичките си "съждения" УМИШЛЕНО отъждествява руснаците единствено с квалификацията "комунисти". Ето поредния негов красноречив цитат:

  "Трябва да поставим под съмнение всичко,което идва като информация от руски източници.Агенция "Интерфакс" не е информационна агенция,а комунистически парцал за дезинформация и манипулация."

  Костов далеч не е само един дразнител, той е СИСТЕМАТИЧЕН и вероятно ДОБРЕ ПЛАТЕН манипулатор, но пак си остава "глас в пустинята", макар че някои кречетала като "капитанче", "принципал", "народ" и "българ'н" му пригласят на фалшив глас.

  Не е лишено от основания и подозрението, че kostov(регистриран) е най-добрия форумен отдушник, за да се посмее човек на воля на безграничната човешка глупост и догматично му заслепение!

  Драги kostov, какви комунисти те гонят насън? Какви 5 лв.? В Русия капиталът отдавна е победил, за съжаление, и в общи линии за комунизъм отдавна не може да се говори... но ти говориш за него по инерция, защото така са ти наредили!

  Прочети този текст на Ифандиев и не се прави повече на улав по темата за "комунистите" в Русия и във форума:

  "В края на април една от агенциите за рейтингови услуги на Интернационалното Братство – “Standard & Poor’s” понижи оценката си на неколцина крупни компании, свързани с руското правителство. На първо място беше „Газпром“, а веднага след него – „Росснефт“.

  Редовните читатели са наясно, че и двете са под контрола на лондонското коляно на семейство Ротшилд.

  Кой управлява Bank of England? Изтече само едно име – това на Ротшилд

  Не съм пророк, а добре осведомен човек. От години всекидневно поддържам своята информираност.

  Ден след споменатата акция на “Standard & Poor’s” за сваляне на рейтингите на „Газпром“ и „Россенфт“ изникна новината:

  „В резултат на кризата в Украйна Ротшилдови увеличиха инвестициите си в „Газпром.“(бел.Оги - за тази новина и аз писах тук във форума, но на колко човека им е направило впечатление информацията и колко пък от тях са направили взаимовръзката Путин-Ротшилд / Русия-Запада / и детайлите на случващото се в Украйна)

  В друго издание четем:

  „The Rothschild Investment Corporation” увеличи инвестициите си в депозитарни разписки на “Gazprom” от 241 000 долара на 31 декември 2013 г. до 1,7 милиона долара на 31 март 2014 г.

  През първото тримесечие на 2014 г. курсът на акциите на „Газпром“ се колебаеше между 120 и 145 рубли. От 2008 година те се обезцениха три пъти.“

  През онази вече „далечна“ 2008 година от телевизионния екран обявих, че Ротшилдови изкупуват най-голямата компания на света, съветската – пардон – руската, „Газпром“. Луд ли съм? По-добре ми кажете: Кои са истинските луди? Не са ли масово изработените по болшевишки калъп Тома-Неверници, които са изключително долнокачествен продукт на милиционер-социализЪма?

  Депозитарните разписки са документи, които удостоверяват, че приносителят им, посочен поименно в тях, притежава определен брой безналични ценни книжа, описани по количество, вид, емисия, серийни номера и номинална стойност. Тоест – иде реч за финансов инструмент, основаващ се на счетоводни вписвания. Но реални банки издават тези разписки. Какво от това, че някои специалисти смятат депозитарните разписки за „противоречиво платежно средство“? Те са толкова валидни, колкото и банкнотите.

  Кой управлява света? От век и половина – семейство Ротшилд"


  http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5-4

 13. #13
  kostov 08 май 2014, 12:15
   
  0
   
  0

  ************* ******** ******,не ми цитирай глупостите на Менелаевич Ифандиев-гръцки циганин и неосъзнат комунист.

 14. #14
  lostov(нерегистриран) 08 май 2014, 13:17
   
  0
   
  0

  kostov(регистриран)ти какъв счетоводител си като не знаеш в чии джобове се вливат ВСИЧКИТЕ пари на планетата, пък били те виртуални или хартийки???

  "КомунизЪмът" е спуснат и измислен като доктрина пак от същите субекти, руският народ е най-голямата жертва на техните заговори и крайно нехуманни експерименти със социалното инженерство, а под сурдинка и с генома человеческий!

  Сам ще цензурирам следващите си думи по повод скудоумията, които пишеш - ************* ******** ******, неосъзнати капиталисте!

 15. #15
  Българин 08 май 2014, 19:32
   
  0
   
  0

  Да, може би сте прави донякъде, но антикомунизмът на Костов е политически и исторически мотивиран. Какво лошо има някой да застане на страната на победителите. Що се касае за омразата, която той демонстрира, тя също е морално мотивирана. А ние малко ли мразехме запада и америката..... Някоя държава и някоя партия ни водеше половин век към някакъв победен строй и най-хуманно общество, но нищо не се реализира.
  Тези, които са на проруски позиции толкова ли не са разбрали , че руснаците излъгаха над половин милиард хора по света с техния комунизъм. Ето и тук еди читател твърди, че комунизма е приключил. Да, сигурно е напълно прав, но това съвсем не означава , комунистите са изчезнали. Дайте да бъдем реалисти. Те са си тук и са още по-силни. И никой не го крие, пък и не е възможно да се скрие.

 16. #16
  Sold-er 08 май 2014, 22:13
   
  0
   
  0

  До #16 Цитат: "Тези, които са на проруски позиции толкова ли не са разбрали , че руснаците излъгаха над половин милиард хора по света с техния комунизъм."

  Ахаааа... значи всъщност руснаците са измислили комунизЪма...не са ми много ясни тези работи! И днес ловенето на комунисти ми прилича на едновремешното ловене на вещици в Салем!

 17. #17
  :-) 09 май 2014, 09:54
   
  0
   
  0

  Наследниците на Майер Амшел Ротшилд спазват завета на патрона си ;-) :

  "- Купувай, когато кръв се лее по улиците !"

  Което, пък задава едни по-интересни въпроси за организаторите на кръвопусканията по планетата :-(.

  А писарушката-"коментатор" е човек на Фин-Интерна.

  Можете да му видите майнд-сета, толкова е примитивен.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка